127612
-
Nem szedek semmit.
//Biztos bennem van a hiba, de ez most úgy minden napra vonatkozik? mert olyan nincs amit minden nap szednék, de ha beteg leszek akkor bármit amit az orvos felír. -
cigizem és néha eszem egy narancsot...néha -
Minden reggel a hajnali torna után iszom multivitamin pezsgőtablettát.
Ezen felül igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget (és sört :D) enni, valamint heti 2x megyek erdőbe sétálni. Kb. ennyire van időm mostanság. -
clio1616v #82595 nem szedem, hanem a bőr alá juttatom injekciós módszerrel:
Humulin N és Humalog -
Szavazó roBOT #82594 Mennyit szoktál trónolni a vécén? ==>> Szedsz valamilyen gyógyszert, étrendkiegészítőt, stb-t? -
Na ezt pl a budiról írom :DDDD -
Max negyed óra. Ha elkap a hangulat letolok pár kör bejeweled blitzt, vagy angry birdsöt, esetleg SGzek. :) -
mert itt tuti senki nem baszogat semmivel :D -
én minden szarás után megmosom a seggem.
-
sHnux #82589 besz@rok ezen a topikon. nyomni kell besz@rásig.. nincs megállás. -
1-2orat.Es akkor meg csak pisike'lek. -
Nekem régebben egy táborban nem volt szimpatikus a wc, a hét közepén használtam csak ki a wc adta lehetőségeket, majd amikor hazaértem, aznap még ötször:D -
Még gyermekként a szüleim elvittek a mamához, 5 napra.
Nem volt benti wc, csak kinti fadeszkás pottyantgatós, ahol viszont törvényszerűen voltak pókok is.
Mivel fokozottan arachnofóbiás vagyok így igen egyszerűen eldőlt a dolog: nem járok WC-re 5 napig.
És úgy is volt.
Később tudtam meg, hogy ezt X napig lehet maximum csinálni, utána igen könnyen elviszi az embert a kaszás. (nem a fórumtársunk) -
Következő kérdés: Voltál e már panelba(n)? (wc-n) -
^^kezdjük ott hogy panelba egyszer nem voltam még budin... -
Mert ha megszáradt, akkor körömmel le lehet kapargatni. -
Én ezt sosem értettem miért jobb az embereknek a budin olvasni az újságot. Miért jó ott a büdösben várni, hogy a seggedreszáradjon a kula? :/ -
Néhány percet, de ha van valami jó újság akkor még maradok. -
Ne sz@r@kodj! -
Koppixer #82579 Nem baj, ha lesz@rom ezt a kérdést? -
akkor megnyugodtam :3 -
Nem, és nem is pukizunk, de ha mégis akkor virág illatú. -
exciting :D -
Szeretek sokat trónolni, nem ritkák a fél órás trónolások sem.
Este, amikor már mindenki lefeküdt, beülök a csöndes, békés, fürdőszobába, gyújtok 1-2 mécsest, a villanyt lekapcsolom, berakok valami békés indián zenét, és csak ülök és ülök.
A napom fénypontja. -
a lányok nem is ürítenek
-
Ha jön, akkor jön és kész is.
-
na tegye mindenki a kezét a szívére, kinek ismerős:DDDD
"You know an odd feeling? Sitting on the toilet eating a chocolate candy bar." - George Carlin. -
wat. nem elég büdös a szar, de sokan még cigiznek is mellé D: -
mé? :D én is... tré úgy kiszaladni, ha kint van a fele :ASD -
Mobillal mész budira? :D -
clio1616v #82568 akkor te voltál az a buzi, aki az előző albérletem WC szellőzőjét telebasztad cigifüsttel, rohaggyámeg... -
Fbn Lx #82567 kb. 3 perc 15 másodperc
ráadásul sötét volt, mert kiégett az izzó :S -
Fbn Lx #82566 na majd most megszámolom -
Általában még el nem szívom a cigit. -
nálam attol függ, mennyire van kedvem a mobilon jáccani :D
De max negyedóra :) -
gabesz012 #82563 Minél gyorsabban végezni akarok. Sosem értettem azokat, akik képesek ott ülni és elmélkedni... :) -
xDDDDDDDD Ez mekkora jó kérdés!! :D Hülyeségnek tűnik, pedig sztem érdekes vmilyen szinten. :DD
Amúgy én mostanában csak pár percet, de ha sietek, akkor tényleg csak kitolom, kitörlöm, csá. Régebben (még középsuliban) volt párszor olyan, h félben voltam a tanulással, és rám érett a szükség, akkor vittem magammal a füzetem/könyvem. :DD Így eltartott egy negyed órát is a "művelet". :D -
Ez elég "bensőséges" kérdés.. :)
Régebben trónoltam pda-val (rss hírek, e-mail-ek stb) és/vagy újságokkal, a kajás Tesco és Reál, CBA stb-ket érdektelenül gyosan lapoztam át, viszont az elektronikai részlegnél (laptop, digitális fotómasinák stb) el lehetett időzni, bár némely termékleíráson jókat mosolyogni is.. (elírások, alapvető baromságok a termékről stb).
Egyébként ez olyan érzés, hogy ilyenkor úgy elbújik az ember, hogy ne zavarja senki, legyen csend, ne legyenek még a lakásban sem..
:))
Peace & Harmony.
Mostanában inkább gyorsabban intézem, kaksi helyett inkább a CS-t "nyomom" :)), olvasni meg az erkélyen dohányzás és kávé mellett szeretek. -
Leülök, gyorsan kitolom, kitörölöm, oszt' jónapot. 1-2 perc az egész.
ha rágyújtok akkor kicsit több. -
ez