127612
-
Blum #84802 Naponta találkozom a barátaimmal. -
Kevés barátom van azokkal is ritkán beszélek.
Viszont munkahelyemen szoktam társalogni az emberekkel, még ha nem is esek túlzásba. :) Ha nem dolgozok, minimális a társasági életem, elég egyedüli ember vagyok. Többnyire egyedül járok el mindenhova. -
Nincsenek igaz barátaim, haverokkal heti 1-2 sör. -
clio1616v #84799 de mi közük a barátoknak a társasági mivoltomhoz? :D most látom a válaszokat...
a barátok olyan emberek akik akkor segítenek amikor szükség van rá és általában 1-2 havonta találkozni tudunk mivel dolgozik minden barátom
így messze nem társasági ember akinek sok barátja van és napi szinten találkoznak... legalábbis nem ez a társaságiság mértéke -
szeri van
-
clio1616v #84797 napi kapcsolatban vagyok társaimal, akik legfőképpen munkatársaim
rendeszeresen kapcsolatban vagyok vevőkkel, tervezőkkel, kivitelezőkkel és hatóságokkal akiknek tanácsot, ajánlatot és kész megoldásokat adok
naponta ez kb 100 különböző embert jelet... még az immo fajtákkal is
nem csak baráti kapcsolatokat ápolok így rálátásom van a legkülönfélébb emberek viselkedésére -
Nincsenek igazi barátaim.. Nagyon szétszéledt mindenki mindenfelé, így a régi arcokat nem sorolnám ide, mert évente egyszer találkozunk. Haverból van kurva sok, velük heti szinten van sörözés ill. a munkám miatt egyfolytában emberek között vagyok..
Otthon meg szocializál a kutya meg az asszony meg TI!:DDD -
kevés barátommal ritkán beszélek. ez van. -
Hetente többször. A legjobb a szomszédban lakik. =) -
semennyire -
extramagascsaj #84792 Nekem van olyan barátom,akivel csak évente egyszer tudunk találkozni...szóval ahhoz képest ez jó. -
hetente egyszer/többször találkozom velük -
Sajnos már csak hetente. Szétszéledt a társaság. Igazából már csak a röpicsapattal és pár régebbi haverral tartom a kapcsolatot. Többen nincsnenek is ezen a kontinensen... -
heti többször. sajna pont a legrégebbivel találkozom a legritkábban (2-3hetente) -
Hetente többször találkozom a barátaimmal. Vagyis mindenkire megpróbálok időt szakítani, de amikor fáradt vagyok, akkor nagyon nem vagyok társasági lény. -
extramagascsaj #84787 Hetente többször találkozom a barátaimmal.
Sajnos van akivel ritkábban, van akivel sűrűbben. Nagyon sok és jó barátom van, még több haverom/ismerősöm. Ilyen szempontból szerencsés vagyok nagyon. :) -
változó...nincs valami sok barátom,van akivel naponta találkozom,van akivel kicsit ritkábban,de akad barát akivel szinte csak interneten tartom a kapcsolatot.nem tartom magam igazán társasági lénynek,meg is látszik mikor új emberekkel kell ismerkedni... -
Szavazó roBOT #84785 Mész idén valahova nyaralni? ==>> Mennyire vagy társasági lény? -
igen. uk derby. -
Csehorszagba megyek egy fesztivalra nyaralas cimen -
nem -
Még nem tudom -
Nyaralás nem hiszem hogy lesz, max 2-3 hosszú hétvége országon belül, most nagyobb külföldi nyaralásra nem futja ház felújítás miatt, viszont síelni szerintem még megyek egyszer vagy kétszer majd az évben.. -
még nem tudom
erősen pénzfüggő, lehet lesz pár nap Balcsi haverokkal -
Nudista strandon sem? Ott szerintem elő szokott fordulni. :D -
Fbn Lx #84777 strandon nem lehet túl izgalmas a sátorozás :S -
Fbn Lx #84776 annyira éreztem, hogy fogok legalább 1 ilyen választ kapni
elmehetnék szociálszikológusnak -
clio1616v #84775 utána meg elnézést... -
nem, így a kenyeret szoktam kérni. -
clio1616v #84773 ez csak rajtatok múlik van aki elolvassa amit írok megvan a véleménye, de ti megosztjátok másokkal, hogy rólam mit gondoltok éppen ezért a tefajtád nem ír rám pmet...
vannak akik nem a publikusság kedvéért írnak és pmben képesek tanácsot segítséget kérni, normális hangnemben -
clio1616v #84772 mivel saját magamból indulok ki és én nem szoktam kérni, hanem kérés nélkül szeretem ha valaki tesz értem valamit éppen ezért így viszonyulok másokhoz is -
nem valószínű. -
Nemtom, pénzfüggő.
Amúgy se kell elutaznom, hogy ki tudjak kapcsolódni. -
Nagyon úgy tűnik, hogy: "Egyszer-kétszer elmegyünk strandra, sátorozni, ennyi lesz a nyaralás." -
Igen, másik kontinensre megyek nyaralni.
Ez a terv, de szeptemberig van időm mert csak akkor lesz szabadságom. :) -
Valahol ki akar tűnni. Az életben valószínű semmiben sem kiemelkedő, itt sem tud okosat mondani hát trollkodik. Figyelemre vágyik, amit az életben nem kap meg. Minden fórumon van egy ilyen. :) -
Igen,de országon belül -
Blum #84765 Egyszer-kétszer elmegyünk strandra, sátorozni, ennyi lesz a nyaralás. -
Igen, külföldre, de csak szomszédos országba.
Elvileg Dalmácia, gyakorlatilag meg lehet hogy rá sem fogok érni. -
Ez nálad valami komplexus, hogy állandóan csajozási tanácsokat osztogatsz, mikor senki sem kért meg rá...?