127612
  • Koppixer
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt, de mivel gyakran folytatok troll életmódot, ezért látszólag Megsértődöm/kikérem magamnak, elküldöm az illetőt a sunyiba.
  • BaliBoy
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt.

Azt azért hozzáteszem, hogy csak amennyiben tényleg építő jellegű.
  • Lacee86
    Ja, azt elfelejtettem beletenni, h mondjuk olyantól kapod, akit ismersz, jóban vagy vele, adsz a véleményére stb. Tehát nem egy vadidegen utcán szembejövő embertől. :)
  • morcosqtya
    És arra hányan válaszolnának őszintén? :)
  • chhaya #85680
    El szoktam gondolkozni rajta attól függetlenül, hogy ki mondja... megfogadni kevésbé sikerül, még ha igazat adok is.
  • DIESEL DOG #85679
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt...

De nagyban függ attól hogy azt ki mondja...
  • Dzsini
    Holnapra fel lehetne dobni egy "mennyire válaszolsz őszintén az itt feltett kérdésekre?" kérdést.
  • extramagascsaj
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt...amennyiben az illető véleménye mérvadó számomra.
  • HTS s3rg1nh00
    attól függ kitől,van pár ember akinek a véleményére adok,de akadt már tök ismeretlen is akiét megfontoltam
  • Molnibalage
    Akinek adok a véleményére, azt bizony megfontolásra érdemesnek tartom.
  • NEOreg3
    általában leszarom
  • daeemoon
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt.

Változó. Ha besértődök, akkor próbálok lenyugodni, és végig gondolni.
  • Szavazó roBOT
    Szerinted versenyképesek a hazai weboldalak a külföldi weboldalakkal szemben? ==>> Hogyan viseled, ha építő jellegű kritikát kapsz?
  • SötétBarom
    Ezt a faszságot hol hallottad?
  • Dzsini
    Akkor miért van még mindig a T-csoport (Origo) tulajdonában?
  • Lacee86
    Nem tudtam. :) De akkor is gagyi...
  • morcosqtya
    Majd megszüntetik, vagy lesz egy "FaceBook Lite"? :)
  • Cat 02 #85667
    Hát mivel a Facebook megvette az iwiw-et, ezért jogosan majmolják :D
  • clio1616v
    Magyarországon ugyanolyan népszerű mindkettő
  • SötétBarom
    A baszott nagy flashreklámok miatt megérdemlik, hogy eltűnjenek a süllyesztőben. -.-
  • clio1616v
    a legrosszabb, ha már arról sem tudsz, hogy szívod :D
  • morcosqtya
    detto.
  • Fbn Lx
    amikor ez történt, még semmit sem szívtam városi levegőn kívül. sosem volt szükségem drogokra, hogy elvarázsolt legyek :D
  • Lacee86
    Szenvednek, rossz nézni... A facebookot próbálják majmolni mindenáron, de ez nem segít rajta semmit. Gyakorlatilag én is csak azért nem töröltem még magam, mert hát, elfér... De szinte egyáltalán nem használom már jó ideje.
  • predator1982
    az igen
  • Molnibalage
    Mi a flém abban, hogy nincs érv arra, hogy kelljen? Mire jó? Mit tudok vele elintézni, amit mással nem...?
  • Cat 02 #85658
    Facebook flame ON!!44

Amúgy ja, mert sokan nem tudnak magyarul, pl magyaritasok.hu is erre épített és egész szép oldallá nőtte ki magát, bár mostanában sok játék jelenik meg magyarul, meg ők se fordítanak.
  • Molnibalage
    Régen sem használtam igazán, most sem. Felülettől független. Lényegében akkor lépek be, mikor spamet kapok vagy nagyon ritkán fontos üzenetet egy távolabbi ismerőstől vagy körüzenetet valami esemény kapcsán.

FB accountom nincs. Minek...?
  • chhaya #85656
    Az iwiw-nek az új arculat sem tett jót, mióta újították közel 50 ismerősöm törölte magát..
  • Lacee86
    Ott van pl. az iwiw. Haldoklik a facebook mellett, sztem nem sok ideje van hátra...
  • extramagascsaj
    Ha a külföldi oldal magyar nyelven is elérhető, akkor esélytelen.
    Több lóvé van marketingre...(vagy nem...passz,de vmiért a magyar oldalak tény,h háttérbe szorulnak a külföldivel szemben).
  • immovable
    Hát igen. Egy haverom Esztergomban szállt buszra, Dorogra ment volna ~ 8 km, helyette Balatonfüreden ébredt. ~150km! Igaz részeg volt. :D Egy forint sem volt nála, így egy egész délellőt koldult kocsmákban hogy haza tudjon jönni. :D Azt mondja kicsit furcsállta azt a nagy tavat. :D
  • predator1982
    nah azt hiszem a sztorijaitok után, én még tényleg jól jártam
  • DIESEL DOG #85651
    Ha a külföldi oldal magyar nyelven is elérhető, akkor esélytelen...
  • NEOreg3
    nem érdekel
  • HTS s3rg1nh00
    bár én ha eredetileg angol oldalt nézek azt nem állítom magyarra...(pl.facebook)
  • Sir Quno Jedi
    Lásd Farmerama, Shakes stb. Van magyarul, mellette nem tud más hasonló labdába sem rúgni.
  • tigeroo
    nem
  • Kata
    üres (nem érdekel)
  • Blum