127612
  • jazzy
    Támogatni kell, de nem a focistáinkat akiknek a legnagyobb része egy kalap szart sem ér, hanem a kézilabdázóinkat, vizilabdázóinkat stb.. akik le tudnak tenni valamit az asztalra.
  • SötétBarom
    Azon a szinten ahol euro/dollár milliókról van szó, ott már semmi szerepe az adófizetők pénzének. :)
  • 89
    akkor mégiscsak van focikapu
  • gercse
    Az él- és tömegsportot is kell szerintem támogatni, hogy melyiket milyen arányban, az pedig a lehetőségektől, és az állapotoktól függ.
  • VRSDM
    az alapvető követelményeket (talán még picit többet is) nem sajnálok az élsportolóktól.

viszont a méteres seggnyalást meg dollármilliós összegeket már igen.
    elhiszem hogy jó nade :/
    viszont ők gépek, 0-24 erre képzik a testüket, étrendek, mozgás, alvás, szeretkezés, minden amit csak elképzelhetünk figyelembe vesznek hogy az adott kategória még precízebb masináját kapják eredményül.

hogy ez jó-e azt én sem tudom, kétségkívül van haszna, de közel sem annyi mint amennyi más (hasznosabb) dolgokra lehetne fordítani azokat a nokiás dobozokat.
  • SötétBarom
    Teljesen mindegy milyen sportágat nézünk. Jár a sok okos pofája, hogy a fiatalok nem csinálnak semmit, csak egyre hülyébbek, meg isznak meg szívnak, meg herpiderpi..

A komcsik legalább minden kurva gyár mellé oda tudták baszni az 5-6 sportpályát. Most mi van? Semmit nem lehet ingyen sportolni.. SEMMIT.
  • tigerbácsi
    csak a kiemelkedő tehetségeket kell támogatni! akik eredményt is tudnak felmutatni.
  • Gurren
    kell, de csak azokat, amikben eredményesek vagyunk (pl. vízilabda).
  • SötétBarom
    Attól nem fogsz többet mozogni, hogy valami csapat milliós támogatásokat zsebel be.
  • tigeroo
    uh, most olvasom tényleg, a prókról van szó:D

amúgy szerintem ez tök logikus lenne hogy inkább az amatőrt kellene támogatni, nagyobb tömegből több tehetség is bukkanna fel, nemde?

legalábbis ha a focit nézzük.
  • SötétBarom
    NEM.

Az amatőr, közösségi sportot kéne támogatni, nem a sok ingyenélő tetvet. Aki abból akar élni, hogy sportol, az oldja meg ahogy akarja, de ne az én pénzemen. Itt a városban nincs egy nyomorult focikapu vagy kosárpalánk, ahová ki lehetne menni játszani egy kicsit. Stadiont persze tudtak építeni 8 nullás összegért, úgy hogy bazdmeg NINCS FOCICSAPAT a városban.

L O L
  • tigeroo
    kell, inkább arra költsünk mint az egészségügyre a mozgás nélküli életvitel miatt...
  • Szavazó roBOT
    Telefonszámaim többsége... ==>> Kell az élsportot az adófizetők pénzén támogatni?
  • immovable
    Eddig is tudtuk mekkora nyelvtanzseni vagy nem kell magyaráznod.
  • immovable
    Látom még mindig fáj. :D
  • efti
    majdnem mindegyik +36...
  • jhetedikj
    Egyéb.

0036
  • SötétBarom
    =)
  • daemonervosa
    egyéb

555
  • Pepsi Twist
    Egyéb.
  • clio1616v
    Értem én csak leszar. Ha a formátum bani különbségre akart rákérdezni. Akkor ő rontotta el. Ráadásul egyéb módon akkor a 0036 jöhet csak szóba.
  • kifli
    a telefonszámok többsége, az azt jelenti, hogy amelyikből legtöbb van, nem lehet a legtöbb egyszerre az összesből (kivéve ha mindegyikből ugyanannyi van, bár azt kétlem...)
  • Dzsini
    Erre próbáltam utalni első hozzászólásomban.

(ráadásul titokban elárulom: három lehetőség van)
  • clio1616v
    Nem a fenti két lehetőség közül választottam.
  • clio1616v
    Munkámból adódóan tartom a kapcsolatot a lent felsorolt előhívójú telefonszámokon cégekkel. A munka pedig nem trendi a magadfajtának. Ne csodálkozz, ha ilyen rosszul állsz anyagilag.
  • morcosqtya
    Nálam +36, de nagy jelentősége nincs (jelen eset(em)ben), csupán az egységesség jegyében írtam át őket, talán rendszerető voltam arra a fél órára (vagy csak unatkoztam). :)
  • morcosqtya
    :))
  • Dzsini
    Sikerült a mellérendelő mondatszerkezetet és a logikai ÉS szócskát is tökéletesen értelmezni.
  • clio1616v
    Telefonszámaim többsége (kb. 90%-a) az alábbiakban felsoroltakkal kezdődik.
  • Motoroj
    Ha ezeket pontosan egyenlő arányban használja, akkor nem értem mi a kifogásod ellene?
  • Dzsini
    Sikerült a "többség" szót, és az egyszeres választást is tökéletesen értelmezni :)
  • Fbn Lx
    én imaginárius számok különböző hatványait használom
  • immovable
    Trendi telóhoz trendi számok. Valamivel ki kell tűnni, ha mással nem hát ezzel.
  • Motoroj
    Menő.
  • clio1616v
    +1
    +36
    +41
    +421
    +43
    +49

• rastaman
    +36, csakis
  • Motoroj