127612
  • SötétBarom
    PC, eyePhone.
  • Motoroj
    Esetleg PC.

Van egy olyan érzésem hogy az iPhone ma még elő fog kerülni.
  • Calver
    tekintve, h be tudom kötni a cipőfűzőmet egyedül, és nem kell koncentrálnom a nyáladzás kontrollálására, ezért PC. valamint néha-néha előkerül ezeréves Gameboy, mert szeretek rajta játszogatni.
    konzolt (és akkor már xboxot) max Dead Rising, na meg Saints Row sorozat miatt vennék
  • Zoli007
    PC. Olyan ritkán játszom, hogy nem érné meg konzolt venni.
  • G_ArchAngel #84354
    Nem játszok gyakran, ha igen, akkor mobilon szarás, utazás közben:)
  • bardocz
    PC, semmi másra sincsenek olyan játékok, amik engem érdekelnek.
  • lord nihilus
    pécé
  • byzhouse
    pöcö
  • N1ggA
    PC, mivel csak az van. Na jó, van egy ócska mobilom is, de meguntam már a sznéket :)
  • KaBuTo666
    pc, aztán psp.
  • Molnibalage
    Egyiken sem. Csak PC.
  • NEOreg3
    PC, de szoktam iPod Touch-on is
  • Victor1103
    Legtöbbet mostanság Ps3-ason játszom. Xbox slimem is van, de arra várok egy bizonyos dolgot, hogy megjelenjenszóval addig nem használom intenzíven.:) Psp-met pedig egyáltalán nem is használom szóval hamarosan el fogom adni.
  • Lacee86
    PC, de már szinte egyáltalán nem játszom.
  • RS
    PC
  • MR ME
    csak pc
  • tenkenorman
    píszí
  • DIESEL DOG #84341
    Csak PC...
  • xxxpaulxxx
    pécé és ájpad
  • Picar77
    Playstation Portable.
  • Marci0115
    hát amióta lecseréltem az erőműt egy laptopra és vettem egy xbox360at, azóta csak boxon játszok
  • Jimmyke
    PC és PnP RPG.
  • Unreal1942
    1. PC
    2. X360
    3. iPhone
  • Blum
    Pc.

Már amikor nagy ritkán játszok valamivel.
  • Gurren
    mivel nincs pénzem konzolokra, ezért pc.
  • szabii98
    Only PC
  • rhazid
    pc
  • Szavazó roBOT
    Mely tantárgy(ak)ból voltál a legrosszabb suliban? ==>> Milyen platformon játszol legtöbbet?
  • Calver
    ollé
    de amúgy ő itt
  • kifli
    kicsoda vót? :D
  • HöfEE
    Valahogy éreztem, hogy az sg is benne kellett legyen a dologban XD
  • Cat 02 #84327
    Semmilyen. Aki középsuliban rossz volt matekból, annak esélytelen az egyetemei matek :D Bár a legrosszabb is relatív, lehet azt jelenti, hogy csak 90 %osak voltak a dolgozatai :%
  • Victor1103
    Matek átvette a vezetést:D
  • Calver
    "duplázást" 2005-ben amúgy pont az sg egyik szemfüles fórumozójának köszönheted, itt kerültek ki a tételek
  • DJ RX7
    matek, kémia, biosz
    a többi az jól megy
  • raptorjesus
    Az is igaz. De informatikához a matek elengedhetetlen nemdebár.
    Itt sok az informatikus nemdebár. Tehát ezek közül sok 2-3-as volt matekból...
    Milyen informatikus lesz abbólhéé?
  • HöfEE
    Kémia, Matek. Hála égnek kémiám csak 9.ben volt, matekot egész életemben ki nem állhattam. Jellemző az érettségi színvonalára , hogy még így is 4-est írtam (2szer, thx Magyar Bálint)
    nosztalgia
  • Cat 02 #84321
    Középsuliban: magyar irodalom, elemzések etc
    Egyetem: matek, de az nagyon :D illetve közgáz tárgyak
  • morcosqtya
    Nem személyeskedsz.
    (az nem itt kezdődik)

Ha tényleg érdekel, a sztori az, hogy általános iskolában majd középiskolában is a szél elfújt, olyan vékony voltam.
    Testnevelés: nagyon gyenge fizikumú voltam, genetikailag. Ezért nem ment a cooper-teszt, nem tudtam felmászni a kötélen, fekvőtámaszozni stb.
    Ehhez jött, hogy a testnevelés tanáromat két dolog érdekelte: a foci és a foci. A hobbija pedig a foci volt. Így mi mindig fociztunk, aki nem akart az futott.
    Nem akartam.
    Futottam.
    Nekem az a 45 perc a pokol volt.
    Időpocsékolásnak éreztem, sokkal inkább érdekelt a matek.

Egyetemen normalizálódott a helyzet. Opcionális volt a testnevelés, így főleg küzdősportot vagy harcművészetet csinálgattam.

Egyetem után munkába állást követően pár évvel egy komolyabb betegség következtében felment a súlyom 115 kg-ra
    2 éve lefogytam 78-ra, most 78-80 kg vagyok, és teljesen harmonikusnak érzem a fizikumomat.

2 liter kóla megvan, de kizárólag light.
    A koffein miatt nem akarok róla lemondani.
  • kifli
    Nem személyeskedni szeretnék, és nem is bántásból írom, de szerintem nem egy vékony szál legény lehetsz :D

Korábban ha jól emlékszem te írtad, hogy napi 2 liter kóla lecsúszik?

Meg testnevelés fölösleges...

Csak ezekből következtettem :)

Szerintem tesi nem fölösleges, volt egy osztálytársam, aki alig járt be tesire, mert nem hozott cuccot, és nem volt kedve tesizni. Aztán mikor néha hozott, esett kelt, és mindenki rajta röhögött, mert olyan jó labdakezelése volt (akár kézzel, akár lábbal) hogy még a tanár is kinevette...