127612
-
Szavazó roBOT #82438 Interneten milyen letöltési formákat használsz? ==>> Mennyi volt a leghosszabb táv, amit egyhuzamban legyalogoltál? -
te barátom kimeríted az ingyenélő fogalmát :D -
Cat 02 #82436 Privát, ha ingyenes, publik ha nem :) -
Fbn Lx #82435 soha nem töltöttem még le semmit -
Torrent (privát).
NASA szerverek. Czapár invitálásra aki az IBM nagykutyája és mosógépszerelő. -
ncore, kalózöböl, néha megaupload. -
Gibor #82432 Torrent (privát).
Különböző fájlmegosztó oldalak (rapid..., hotf..., depos..., stb.). -
csoda, hogy van még.. -
Pájretbéj, FTP. -
torrent mellet kb csak zeneletöltésre használható... -
DC ennyire kiment a divatból? -
Publikus torrent, Különböző fájlmegosztó -
Blum #82426 Torrent (publikus).
Különböző fájlmegosztó oldalak (rapid..., hotf..., depos..., stb.).
FTP. -
Különböző fájlmegosztó oldalak (rapid..., hotf..., depos..., stb.). -
Már megint egy #&@!% kérdés... Torrent(mag),fájlmegosztó oldalak -
public torrent, rapid és barátai.
Már megint egy #&@!% kérdés -
Mindent bejelöltem. -
Torrent (privát).
Torrent (publikus).
Különböző fájlmegosztó oldalak (rapid..., hotf..., depos..., stb.).
HTTP (nem kifejezetten fájlmegosztó oldal). -
torrent és torrent -
"Már megint egy #&@!% kérdés..." tényleg ennyire nem jó senkinek semmi? :D -
privát torrent, nem privát torrent, ftp, fájlmegosztók, szar kérdés -
Torrent (privát).
természetesen csak legális, nem védett anyagokat töltök le -
Szavazó roBOT #82416 Támogatnád a határon túli magyarok szavazati jogát? ==>> Interneten milyen letöltési formákat használsz? -
Most majd még a 6 éves gyerekek is kapnak szavazójogot..
Azaz az anyja meg az apja +1 cédulát amin ikszelhet még egyet a gyerek helyett (nyilván nem a gyerek mondja majd meg az apjának, kire menjen a voks)..
és akinek van 8 gyereke.... [->matek] -
Nem, mert nem adnak a kozosbe. Itthon is lekorlatoznam a szavazojogot ha tehetnem azokra akik netto befizetoi az allamnak -
100%
-
így van, így kéne lennie szerintem is. ha nem ad bele a közösbe akkor neis szóljon bele hogy mi legyen. -
utsó mondathoz: ha megtanul magyarul -
Egyéb: Az összes Nem együtt. Talán a "valószínűleg kevésbé informáltabbak mint itt élő társaik"-ot kicserélném, mert az itteni magyarok se informáltak, pl. "Nem, mivel semmiféle adó/járulék-ot nem fizetnek az államnak, és semmi pénzt nem hagynak itt pl. boltokban"-ra, gyakorlatilag annyi közük van hozzánk, hogy magyarul beszélnek. Ennyire erővel egy amerikai bennszülöttnek is megadhatjuk a szavazati jogot, mert beszél magyarul. -
Nem -
Legszívesebben kettőt jelöltem volna meg:
Nem, hiszen nem érintettek országunk ügyeiben.
Nem, mert ez csak politikai érdek. -
Miért is?
-
Hogy adnál munkát? Úgy értem, miből fizetnéd? -
clio1616v #82405 ha ez megnyugtat akkor neked sincs :D -
Nem. Semmi közük Magyarország politikai ügyeihez, ha magyarok, ha nem. -
cargame #82403 Nem, hiszen nem érintettek országunk ügyeiben.
Erdelyi vagyok de erre szavaztam. Es az lenne a legjobb ha a magyarorszagi partok se folynanak bele a mi dolgainkba :) -
Én megkoronáztatnám Orbánt örökös királynak, ő tudja mi kell a magyar népnek csak igazán. Aztán nem kell fölöslegesen pénzt kidobni itt szavazásokra. :) -
Egyfajta tisztelgés lenne előttük ez igaz bár ennek ellenére sajnos szerintem nincs értelme mivel sor ... közül nem lehet jót választani... -
Anno a Németek kivásárolták Csaucseszkúéktól az ottani svábokat stb. és szépen átpakolták őket saját határaikon belülre (és nem volt olcsó). Az is működött. Fel kell ajánlani egy kényelmes és jól járható utat nekik, aki belemegy az kész nyereség. 1xűbb mint sárgákat betelepíteni, bár ők a második helyezettek, azok legalább dolgoznak. Szal. először a magukat MagyarnaK vallók, aztán a sárgák és így tovább... -
Nekik az a hazájuk, ott születtek, ott is akarnak Magyarként élni. Inkább szüljük tele az egész Kárpát medencét :)
A kérdésre: Nem, és az itt élő magyar állampolgárok szavazatát is adózáshoz kötném