127612
  • Gurren
    még általános iskolás koromban.
  • szjuca
    Nem is fogok, mert nincs hozzá "érzékem".
  • Szavazó roBOT
    Szerinted ciki az internetes társkeresés? ==>> Próbálkoztál már versírással?
  • Fbn Lx
    ja, mellesleg geciszánalmasnak találom, talán a szexpartnerkeresőknek van értelme, a szerelem meg virtuálisan nem működik, a "majdkialakul" meg fos hozzáállás
  • Fbn Lx
    mi a f*sz van? D:
    általában évente egyszer találkozok a társkereső oldal kifejezéssel bármilyen formában, teljesen nélkülözi az életem, erre ma ez a harmadik szituáció, amiben szóba kerül, hogy emberek társkereső oldalakra járnak
    célzásértékűen veti elém a sors?
  • 89
    leszarom... a szerelmem nem ott találtam meg, más meg tőlem mehet nyugodtan zsákbamacska randikra
  • Lacee86
    Igazából a mód mind1 is sztem, a lényeg az lenne, h megtaláljunk olyan valakit, akivel hosszú távon (optimális esetben egy életen át...) működik a dolog. Hogy ezt a valakit épp a net segítségével ismerjük meg, hát akkor úgy. :)
  • David2
    ha már szólásoknál járunk:

a vesztesek kifogásokat, a nyertesek új célokat keresnek

vagy mindenki saját szerencséjének kovácsa

sztem nagyon találóak
  • David2
    akkor ismerkedjél

SGre és netes társkeresésre bőségesen jut idő, arra meg h emberek közé menj, nem?

ám, volt h a rajzgépről csak aludni keltem fel, de nyilván ez az életforma hosszú távon kerülendő
  • Molnibalage
    Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Az ilyen bullshit közmondásokon szoktam röhögni.
  • immovable
    Aki a neten keresi a nagy Ő-t az valószínű nem is merne lépni a való életben, nincs ismeretségi köre akikkel eljárna szórakozni, hogy más embereket megismerjen. Persze a munka, nincs időm, nincs pénzem, nincs kivel, stb. csak kifogás. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
    Persze akadhat kivétel. Kerekes székhez kötött, állandó orvosi ellátásra szoruló, stb., így,

Kicsit ciki, de végül is ha nincs más.
  • Lacee86
    Egyetértek abszolút.
  • Molnibalage
    Majd, ha neapi 13-14 órát vesz el az életedből a munka és az utazás, akkor máshogy ítéled meg lehetőségeidet...
  • Molnibalage
    A baráti köröben minden csaj foglalt / férjezett. Egy részük meg simán elköltözött a krönykéről. Régen minden majd minden 2. hétvégén összeverődött egy 10-20 fős társaság. Mindenki elköltözött. Ezt add össze.

A net igenis jó dolog, met lényegében végtelen sok emberr közül meríthetsz ahhoz képest, hogy hány emberrel futsz össze az életbe és eleve kizárhatsz olyan embereket, akikkel meg sem akarsz ismerkedni.
  • David2
    neten azért gány ismerkedni, mert tele van faszarccal. Egy átlagtárskeresőn egy normális kinőző csajnál heti szinten próbálkoznak be 100an, és ennek nagy része gyökér. Nem tudom ki szeret sorbanállni, de én nem. Olyan mintha élőben nem mernél egyszerűen kezdeményezni, és akkor nem a monitor mögé menekülés a megoldás...

jah és többnyire csak negatív tapasztalatom van róla, így hamar felhagytam vele, hiába "milyen kényelmes".
  • David2
    most őszintén, szted miért nem pusztult ki az emberiség, mikor nem volt net?

h hol? legkézenfekvőbb az ismerősök/baráti körben. Ha nincs/ nem megfelelő, akkor először itt kel rendet tenni.
  • morcosqtya
    Pontosan ez a helyzet.
    Hiába divatos szapulni, be kell látni, hogy az internet mint olyan - habár részben virtuális - ma már társadalmi létközösség.
    A klasszikus társadalmi érintkezésektől eltér ugyan, a (szigorúan vett) személyesség részleges hiánya miatt, de ott vagy, más is ott van, beszélgetsz, chat-elsz. Kissé más formában, kissé más stílusban, és nick mögé bújva akár személytelenül, de a kommunikáció írásban is képet ad (hosszabb távon főként) a nick mögött gépelgető ember számos életbeli valós tulajdonságáról.

