127612
-
Meg ha utánaolvasna, akkor tudná, hogy sokan a drogokkal egyáltalán nem ezelől a világ elől menekülnek, hanem ki akarnak próbálni valami teljesen újat, amit máshogy nem tapasztalhatnának meg. -
F1re #85081 Dehogy, pedig ittam tegnap rendesen. -
Miért lennék, nem is ittam semmit tegnap.
Ma ittam de már az is elmúlt. -
Jah... :) -
Nem is kell mindig leinni magát... De azért hétvégente igen is kell a lazítás, főleg, míg az ember fiatal. 1-1 nagy "elázás" az élet része... :) -
hát pont ez a lényeg, mert a "normális" ember hétközben halálra gürizi magát, és jó néha lazítani. de persze belátom van aki a 12 órás műszak után galériákat látogat.... -
lord nihilus #85076 Miért lennék, nem is ittam semmit tegnap
szerdán meg csütörtökön ittam má eleget :DD -
Én pénteken ettem egy hamburgert, úúú, az micsoda megváltás volt. Ha nincsen nyitva a wikinger 3:45kor, akkor nem tudom mit csináltam volna...:D -
nem vészes, ettem egy megaburgert az lecsillapított -
Fbn Lx #85073 nem azért teszem, hogy elfelejtsek bármit is, pusztán szociális és tapasztalatszerzési céllal
és mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy a valóságot? -
Miért lennék, nem is ittam semmit tegnap.
Igen, mivel hajnali 5.50-től melóztam ma... :S -
clio1616v #85071 a hatás ugyanaz... módosítja az érzeteket és érzéseket -
namost muszáj volt idekeverni a füvet?
fűbe még senki nem halt bele, utcán is max. röhögő füvest látsz, semmi agresszív hepajkodás, az agyadban lévő thc receptorokat ingerli
a mértékletesség a lényeg mint mindennél... -
Egy kicsit, de nem vészes. -
Jimmyke #85068 Utoljára szerdán ittam. :( -
júzer02 #85067 Szerintem meg egy normális ember sose issza le magát. Az alkohol és a drog (beleértve a marihónalját is) a gyengék eszköze, ami egy ideig feledteti számukra a valóságot. -
nekem semmi bajom sincs a kérdésekkel! :)
én panaszkodtam hogy nincs jobb kérdés? -
WTF? Az a sok kérdés szerinted viccnek van beküldve? Van ott 45 kérdés, gond belőle választani? Ha igen, akkor vasárnap nem kell szavazni, és kész! -
vmi F1-es kérdés jobb lenne? 
"balkanyarokat, vagy jobbkanyarokat szereted-e nézni 2órán keresztül?" -
Nem ittam, orvos megtiltotta. BTW, mi az hogy nincs jobb kérdés? -
felénk pont hogy csak a kokerók buliznak pénteken :Dd -
lol -
Egy normális ember nem szombat este iszik, hanem péntek este... -
Osztályozó vizsga hétfő-kedden, inkább nem ittam a héten, majd szerdán bepótolom (: -
cargame #85058 Tegnap voltam. De akkor nagyon :D -
Mértékkel ittam tegnap, semmi bajom nincs és ez így is jó... -
Gibor #85056 Dehogy, pedig ittam tegnap rendesen.
:D -
extramagascsaj #85055 Mi az hogy másnapos?
Nem szoktam másnapos lenni,ha sokat iszok akkor sem. Max gyűrött vagyok és nyavalygós,de nincs se hányás, se fejfájás, se ehhez hasonlók.
Tegnap mivel 2 pohár vbk-t ittam amúgy sincs semmi oka,h bármi gond legyen. -
Ugye? Az egyetem ezt hozta ki belőlem :D Bár idén egyelőre 0-nál tartok... -
2-3x? sokat nott az adagod az elmult 6-7 evben akkor :D -
ma nem vagyok az, de majd holnap... :) -
Évente 2-3x kb. egy pohár bort iszom - mi az, hogy másnapos? :) -
hát hosszú. tömören: 20évesen kapuzárási pánik :DDd elkezdtem durván tömegelni izomra + kockahas a cél (feszegetem a határaim még most, mert ennél már csak nagyobb lesz az úszógumi is...) és a fehérjét bontja az alkohol meg a fehérjeszintézist is csökkenti. -
nagyon ütős volt az a pohár tej tegnap este -
nem baszik be egy héten kétszer = kocka
amúgy tényleg az vagyok. -
xxxpaulxxx #85047 Kockák vagytok:O -
Dehogy, pedig ittam tegnap rendesen. -
clio1616v #85045 :) cukorbetegségem egyik következményeképpen a cukor és alkohol másképpen hat rám, mint akinek megfelelő egyensúlyban van az inzulintermelése
ennek következményeképpen az alkohol nagyon kis mennyiségben is hat rám és a kellemetlen utóhatásokkal sem kell számolnom, a másnaposságot nem ismerem -
Miért? -
Ez azért kipróbáltatnám veled. Azt tudom, hogy a fiatal egyetemisták szeretnek nagyot mondani, de hogy ez +30 tájára sem növi ki az ember...