127612
-
clio1616v #85122 de melyik karon? -
A Szlovák Műszaki Egyetemre járok. Namármost, mivel nálunk nincs ilyen jellegű besorolás tudtommal, vagy ha van, akkor valószínű, különbüzik a magyartól, megpróbáltam a magyar rendszer szerint tenni valahova. Ezért voltam értetlen. Vágod? -
államin legalább?
engem lehet most fognak fizetősre átbaszni (hejj, pedig előző félévben ösztöndíjam is volt)...
-
Fbn Lx #85119 ez a második szak amivel próbálkozom, és eddig egy év alatt nulla kredit van a számlámon
nem tűnik valószínűnek, hogy diplomám lesz. :D -
igen. a geodézia I-II-térinformatika-közlekedésépítés I-IV vonalon csúszok. -
ez talán pontos, de a kérdés szempontjából nem lényeges. én például egyetemen végeztem főiskolai képzést, így a legnagyobb iskolai végzettségem főiskolai. -
egyetem msc
-
a szakközép és gimnázium miért van különválasztva? mindkettő érettségit ad.
amúgy okj. -
8 általános, és jövőre érettségizek. -
clio1616v #85113 anyit tudok a BSc-ről, hogy ausztriában nem ismerik el komoly végzettségnek... 2-3 éves képzés általában, de egyetemek is nyújtanak ilyet low end, low cost jelleggel -
Mert a BSC alit több - vagy nem is több - mint egy egy régi főiskola. Ergo akkor te hova tennéd azt...? -
clio1616v #85111 egyetemre jársz és fogalmad nincs, hogy egyetemi vagy főiskolai képzést fejezel be sikeresen júniusban? -
Annyi az egész, hogy az egyetem legalább két fő képzési területet fed, és van doktorképzés. De főiskolán is van (lehet) mesterképzés. -
Jézusom, ez ilyen bonyolult. Akkor egyetem, BSc. Júniusban leszek telekom mérnök, ha minden jól megy. -
- Egyetem lehet az az intézmény, amely legalább két képzési területen jogosult mesterképzésre, valamint legalább egy tudományterületen, két tudományágban vagy egy művészeti ágban jogosult doktori képzésre és doktori fokozat odaítélésére. A munkaviszony, illetve közalkalmazotti jogviszony keretében foglalkoztatott oktatók, kutatók legalább egyharmada tudományos fokozattal rendelkezik.
- Nem egyetemként (tehát főiskolaként) akkreditálható az intézmény, ha legalább egy képzési, illetve tudományterületen vagy művészeti ágban, több szakon az alábbi pontok szerint választható képzési szerkezetben
a) alapképzést,
b) alap- és mesterképzést,
c) alap-, valamint mester- és doktori képzést,
d) mester- és doktori képzést
folytat.
Rendelkezik a feladatai ellátásához szükséges állandó kutatói, oktatói karral. Rendelkezik a képzéshez és a tudományos kutatáshoz szükséges tárgyi feltételekkel. -
Mi a különbség az egyetem és a fősuli között? Bsc/Msc? -
clio1616v #85106 nem lett meg valami előkövetelményes tárgy? -
ja értem. fú akkor penge voltál:D én már most csúszni fogok 2 félévet építőn :D -
clio1616v #85104 vegyészmérnök 5 éves képzés és 5 évig tartott :) -
msc. -
msc... szép... (gépész ha jól emlékszem?) mennyi ideig tartott a képzésed összesen? -
nekemizs -
Cat 02 #85100 Gimnázium (vagyis err, érettségi lenne a helyes nem?) -
Szintén (bár a szakközépre szavaztam mert nem volt egyéb) -
Üres szavazás / Eredmény mutatása
Technikusom van -
DIESEL DOG #85097 Gimnázium. -
Gimnázium -
extramagascsaj #85095 Fősikola - BA
...és a terveim szerint itt még nem lesz vége.
-
bölcsőde -
KaBuTo666 #85093 na és a végzősök közül ki dolgozik mekiben ? 

-
Főnyálasi Planktonképző Intézet tökleveles trágyázástechnikai álszak -
Gimnázium. -
Egyetem. -
clio1616v #85089 egyetem - MSc -
/pillanat gimnázium -
Szavazó roBOT #85087 Másnapos vagy-e? ==>> Mekkora a legnagyobb iskolai végzettséged? -
Nem nagyon voltam még emlékeim szerint másnapos. Mivel sok éve nem is nagyon iszok, így nem is lehetnék már. -
Szombaton esküvő volt, másnap helyett lett fasza gyomorrontás. Tegnap lefeküdtem este hatkor aludni, most keltem fel XDDD
Új csúcs :> -
Mi az, hogy másnapos? - Vasárnap esti enyhe lerészegedés megvolt, szóval semmi gáz..Bár, a kannástól kicsit hasogat a fejem már most is:D Nemtudom mi lesz holnap.Bár, nem várok sokat most 4 óra alvástól: D -
Nem ittam semmit tegnap sem.Lehet hogy ma megiszok 1 sört.