127612
  • Blum
    Magyar,Mexikói.
  • jazzy
    Magyar, Kínai.

Magyarból alapvetően nem annyira kedvelem a nagyon túl zsíros ételeket, nem a kedvencem a pörkölt, de meg kell hagyni egy jó túróscsusza, rákóczi túrós stb nélkül nem tudnám elképzelni az életet néha.

Kínai konyhát nagyon kedvelem, egészséges ételek, sok sovány hús, sok sok zöldség, különleges ízek, halak, szeretem a felfogásukat az ételekről.
  • extramagascsaj
    magyar leginkább, de azért szeretek kipróbálni új, egzotikus ételeket is :)
  • Unreal1942
    Végre valami amiben a nagy többség Magyarnak érzi magát :)
  • milk4
    Magyar.
  • Gurren
    szezámmagos csirke a világ legjobb étele, ez köztudott
  • Victor1103
    Kínai a kedvenc konyhám. Egészséges csirkekaják(amerikai,szezámmagos csirke nyamm) és zöldségmixeknél nincs jobb

De szeretem még a magyart is olaszt és mostanában kísérletezek görög különlegességekkel is
  • Lacee
    mexikói-amerikai
  • DJKonya
    A Magyar ételeknél nincs jobb!
    de a Mexikóit is nagyon szeretem, imádom a csípős ételeket.
  • uwu 80
    Ettél már süllőt, vagy csukát, vagy valami nemesebb halat aminek kemény hófehér húsa van? Nem csak pontyot kell érteni édesvízi ha alatt.
  • byzhouse
    amerikai: hamburger?

olasz
  • RS
    magyar/olasz
  • cargame
    Szekely :D
  • Rettenthető
    Na igen, de attól, hogy valami folyami, még nem kell, hogy iszapos bűze legyen. Azt viszont nem vitatom, hogy általában a boltban és piacon kapható halak jelentős része kimondottan büdös.
  • Jimmyke
    Magyar után olasz, kínai, japán, indiai.
  • Lacee86
    Magyar. :))
    De pizzát, milánói/bolognait, gyrost, kebapot, hamburgert, édes-savanyú szószt is szeretem pl., meg fogékony vagyok minden újra, hacsak nem csúszik-mászik, meg ilyenek. :D
  • Gurren
    kamu
  • tigeroo
    igen, azért írtam hogy folyami
  • Gurren
    a tengeri halak amúgy se olyan büdösek
  • Rettenthető
    "az az iszapos folyami bűze, fúj"

Akkor szerintem te még nem ettél minőségi halat, mert annak nem kéne iszapos folyami bűzének lenni.
  • Adrienn00
  • Gurren
    szartam be
  • NEOreg3
    etióp
  • Gurren
    az elefántcsontparti
  • dartonita
    A magyar a legjobb.
    Az olaszt pl kimondottan utalom.
  • immovable
    Erős pista jó, de inkább hamvas Ilonka, vagy érett Mariann.
  • tigeroo
    ja persze, ezt megértem, jóak az olasz kaják :)

amúgy a lasagnét + spagettit én kukoricával csinálom, meg pizzából nekem a tejfölös-csirkés-lilahagymás-kukoricás jön be :D de persze ha jó paradicsomos alapú akkor tökmindegy mi van rajta, nekem az már elég és megvesznek vele kilóra

(az sg-n rakott be valaki 1 tésztareceptet azóta azzal csinálom és hesszeli az egész család)
  • morcosqtya
    Strong Steve. :)
  • tigeroo
    énsem vagyok nagy leveses. a halat utálom (az az iszapos folyami bűze, fúj)

halászlevet tunkolva eszem, babgulyásért + kötöttészta (vagy görcstészta) levesért vagyok még oda.

DE! csak extra erős pistával :)
  • morcosqtya
    Ehhez csupán "visszacsatoljuk" Olaszországot, Thaiföldet stb, és mind olyan lesz.. :)
  • immovable
    Nem tudom. Nem ízlik igazán, leszámítva a körömpörköltet. Abból egy lavórral is megeszem. :)

#84083 Gulyás leveset megeszem, de nem vagyok egy nagy leveses. Levesből inkább csak a halászlé illetve a gyümölcsleves.
  • NLN
    olasz pizzán eltudnék élni 2 évig szerintem :o
    hajszálvékony finom sonkánk igazi lasagna nem csak tészta tésztával bár 1 méteres spagetti is meg kell hagyni iszonyat jo(feeling xd)
    esetleg kis "mini" garnélarák citrommal piritossal uhh :o
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy szeretem én az összes konyhát, ha hasonlóan csípős, erős, fűszeres, minőségi cuccz, mint a sajátunk. Pl. Thai marha tésztával, savanyú-csípős leves stb.
  • gercse
    Ízlések és pofonok :D

Jobb magyarázatot nem tudok, én imádom a paradicsomos, oregánós, bazsalikomos, sajtos cuccokat, lasagneből rengeteget meg tudnék enni, pizzaról ne is beszéljünk, de tök mindegy, imádom azt az ízvilágot, persze valószínűleg nem tudnám élvezni, ha az év minden egyes napján olasz kaját ennék, de a magyarnál jobban szeretem, nekem a magyar túl zsíros, meg paprikás, pörköltet alig eszem, nem nagyon szeretem, a tejfölös dolgokat meg ki nem állhatom. A magyar sütik viszont tényleg faják, somlói, arany galuska, rákóczi túrós meg sorolhatnám
  • MR ME
    ami kb pöri csak sok lével :D
  • tigeroo
    de a gulyást csak eszed?!
  • MR ME
    mibajod a pörivel? :O
  • MR ME
    magyar konyha
  • immovable
    Magyar konyha. Bár pörköltet nem eszem meg. :)
  • morcosqtya
    Kedvenc igazából nincs, sok mindent megeszek.
    De talán:

Magyar
    Olasz
    Görög

Most egy pizza nem lenne hátrányos..