127612
  • Motoroj
    Khm-trátty
  • Blum
    Emberek között moderálom magam és visszatartom.
  • tenkenorman
    Időnként haverokkal és akkor egy jót röhögünk. Viszont azt utálom amikor valaki állandóan ereszt valahol...
  • Lacee86
    Nem félsz, h bentragadsz, és megfulladsz a saját fingodtól?
  • bardocz
    Amikor egyedül vagyok a liftben, imádom telefingani
  • OrioN the S
    :D az se rossz. nehéz dolgok ezek, de ha kell akkor kell :\ én nem vállalok be egy gyomorgörcsöt a fingás miatt, max liftben.
  • Gurren
    Én nem szoktam szellenteni, azonosítatlan repülő tárgy vagyok.
  • tigeroo
    vagy amikor vendégségben vagy és a sok kólától már rendesen görcsöl a hasad a szelek miatt
  • OrioN the S
    az a cink amikor már nagyon rajtad van, de nem akarod és egy hirtelen mozdulatnál akaratod ellenére is reccs :D nah az kellemetlen...
  • tigeroo
    naa, kinek piros a tenyere?
  • Zoli007
    Baráti társaságban, ismerősök között lazán elengedem a békegalambot :)
  • morcosqtya
    Te vagy a sofőr? :)
  • N o N a m e
    a városi buszon szoktam finomakat fingani xD
  • NEOreg3
    emberektől távol
  • Lacee86
    Otthon, egyedül, meg néha utcán, ha nincs körülöttem senki. :)) Emberek közt természetesen moderálom magam, még akkor is, ha kell. Na jó, 1-2x sikerült már buszon... :$$ De ott meg bárki lehetett, nem tudták, h én voltam.
  • miilann04

• tigeroo
    csak ha egyedül vagyok vagy menet közben (szabadban)
  • OrioN the S
    Nők közelébe soha! Haverok előtt néha... vagy ha túl nagy a csend :D Meg ha valaki nagyon idegesítő és nem lehet lerázni akkor néha kiengedem és mosolygok.
  • Sir Quno Jedi
    Mindenki szellentett már olyan helyen, ahol nem kellett volna. De a szükség nagy úr. Én magam igyexem keresni egy mellékhelyiséget, vagy kijutni a szabadba, de nyilván ez nem mindig létező opció...
  • Szavazó roBOT
    Hol veszed figyelembe, hogy a termék amit vásárolsz márkás legyen? ==>> Hogy állsz a szellentéssel?
  • Fbn Lx
    annyira semmiben sem fontos, de ha pl. bungee jumpingolnék a kötelet nem bíznám a véletlenre
  • rastaman
    egyéb: parfüm
  • rastaman
    szórakoztató elektronikai cuccok, élelmiszer, ruházat
  • jhetedikj
    Nekem volt Puma és Adidas cipőm is mostanában Puma 44-es Adidas 42,5-ös volt jó és nem változott a lábméretem ennyi idő alatt sokat. Más gyártónál eltérő lehet a számozás. :)
  • bardocz
    Nekem van picit hasonlóm.
    Srác akart venni egy cipőt a kínai piacon, talált egy puma feliratosat, felpróbálta, és mondta, hogy ez sajnos nem jó rá. A kínai csávó nem hozott egy új méretet, vagy hasonló, hanem rögtön mondta: nem báj, van ádidász is belőle!
  • Dzsini
    Á, kínai piacon ízlésed szerinti logot gyakorlatilag ingyen rányomnak 1 perc alatt bármilyen ruhára :)

(ismerős sztorija típusú urbanlegend: srác nézelődik: "kár, hogy nincs ez a póló Adidasban" - kiskínai kikapja a kezéből a pólót, elszalad vele hátra, fél perc múlva hozza a friss rávasalt logoval)
  • tigeroo
    énis. még fizessek is azért hogy sétáló reklámtábla legyek??!
  • morcosqtya
    Legszívesebben olyan ruhákat hordok amikre semmi nincs ráírva. :)
  • Dzsini
    Többen, mint gondolnád - Persze, tudja, hogy 'ádidász', de hogy Adidasnak vagy Adidosnak kell írni, abban már nem teljesen biztos... csak nézd meg hányan írják el a Volkswagen rövidítését.
  • Lacee86
    Hát de egy Adidast, Nike-t, Sony-t, stb., mint nevet, ki nem ismer?? :DDDD
  • Motoroj
    Általában ami fontos dolog, abból márkásat szoktam venni.

Csak az a baj hogy vagy tényleg ilyen sok a hamisítvány, vagy a nagy márkák sem tudnak/akarnak jó minőségű cuccot gyártani. Elég gyakran ér csalódás ilyen szempontból. Inkább lenne drágább, de akkor az elvárható minőség legyen már meg.
  • Dzsini
    A Technika speciel ízig-vérig Philips, csak a Tesconak gyártják :)

(ott van amúgy az "üzlet" benne, hogy sokaknak csak nagyjából van meg egy cég neve, és lecsapnak rá így is, ráadásul olcsó, mint a NOKlA telefon)
  • Lacee86
    De azt sose értettem, miért jó az eredeti névhez hasonlító gagyi nevet ráírni vmire? :DD Sztem sokkal röhejesebb, mint ha ráírnak vmi tök noname nevet... Előbb vennék meg egy Technika tévét mondjuk, mint egy Shoni-t. :DD
  • morcosqtya
    Anno a kazettás magnók korában a lengyel piacon SANYO és SONY helyett azok kiméráját, egy SANY kazettát is vettünk.. :)

Annak idején 95 körül a Reebok cipőknek volt hatalmas hamisítványdömpingje.
    Reabac, Reback, Rebook, Reobac, Rebeca.
    Volt Neki pulóver, Adiads póló, és az elmaradhatatlan 250 ft-os PUMU és PAMP papucs.. :)
  • Blum
    Nappalinkban jelenleg egy SHONI TV üzemel :D
  • tigeroo
    erről jut eszembe az én PANASHIBA ébresztősórám :D:D:D:D:dd
  • morcosqtya
    Kínában 3 kategória van a legtöbb termékből:
    - Az eredeti "nyugati"
    - A nyugatinak a pontos és jó minőségű kínai másolata
    - A kínai másolat másolata (vicces de így van)

SMASUNG vagy NOKLA telefont azért nem szívesen vennék én sem..
  • Koppixer
    Csak az számít, h rá legyen írva, "Made in China". Ha nincs rajta, én már erősen kételkedem, érdemes-e megvenni...
  • SötétBarom
    Az anyagi lehetőségeimhez mérten igazából mindenhol. Egyedül talán a ruháknál nem érdekel annyira, de azért 500 forintos kínai pólót nem veszek.
  • Blum
    Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek.
    Sport felszerelések.