127612
  • Borg
    Egy láncreakciót nem lehet csak úgy leállítani... holmi ON/OFF gombbal :D
  • tigeroo
    attól függ hol hallottál + olvastál a hírről...
    a magyar média pl. eléggé kussolt pár dologban
  • Simaji
    Ellenzem a HÜLYESÉGET mert ott megint az történt... Miért nincs másodlagos hűtés? Vagy miért nem állították le eleve a reaktort legalább addig amíg nem megy a hűtés? Jó értem én, hogy kellett az áram de most inkább 1 napig ne legyen áram mint 200 évig sugározzon a terület...

Nem értek hozzá teljes mértékben, nem dolgozok ilyen helyen de amiket hallottam meg olvasgattam azok szerint nem így kellett volna csinálni. :S
  • Dzsini
    7-es rengésre tervezték, 9-es volt (a mostaniakat már 9-esre építik). 10-15 méteres cunamira tervezték, 40 méteres volt (a mostaniakat már független hűtőrendszerrel építik)...
  • tigeroo
    és ha csak tisztán energiaforrásként hasonlítjuk össze mondjuk a fosszilis származékokkal, még mindig jobb az arány (van egy csernobilunk, pár eltemetett urán a földben, megmost ez a japán baleset szemben mondjuk a millió liter nyersolajjal ami a tengerbe ömlött különféle hajókból, vagy abból a izé fúrótoronyból, emisszió...)
  • tigeroo
    attól hogy nemkellett volna odarakni a földrengés party közepére attól függetlenül jó dolog az atomenergia: tiszta, olcsó, biztonságos ha megfelelő emberek kezelik.
  • Szavazó roBOT
    Ha sok pénzed lenne, milyen téren jótékonykodnál a legtöbbet? ==>> A Japánban történtek után mit gondolsz az atomenergiáról?
  • Fbn Lx
    nem adakoznék, de nem is feltétlen magamra költeném
    ha annyi pénzem lenne, akkor létrehoznék egy ökofalut, az többet érne
  • Motoroj
    Itt még nem azzal van a probléma.
  • BaliBoy
    Egyéb.

Kutatásokat támogatnék.
  • morcosqtya
    A "sok pénz" nincs definiálva, így annak mértékétől függően változna a válaszom.

Ha Bill Gates szintre emelkednék hirtelen akkor valószínűleg a lakóhelyemből csinálnék egy délmagyar Dubai-t..
  • clio1616v
    nem adakoznék... magamra költeném
  • clio1616v
    megint csak a részrehajlás...
  • banok
    gyermekétkeztetés.
  • HTS s3rg1nh00
    én csak kishazánkét...szerintem azzal az összes fent felsorolt problémán segíthetnék
  • Motoroj
    Támogatnám Európa bevándorlómentesítését.
  • tigeroo
    ezért más kívánni a pénzt és más szeretni...

ha gazdagok lennétek akkor nem (vagyis pontosítok: akkor sem) jótékonykodnátok, mert akkor nem lenne pénzetek.

aki ilyen jellem, az mindig törekszik valamilyen szinten ezekre. ismersz ilyet? én igen. 50ezerből él, de átmegy az idős, beteg szomszédjához ápolni amikor beteg, vagy csak úgy meglátogatni. néha szerez a menhelyre nagy zsák száraztápot... vagy rendszeres véradó

főleg hogy nálatok tuti vannak szegényebb emberek az országban, nekik már ti is gazdagnak számítotok...
  • milk4
    Mindenhova adnék pénzt szerintem.
  • tigeroo
    norbi-szelet :DDDDDDDDdddddddddddd
  • immovable
    Ennyi. Lenne cigánypecsenye meg minden.
  • kastil
    Jah és fél év lenne, mire egy kutyához jutsz, majd még fél év, míg letelík a próbaidőd. Ez után x havonta rendszeresen látogatna/látogatnál egy idiótát, aki nagy ívben szarik az egészre. Lassan már a seggtörléshez is engedély kellene
  • SötétBarom
    Vennék egy húsfeldolgozót, ahol emberekből csinálnék állateledelt.
  • Zoli007
    Csomó új melóhelyet teremtene, amelyek nem volnának produktívak...
  • extramagascsaj
  • N1ggA
    Ha legális lenne, budapesti közterületek felújítására/gondozására költenék. Több fű, több virág, több bármilyen zöld, jobb padok satöbbi.
  • byzhouse
    Beteg emberek anyagi támogatása. akinek gyógyítható a betegsége csak drága a kezelés
  • MR ME
    csomó új melóhelyet teremtene, kevesebb lenne az állatkínzás és a kóbor állat valószínűleg...
  • OrioN the S
    Igazad van, de most spec. az állattartásra gondotlam.

#84451: számodra felesleges, de kár belemenni, mert eltérőek a nézeteink és én nem tudlak és nem is akarlak meggyőzni :)
  • kastil
    Vagyis csinálnál egy rakat plussz munkát, felesleges kiadást
  • kastil
    Nem adakoznék, inkább magamra költeném a pénzt.
  • cargame
    11.3% 6 Nem adakoznék, inkább magamra költeném a pénzt.
  • Molnibalage
    És miért csak az állattartást? Ma bármelyik hülyének lehet gyereke, aki leszarja aztán. Az eredményt látjuk...
  • OrioN the S
    Egyszerű... nekik nem jár semmilyen támogatás és maximálisan ránk vannak utalva.

Én szigorú teszthez kötném az állatok tartását és szigorúan megszabott körülményekhez. Meg talán azt is bevezetném, hogy félévente meglátogatná egy hivatalos személy az állatot és annak életkörlüményeit.
  • OrioN the S
    Állatvédelem / állatétkeztetés; Gyermekétkeztetés; Beteg gyermekek anyagi támogatása.
  • Lacee86
    A fene nagy állatvédőket meg nem értem... Az ember talán azért előbbre való. Én is szeretem az állatokat, de nem kéne átesni a ló túloldalára.
  • Lacee86
    Hát ha sok pénzem lenne, akkor többfélét nem csak egyet. A beteg embereket, főleg a beteg gyerekeket támogatnám. Sztem annál kevés rosszabb látvány van, mint egy beteg szenvedő gyerek... :S
    De ugyanúgy a katasztrófa sújtotta vagy éppen szegény sorsú családokat is támogatnám.
  • tigeroo
    a vadállományon énis segítek, múltkor voltunk pézsmázni...
  • Zoli007
    Középületeket (pl.: kórházak) építése/felújítása.
  • tigerbácsi
    állat- és növény- illetve környezetvédelembe adakoznék.
  • 89
    Haziallatokat leszarom, foleg a kutyakkal van tele a tokom mehg a troger gazdaikkal akik nem szedik ossze utanuk a szart. Vadallomanyon segitenek, de leginkabb beteg gyermekek gyogyulasaban es a tehetseges, de szegeny gyerekeket tamogatnam. Emellett a megujulo energiak reklamjat penzelnem.