Persze nélkülözhetetlen a személyes találkozás, nem is kell megvonni a varázsát, de a jelen kor életritmusa és lehetőségei miatt ez nem egy elítélendő kapcsolatteremtési / ismerkedési forma.

Aztán ha megvan a szívünk választottja, és a valóságban is beválik (jó a grafikája, nem bugos, fut, nem crash-el :-) ) el lehet és kell menni sétálni, kávézni, stb.
    Vagy alapítani egy fonót azoknak akiknél nincs bekötve a net..
    :)
  • BaliBoy
    Egyáltalán nem.

Az már más kérdés, hogy értelmes egyedeket ott sem lehet találni. :S
  • extramagascsaj
  • morcosqtya
    nem az.
  • szjuca
    Egyáltalán nem.
    Előbb-utóbb úgyis bukik a figura. (90-60-90 méretek, csinos, szőke..., izmos, jóképű...)
  • Sir Quno Jedi
    Nomeg ha ciki. Legyen. Akkor kérünk MÁS helyeket és helyzeteket és lehetőségeket (reálisat, ami mindenki számára könnyedén és 1xűen hozzáférhető) a lehetséges partnerek felhajtására! :D Mer nekem nem sok jut eszembe (egy sem).
  • Lacee86
    Hát igen, diszkóban max. egyéjszakás kalandot (meg trippert xD) lehet összeszedni, komolyabb kapcsolat, ááá.
  • NEOreg3
    ha más csinálja, nem

ha én csinálnám, annak érezném
  • Victor1103
    Egyáltalán nem. Ez a legjobb mód mert pl diszkóba a lányok csak ribancoskodnak, meghívattatják magukat egy italra fűvel-fával a fiúk meg egymást hányják nyakon a sok piától..
  • Blum
    Egyáltalán nem.
  • LordVenom
    Egyáltalán nem.

Semmi kivetnivalót nem találok benne...
  • Lacee86
  • Molnibalage
    Nem. Miért lenne az?
  • Sir Quno Jedi
    Mér lenne ciki??? Sokévvel ezelőtt én is fent voltam az egyik netes társkeresőn. Mostanság már nem lenne időm randizgatni, de akkor jó volt.

A net csak egy újabb platform, ma már senki sem jár fonóba tollat fosztani, vaze. Ma már a virtuális valóságokban és MMO-kban is lehet ismerkedni, az sem ciki.

Egy valóban sokat tanuló, dolgozó embernek nincs ideje ruppótlan szórakozóhelyekre járni és nem sok esélye van, hogy a munkatársain és barátain/ismerősein kívül bárhol is ellenkező neműekkel tudjon szocializálódni. Ergó marad a net. Épp olyan jó, mint bármi más és SOKKAL kényelmesebb. Nem neten szerzett kapcsolatoknál is első a skype/MSN/email/mobilszám/cím csere ugyebár... :D
  • tigeroo
    nem
  • clio1616v
    Így nem ciki a társkeresés, ha jól csinálod...
  • Szavazó roBOT
    Tanga vagy francia? ==>> Szerinted ciki az internetes társkeresés?
  • clio1616v
    Ha hordasz alsóneműt melyiket részesíted előnybe(preferálod, ha kicsit müvveltebbnek akarsz tűnni)?

boxer,
    tanga,
    fecske(slip),
    nem hordasz alsóneműt?
  • raptorjesus
    Pontatlan a kérdés.
    Én úgy vettem, hogy a francia egy szexuális kielégítési forma, míg a tanga vágykeltő eszköz. Ha erotikusabb vonalat nézzük, akkor nyilván tanga. De nem azt nézzük manapság, így nyert a francia 2x.
  • milk4
    Francia
  • jhetedikj
    tangát nem szeretem, nem kényelmes
  • Lyukasbogrács
    hát ha te ezt szűröd le belőle...
  • bardocz
    Végre valaki jól látja a helyzetet
  • bardocz
    Elbasztam basszus, ötször megpróbáltam külön venni a fiúk-lányokat, de ez volt a legjobb próbálkozásom. Talán a többségnek leesett, hogy miért van külön ott a lányoknak címzett kérdés. Igen, balfasz vagyok. Dobáljál meg paradicsommal. Aztán tojással. És csináljál belőlem rántottát!
    Bíztam benne azért, hogy aki berakja a kérdést, annak leesik, hogy mit is akartam, és kijavítja, dehát nem:D