127612
-
ami naponta, az sg, cracked, sorozatjunkie, filmbuzi + társai, meg az aprólék (pár kisebb blog), na meg ugye "beszerzőhelyek".
amit hetente, az The Escapist (Zero Punctuation), meg pár webcomic (awkward zombie, oglaf, valahai bigger than cheeses)
16-20 tutira megvan. -
Ki volt az az okos aki a Twittert tweeternek írta?
01. SG Fórum (Firefoxom azt írja, naponta 3500 oldalt nézek meg, szvsz nem igaz)
02. Facebook
03. Motorsportal
04. YouTube
05. Grepolis
06. Whatnext
07. Miso
08. Velvet
09. Egyetem honlapja
10. Sorozatjunkie
11-15. 5 Torrentoldal -
nincs kedvem összeszámolni -
16-20 -
7 -
egyet se -
ja meg a youtube
sorozatjunkie.hu
bankom oldala -
Facebook.com
Napiszar.com
Sg.hu
citromail.hu
gmail.com
ncore
ign.com
-
-
Ku Klux Klan, Whitepower, Hategypsies, KillThemAll, BeingPacifist.
-
extramagascsaj #83708 6-10 -
sg.hu, facebook, youtube, de ezeket napi 10órát tuti... -
clio1616v #83706 minden oldalt rendszeresen látogatok és nem összevissza -
esgé, séksz, emesdéen, jutyúb, gémél, gúgli, gúglimep, frímél, játékaimhú, kókhú, hárdvájörd, ájpon, eksztrémdigitális, bankomoldala, netríszk, porthu, ájemdíbí, tv széria kalendárium, felirat oldalak, delfi oldalak, c# oldalak, .net oldalak, konzol oldalak, rpg oldalak, mmo oldalak
még sorolhatnám, bőnyállal 20 felett... -
20 van a gyorshívómban, ezekből 15öt rendszeresen látogatok. Amiket mondjuk havi szinten, olyanból rengeteg van. -
raptorjesus #83703 Gyorstárba 20 van de 3-at nem nézek mindig csak néha....
Így 16-20 a szavazatom -
raptorjesus #83702 20 felett
Gmail, Freemail, Filmkatalógus, Chat.hu, Facebook, Youtube, Iwiw, Webfordító, Hobbyelektronika.hu, Filmek a Neten, Twitter, MEK, Gyakorikérdések, ODR, Monster.hu, Sorozatokingyen, Pyrocenter.hu,
és most már: SG.hu:) & English-to-Klingon-Dictionary -
9 oldal van a gyorshívóban, azokat napi szinten követem. -
Szavazó roBOT #83700 Hogy véded leginkább a környezetet? ==>> Hány internetes oldalt látogatsz rendszeresen? -
Csavarosfűzet én is. Párosával, vagy hármasával kell eldugni és úgy egy tutira megmarad, ha előtte meggyökereztette kicsit az ember vízben. -
pár éve kb 50 ilyen rohadt kis fát nyírtam ki (erővágóval, mi mással) ami szétköpködött cseresznyemag áldásaként jött le létre.
nem, baromira nem urban legend.
-
Megette egy állat, majd elhelyezte valahol máshol egy kupac szarba ágyaza. Kupac szar nélkül rosszak a cseresznye esélyei. -
a cseresznye csak poénból csinál magot -
clio1616v #83695 amíg nem ültettek cseresznyemagot az emberek akkor addig hogy lett mégis a cseresznye fa?
tippelj! -
Ha elülteted a csresznyemagot akkor tényleg fa lesz belőle idővel vagy az csak egy urban legend? -
clio1616v #83693 én a cseresznyemagot szoktam szétköpködni -
raptorjesus #83692 Mostanában sok fát ültettem. Főleg fűz és akác. -
clio1616v #83691 inkább etanol -
hódot eszek -
bio dizel? :D -
Az első ponttal különösen egyet tudok érteni. -
Jimmyke #83687 Víz, villany, őrzőláng lekapcsolása.
Inkább a pénztárcámat védem, a környezet bekaphatja. -
Odafigyelek, hogy ne égjen feleslegesen a villany.
Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
Összegyűjtöm az elhasznált papírt.
Összegyűjtöm az elhasznált flakonokat. -
Egyéb tevékenységgel.
WCre NEM autóval megyek, rollerezek inkább. -
mind -
DIESEL DOG #83683 Odafigyelek, hogy ne égjen feleslegesen a villany.
Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
Összegyűjtöm az elhasznált flakonokat.
Összegyűjtöm az elhasznált elemeket. -
Nem ég a villany feleslegesen, ha elmegyünk reggel mindent áramtalanítok hűtő-fagyasztó kivételével. Nem folyatom a vizet feleslegesen, flakonokat összegyűjtöm, taposva hajtom össze a kukába, hogy több férjen. Növényeket ültetek, Istenke locsolja, ha nem akkor fúrott kútból, ill. összegyűjtött esővízből. Nem szemetelek, környezetemben (utcafront, árok)összeszedem a szemetet.
Dohányzok, a csikket nem szoktam eldobni, még itthon sem. Van egy pár energiatakarékos izzó a lakásban, elektromos készülékek egyenlőre nem energiatakarékosak, azért nem dobom ki, hogy olyat vegyek. Majd ha elromlik és lesz olyanra pénzem. Komposztálok is. -
nem mert a hatósugárban x ember van jelen. de élve többet tudna likvidálni. mégha azt a számítást veszem alapul, hogy mondjuk heti 1 embert könyvel el. :-) -
nem akarok kötözködni, de a ,,Lebomló terméket vásolok (termék és csomagolás is).,, mondat nem teljesen igaz. mert ha lebomlásról beszélünk, akkor az csak 100%-ban biológiai anyagnál lehetséges. s a csomagolások ilyet nem tartalmaznak. még a papír 0,0001% - a is biológiai úton bonthatatlan. szóval nincs ilyen anyag.
másrészt ha a fizikai bomlásra (aprózódás) gondolt a kérdésfeltevő, akkor meg nincs olyan anyag ami nem aprózódik el (optimális körülmények között) a sugárzó anyagoknál használt felezési idővel szokták ezt jellemezni.
a reális világban még szóba kell hozni a kémiai bomlást. így összegezve e három bomlási fázis összegeként kijelenthető nincs olyan anyag ami nem bomlik le valamilyen formában. -
clio1616v #83679 tovább is fokozhatná... lehetne inkább öngyilkos merénylő