127612
  • Calver
    ami naponta, az sg, cracked, sorozatjunkie, filmbuzi + társai, meg az aprólék (pár kisebb blog), na meg ugye "beszerzőhelyek".
    amit hetente, az The Escapist (Zero Punctuation), meg pár webcomic (awkward zombie, oglaf, valahai bigger than cheeses)

16-20 tutira megvan.
  • N o N a m e
    Ki volt az az okos aki a Twittert tweeternek írta?
    01. SG Fórum (Firefoxom azt írja, naponta 3500 oldalt nézek meg, szvsz nem igaz)
    02. Facebook
    03. Motorsportal
    04. YouTube
    05. Grepolis
    06. Whatnext
    07. Miso
    08. Velvet
    09. Egyetem honlapja
    10. Sorozatjunkie
    11-15. 5 Torrentoldal
  • NEOreg3
    nincs kedvem összeszámolni
  • morcosqtya
    16-20
  • Lyukasbogrács
    7
  • Gurren
    egyet se
  • Victor1103
    ja meg a youtube
    sorozatjunkie.hu
    bankom oldala
  • Victor1103
    Facebook.com
    Napiszar.com
    Sg.hu
    citromail.hu
    gmail.com
    ncore
    ign.com
  • szjuca
  • immovable
    Ku Klux Klan, Whitepower, Hategypsies, KillThemAll, BeingPacifist.
  • extramagascsaj
    6-10
  • tigeroo
    sg.hu, facebook, youtube, de ezeket napi 10órát tuti...
  • clio1616v
    minden oldalt rendszeresen látogatok és nem összevissza
  • Sir Quno Jedi
    esgé, séksz, emesdéen, jutyúb, gémél, gúgli, gúglimep, frímél, játékaimhú, kókhú, hárdvájörd, ájpon, eksztrémdigitális, bankomoldala, netríszk, porthu, ájemdíbí, tv széria kalendárium, felirat oldalak, delfi oldalak, c# oldalak, .net oldalak, konzol oldalak, rpg oldalak, mmo oldalak

még sorolhatnám, bőnyállal 20 felett...
  • SötétBarom
    20 van a gyorshívómban, ezekből 15öt rendszeresen látogatok. Amiket mondjuk havi szinten, olyanból rengeteg van.
  • raptorjesus
    Gyorstárba 20 van de 3-at nem nézek mindig csak néha....
    Így 16-20 a szavazatom
  • raptorjesus
    20 felett
    Gmail, Freemail, Filmkatalógus, Chat.hu, Facebook, Youtube, Iwiw, Webfordító, Hobbyelektronika.hu, Filmek a Neten, Twitter, MEK, Gyakorikérdések, ODR, Monster.hu, Sorozatokingyen, Pyrocenter.hu,
    és most már: SG.hu:) & English-to-Klingon-Dictionary
  • Dzsini
    9 oldal van a gyorshívóban, azokat napi szinten követem.
  • Szavazó roBOT
    Hogy véded leginkább a környezetet? ==>> Hány internetes oldalt látogatsz rendszeresen?
  • Sir Quno Jedi
    Csavarosfűzet én is. Párosával, vagy hármasával kell eldugni és úgy egy tutira megmarad, ha előtte meggyökereztette kicsit az ember vízben.
  • Calver
    pár éve kb 50 ilyen rohadt kis fát nyírtam ki (erővágóval, mi mással) ami szétköpködött cseresznyemag áldásaként jött le létre.
    nem, baromira nem urban legend.
  • SötétBarom
    Megette egy állat, majd elhelyezte valahol máshol egy kupac szarba ágyaza. Kupac szar nélkül rosszak a cseresznye esélyei.
  • Gurren
    a cseresznye csak poénból csinál magot
  • clio1616v
    amíg nem ültettek cseresznyemagot az emberek akkor addig hogy lett mégis a cseresznye fa?

tippelj!
  • Victor1103
    Ha elülteted a csresznyemagot akkor tényleg fa lesz belőle idővel vagy az csak egy urban legend?
  • clio1616v
    én a cseresznyemagot szoktam szétköpködni
  • raptorjesus
    Mostanában sok fát ültettem. Főleg fűz és akác.
  • clio1616v
    inkább etanol
  • RIZLA
    hódot eszek
  • kifli
    bio dizel? :D
  • Motoroj
    Az első ponttal különösen egyet tudok érteni.
  • Jimmyke
    Víz, villany, őrzőláng lekapcsolása.

Inkább a pénztárcámat védem, a környezet bekaphatja.
  • rastaman
    Odafigyelek, hogy ne égjen feleslegesen a villany.
    Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
    Összegyűjtöm az elhasznált papírt.
    Összegyűjtöm az elhasznált flakonokat.
  • Pepsi Twist
    Egyéb tevékenységgel.

WCre NEM autóval megyek, rollerezek inkább.
  • tenkenorman
    mind
  • DIESEL DOG #83683
    Odafigyelek, hogy ne égjen feleslegesen a villany.
    Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
    Összegyűjtöm az elhasznált flakonokat.
    Összegyűjtöm az elhasznált elemeket.
  • szjuca
    Nem ég a villany feleslegesen, ha elmegyünk reggel mindent áramtalanítok hűtő-fagyasztó kivételével. Nem folyatom a vizet feleslegesen, flakonokat összegyűjtöm, taposva hajtom össze a kukába, hogy több férjen. Növényeket ültetek, Istenke locsolja, ha nem akkor fúrott kútból, ill. összegyűjtött esővízből. Nem szemetelek, környezetemben (utcafront, árok)összeszedem a szemetet.
    Dohányzok, a csikket nem szoktam eldobni, még itthon sem. Van egy pár energiatakarékos izzó a lakásban, elektromos készülékek egyenlőre nem energiatakarékosak, azért nem dobom ki, hogy olyat vegyek. Majd ha elromlik és lesz olyanra pénzem. Komposztálok is.
  • tigerbácsi
    nem mert a hatósugárban x ember van jelen. de élve többet tudna likvidálni. mégha azt a számítást veszem alapul, hogy mondjuk heti 1 embert könyvel el. :-)
  • tigerbácsi
    nem akarok kötözködni, de a ,,Lebomló terméket vásolok (termék és csomagolás is).,, mondat nem teljesen igaz. mert ha lebomlásról beszélünk, akkor az csak 100%-ban biológiai anyagnál lehetséges. s a csomagolások ilyet nem tartalmaznak. még a papír 0,0001% - a is biológiai úton bonthatatlan. szóval nincs ilyen anyag.
    másrészt ha a fizikai bomlásra (aprózódás) gondolt a kérdésfeltevő, akkor meg nincs olyan anyag ami nem aprózódik el (optimális körülmények között) a sugárzó anyagoknál használt felezési idővel szokták ezt jellemezni.
    a reális világban még szóba kell hozni a kémiai bomlást. így összegezve e három bomlási fázis összegeként kijelenthető nincs olyan anyag ami nem bomlik le valamilyen formában.
  • clio1616v
    tovább is fokozhatná... lehetne inkább öngyilkos merénylő