127612
  • N1ggA
    inkább sovány, de még valami látszik a régi kosaras időkből...
    186/70
  • Molnibalage
    Rólam is van.
  • LordVenom
    Senkiről nincs galériakép csak rólam? Könnyebben el lehet másról dönteni milyen,mint amilyennek saját magunkat látjuk....
  • gercse
    185/90
    még tűrhető, de már elkezdtem odafigyelni jobban az étkezésre.
  • LordVenom
    Azért az a strongfat inkább bodybuilder alapozó időszakban. ;)

Én vékonynak tartom magam,bár ez a kép szerint a vékonynál vastagabb vagyok jóval. :)))

173cm/75kg
  • NEOreg3
    ez alapján leginkább chubbyfat

188cm/83kg
  • LordVenom
    Az atletikus és az izmos közt ebben az esetben mi a különbség? Az izmos az gyúrós izomzatra utal? :)
  • extramagascsaj
    Kövér, de azon vagyok, hogy ettől az állapottól megszabaduljak.
  • immovable
    Inkább izmos - 2 év edzésnek azért van látszata - bár van egy kis pocak már. Ha pedig számok akkor, 189cm/95-100kg.
  • Zoli007
    Nálam az. A kilók nem minden, sok a zsír.
  • Molnibalage
    Ez nem kövér a testúly index szerint. Még az én 175 cm / 79 kg-om is a normális szélén van.

Nyáron, mikor sokat tudok tekerni, akkor is 77 kg-ig fogyok vissza, pedig a nadrágszíjat vagy 2-3-mal beljebb gombolom. --> A többi nagyrészt izom lenne? :)
  • Magic Boy
    Az mióta kövér?
  • Zoli007
    Kövér: 177cm/79 kg
  • Molnibalage
    Átlagos, kis pocakkal. :)

Bár azért izom is van rajam, régen elég sokat sportoltam. Most már csak könnyedebben.)
  • Sir Quno Jedi
    Jó súlyban vagyok, túl jóban is, de ez a hátránya a sok-sok éjjel-nappali ülőmunkának. Fősulin még szép szál ember voltam pediglen...
  • Szavazó roBOT
    Veszel fel ma kokárdát? ==>> Milyen testalkatod van?
  • Sir Quno Jedi
    Én ünnepen is be kellett menjek melózni kollegámmal, plusz mikor nem voltunk bent, akkor is melóztunk, így nem veszek fel semmiféle kokárdát sehovase. Munka, dolog, küzdelem, evvan, kokárdára nem telik... Az a MAGYAR, aki tisztességesen dolgozik és ide ADÓZIK, nem aki színes pántlikában tetszeleg. SZVSZ.!
  • Lyukasbogrács
    voltam kint, nem vettem fel
  • Attila8805
    Nem(kimozdulok otthonról)
    Nem vagyok büszke erre a nemzetre
  • rastaman
    rájuk férne egy alapos fenékbe billentés. mindegyikre!
  • Fbn Lx
    nem kokárdát kell hordani, hanem picsánrúgni ezeket a kamuembereket akik a parlamentben bohóckodnak, onagblfngarbánnal az élen
  • cargame
    A suliban most is felteszik akiben van ennyi erzes.
  • N o N a m e
    nem. anno suliban milyen menők voltunk, akiknek volt 15.-én kokárdájuk
  • morcosqtya
    Ezen felül ahol kapni lehet, ott szinte kizárólagosan a harmadikat árulják.
    Miután mindkettő elfogadott, így ez még egy további dolog amivel foglalkozni lehet ünneplés helyett.. :)
  • N1ggA
    Nem. Sajnos a Fidesz 2002-ben kisajátította a kokárdát, így már nem veszem fel. Sajnálom, hogy teljesen aktuálpolitikamentes, nemzeti ünnepeket és szokásokat sajátít ki a Fidesz.
  • hungary27
    nem
  • 89
    igen
  • Motoroj
    Tudom hogy már nem új, de azért néha elő lehet venni: 1848
  • Molnibalage
    Nem nagyon igaz, amit írt az előző srác, de Kossuth tényleg elég nagy droid volt és többször egyenesen gerinctelen. Sajnos ő pont olyan érinthetetlen szent, mint angoloknál Churchill..
  • Metalmilitiakid
    Nem (kimozdulok otthonról).
    Erdőben voltam túrázni sztem a fát nem érdekli a kokárda.
  • tigeroo
    csapd a baszást fel
  • cargame
    Igen.
    50 Nem (nem mozdulok ki otthonról).- WTF??? 50 remete forumozik itt???
    34 pedig szarik az egeszre :P
  • HöfEE
    Gratulálok.
  • tigeroo
    Mert belülről kifelé kellene nézni elvileg, de már 48ban is sok "3-as" kokárda volt (állítólag, rég volt már, nem emlékszem)
  • Dzsini
    wiki
  • Dzsini
    Az eredeti francia alapján az első szín kerül legbelülre (főleg a másodikon látszik amúgy), így tényleg az 1-2. változatok történelmileg "helyesek" - de bőven elfogadott ma már a harmadik is.
  • Lacee86
    Ki mondta, h az 1. a helyes? Amúgy nagyon bután néz ki ennyire zölden sztem. :)
  • Motoroj
    IGEN.

• MR ME
    nem, nem is megyek el itthoról, vagy ha igen akkor sem nem
  • efti
    tortenetesen Kossuthek pont azert huztak meg az oroszlan bajszat mert unatkoztak, csak sikeresen felhergeltek a tomegeket, aztan amikor meg mar baj volt akkor le is lepett nem kis vagyonnal. Mi meg meg buszkek is vagyunk ra, Kossuth a mi kis hosunk, nincs olyan varos, de meg talan falu se ahol ne neveztek volna el rola valamit.