127612
  • Molnibalage
    Bérlet.
  • Lacee86
    Nem vagyok Bp-i, de bérlettel utaznék.
  • immovable
    Jaja.

Am Bp. tömegközlekedése nekem jónak tűnik, igaz nagyon keveset mentem eddig vele. Itt a "jónak" szót a lefedettségre értem, hogy könnyen eljutok a főbb csomópontokra metróval pld. A színvonal? Hát. :) De majd egy fővárosi elmondja ha tévedek.
  • tigeroo
    jaaa, hát úgy más :) mondjuk ha úgy lennék vele akkor inkább rááldoznék 2-3x annyit csak hogy autót tartsak fennt...

(egy szaros diák!bérlet is 4ezer forint itt debrecenben)
  • immovable
    Itt nincs dugó. Igaz ez nem budapöst. ;) Bár asszony hetente 2x megy vele Pestre, 1x Győrbe, de még így is jobb.
  • immovable
    Hát én sem. Büdösek, bunkók, türelmetlenek és sok a cigány. Erősen általánosítok ofkorz. A buszok lerohadt szutykok, még az új volvo, mercedes buszok is hamar megadják magukat. Le kell ülni valaki mellé, alig férek el, mert nem vagyok épp 1.60-as 50 kilós ember, mint akikre látszólag tervezik ezeket.
  • tigeroo
    városban, dugóban? na ne baszd már :)
  • Sir Quno Jedi
    Na egen, a tömegközlekedés egyetlen sarkallatos pontja a "tömeg". Bármit is tesznek, sosem lesz vonzó a szememben, mert nem nagyon komázom az "ember"eket nagyobb mennyiségben tömörödve szűk helyekre.
  • KaBuTo666
    Igen, de ez sok mindentől függ. Pesten az egy dolog, hogy olykor biciklivel gyorsabban odaérsz valahova, ahova kocsival nem. Ha az én esetemet nézzük, ótókázni kell.
  • extramagascsaj
    Amíg ott laktam, addig bérlettel utaztam, és ha most ott laknék, akkor is azzal utaznék. Amúgy meg rohadjon meg az a szutyok BKV.
  • immovable
    Pont nem. Legalábbis nekem. 400 Ft-os benzinárig nekem jobban megéri kocsival járni melózni - majdnem még egyedül is - mint tömegközlekedéssel. Asszonnyal ketten használjuk a kocsit, így pedig kb 450 Ft-os benzinárig el sem gondolkodom a tömegközlekedésen, figyelembe véve annak minőségét illetve az azzal járó kényelmetlenséget.
  • jhetedikj
    Bliccelek.

Nem lakok ott, de amikor véletlenül arra járok se szoktam jegyet venni.
  • tigeroo
    sőt, ha a költségeket nézzük
  • tigeroo
    azért van amikor jobban megéri tömegközlekedni mint ótókázni
  • Blum
    Nem utazok a BKV járatain.
  • KaBuTo666
    Bérlettel...egyértelmű...utolsó évem, nem fog hiányozni. kocsi, álohá.
  • Koppixer
    "... és a hercegnő megcsókolta a villamost, és átváltozott békávé..."
  • tigeroo
    DKV szabadságharcos, szintén
  • Zoli007
    Jeggyel.
  • Hegi90
    " a nem Budapesten élők nyugodtan képzeljék magukat budapestieknek, így nem torzul a szavazás végeredménye, és ők is szavaznak"

Best leírás evör.

amúgy 10ből 9szer bliccelek. Heti 5 percért nem fogok többet fizetni, sry.
  • Simaji
    Bár nem lakok Pesten de Debrecenbe járok egyetemre és ebből merítve egy kis tapasztalatot gondolom, hogy ott sem éri meg jeggyel utazni főleg ha napi szinten 6-szor kell oda-vissza menni.

Bliccelni egyszer blicceltem ha jól emlékszem és akkor is csak azért mert nem volt nálam annyi pénz, hogy jegyet vegyek. De el is kaptak első próbálkozásomra. :S
  • PesSim
    Jó gyerek vagyok, bérletet veszek :]
  • immovable
    Nem utazok a BKV járatain.
  • Freeda Krueger
    Éves bérlettel.
  • Sir Quno Jedi
    Nem utazom BKV-vel jópár éve, ha mégis akkor gyűjtőjeggyel. Amíg BKV-ztam alapvetően, addig mindig volt bérletem, nem szeretnék bliccelni (így is volt hogy megbüntettek).
  • Szavazó roBOT
    Mivel / kivel töltöd általában a hétvégédet? ==>> Mivel utazol a BKV járatain?
  • Fbn Lx
    mindennel, kivéve a munkát a tanulást és a bulizást
  • kifli
    gép/pihi/otthoni szórakozás/hobbi/buli/ismerősök
  • clio1616v
    a munkát még a gondolataimból is kitörölve töltöm a hétvégéimet úgy ahogyan jólesik, párommal kényeztetjük egymást
  • clio1616v
    bekötött szemmel :D
  • HöfEE
    Gép/Hobby/szórakozás
  • extramagascsaj
    mind kivéve meló és tanulás
  • gabesz012
    Pihi/gép/bnő/kirándulás.
  • rastaman
  • immovable
    AS:DD
  • morcosqtya