127612
-
Khm-trátty
-
Blum #84600 Emberek között moderálom magam és visszatartom. -
Időnként haverokkal és akkor egy jót röhögünk. Viszont azt utálom amikor valaki állandóan ereszt valahol... -
Nem félsz, h bentragadsz, és megfulladsz a saját fingodtól?
-
Amikor egyedül vagyok a liftben, imádom telefingani
-
:D az se rossz. nehéz dolgok ezek, de ha kell akkor kell :\ én nem vállalok be egy gyomorgörcsöt a fingás miatt, max liftben. -
Én nem szoktam szellenteni, azonosítatlan repülő tárgy vagyok. -
vagy amikor vendégségben vagy és a sok kólától már rendesen görcsöl a hasad a szelek miatt -
az a cink amikor már nagyon rajtad van, de nem akarod és egy hirtelen mozdulatnál akaratod ellenére is reccs :D nah az kellemetlen... -
naa, kinek piros a tenyere?
-
Baráti társaságban, ismerősök között lazán elengedem a békegalambot :) -
Te vagy a sofőr? :) -
a városi buszon szoktam finomakat fingani xD -
emberektől távol -
Otthon, egyedül, meg néha utcán, ha nincs körülöttem senki. :)) Emberek közt természetesen moderálom magam, még akkor is, ha kell. Na jó, 1-2x sikerült már buszon... :$$ De ott meg bárki lehetett, nem tudták, h én voltam.
-
-
csak ha egyedül vagyok vagy menet közben (szabadban) -
Nők közelébe soha! Haverok előtt néha... vagy ha túl nagy a csend :D Meg ha valaki nagyon idegesítő és nem lehet lerázni akkor néha kiengedem és mosolygok. -
Mindenki szellentett már olyan helyen, ahol nem kellett volna. De a szükség nagy úr. Én magam igyexem keresni egy mellékhelyiséget, vagy kijutni a szabadba, de nyilván ez nem mindig létező opció... -
Szavazó roBOT #84582 Hol veszed figyelembe, hogy a termék amit vásárolsz márkás legyen? ==>> Hogy állsz a szellentéssel? -
Fbn Lx #84581 annyira semmiben sem fontos, de ha pl. bungee jumpingolnék a kötelet nem bíznám a véletlenre -
egyéb: parfüm -
szórakoztató elektronikai cuccok, élelmiszer, ruházat -
Nekem volt Puma és Adidas cipőm is mostanában Puma 44-es Adidas 42,5-ös volt jó és nem változott a lábméretem ennyi idő alatt sokat. Más gyártónál eltérő lehet a számozás. :) -
Nekem van picit hasonlóm.
Srác akart venni egy cipőt a kínai piacon, talált egy puma feliratosat, felpróbálta, és mondta, hogy ez sajnos nem jó rá. A kínai csávó nem hozott egy új méretet, vagy hasonló, hanem rögtön mondta: nem báj, van ádidász is belőle! -
Á, kínai piacon ízlésed szerinti logot gyakorlatilag ingyen rányomnak 1 perc alatt bármilyen ruhára :)
(ismerős sztorija típusú urbanlegend: srác nézelődik: "kár, hogy nincs ez a póló Adidasban" - kiskínai kikapja a kezéből a pólót, elszalad vele hátra, fél perc múlva hozza a friss rávasalt logoval) -
énis. még fizessek is azért hogy sétáló reklámtábla legyek??! -
Legszívesebben olyan ruhákat hordok amikre semmi nincs ráírva. :)
-
Többen, mint gondolnád - Persze, tudja, hogy 'ádidász', de hogy Adidasnak vagy Adidosnak kell írni, abban már nem teljesen biztos... csak nézd meg hányan írják el a Volkswagen rövidítését. -
Hát de egy Adidast, Nike-t, Sony-t, stb., mint nevet, ki nem ismer?? :DDDD -
Általában ami fontos dolog, abból márkásat szoktam venni.
Csak az a baj hogy vagy tényleg ilyen sok a hamisítvány, vagy a nagy márkák sem tudnak/akarnak jó minőségű cuccot gyártani. Elég gyakran ér csalódás ilyen szempontból. Inkább lenne drágább, de akkor az elvárható minőség legyen már meg. -
A Technika speciel ízig-vérig Philips, csak a Tesconak gyártják :)
(ott van amúgy az "üzlet" benne, hogy sokaknak csak nagyjából van meg egy cég neve, és lecsapnak rá így is, ráadásul olcsó, mint a NOKlA telefon) -
De azt sose értettem, miért jó az eredeti névhez hasonlító gagyi nevet ráírni vmire? :DD Sztem sokkal röhejesebb, mint ha ráírnak vmi tök noname nevet... Előbb vennék meg egy Technika tévét mondjuk, mint egy Shoni-t. :DD -
Anno a kazettás magnók korában a lengyel piacon SANYO és SONY helyett azok kiméráját, egy SANY kazettát is vettünk.. :)
Annak idején 95 körül a Reebok cipőknek volt hatalmas hamisítványdömpingje.
Reabac, Reback, Rebook, Reobac, Rebeca.
Volt Neki pulóver, Adiads póló, és az elmaradhatatlan 250 ft-os PUMU és PAMP papucs.. :) -
Blum #84567 Nappalinkban jelenleg egy SHONI TV üzemel :D -
erről jut eszembe az én PANASHIBA ébresztősórám :D:D:D:D:dd -
Kínában 3 kategória van a legtöbb termékből:
- Az eredeti "nyugati"
- A nyugatinak a pontos és jó minőségű kínai másolata
- A kínai másolat másolata (vicces de így van)
SMASUNG vagy NOKLA telefont azért nem szívesen vennék én sem.. -
Koppixer #84564 Csak az számít, h rá legyen írva, "Made in China". Ha nincs rajta, én már erősen kételkedem, érdemes-e megvenni... -
Az anyagi lehetőségeimhez mérten igazából mindenhol. Egyedül talán a ruháknál nem érdekel annyira, de azért 500 forintos kínai pólót nem veszek. -
Blum #84562 Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek.
Sport felszerelések.