127612
  • QuippeR
    ha előre tudom, hogy mikor nem férek hozzá, akkor akár hónapokig is, de amikor csak úgy hirtelen elmegy, akkor 5 perc is marhára fel tud idegesíteni.
  • ldavid
    1 hónapig lazán
  • Picar77
    Ha fél-1 évet kibírnék, akkor akármeddig.
  • morcosqtya
    Az attól is függ, lokálisan mennyire érint az atomháború.
    Elképzelhető olyan helyzet amikor már nem "akarsz" internetezni..
  • Lacee86
    Net nélkül szinte teljesen el lennék zárva a külvilágtól... Mióta álláskereső vagyok, alig mozdulok ki itthonról. :/
  • Molnibalage
    A könyv olvasással az a probléma, hogy offline szinte semmi sincs meg abból, amit a neten olvasok. Még angolul sem. Ha igen, akkor neten kell rendelni...

Múltkor bementem egy kétszintes könyvesboltba. Egyetlen könyvet sem találtam, amire azt mondtam volna, hogy "na, akkor ez most kell". Ez a mai "színvonal".

(Persze a tematikai miatt eleve 90% kiesik, de ez akkor is röhejes...)
  • Molnibalage
    Az a körülményektől függ. Atomháború idején nincs opció. Egyébként nem tduom. Mióta van itthon nem a leghosszabb idő két hét volt.
  • Lacee86
    Nem próbáltam, de amennyire magamat ismerem, max 1-2 nap... :/
  • Unreal1942
    Meg voltunk nélküle is. Persze hiányozna mert függők lettünk tőle, de le lehetne mondani róla.
    Több könyv olvasás lenne, több szabadtéri elfoglaltság, több rl. kapcsolattartás.
    Vissza térne a lan partyk kora is :)
  • tigeroo
    hát legutóbb másfél napig net nélkül kellett lennem, elég volt kibírni :(

annyi hogy inkább a full kontakt miatt kell a net, mindenkivel így tartom a kapcsolatot (teló drága, meg mittom) de ha ez a probléma nem lenne akkor napi fél óra net is elég lenne információszerzés céljából.
  • morcosqtya
    Inkább leszbosz szigetét ajánlom!.. :)
  • SötétBarom
    Üres.

Attól függ. Itthon semeddig, mert kiakadnék rajta, hogy semmit nem tudok csinálni (TV-t nem bírom sokáig, annyi pénzem meg nincs, hogy mindig lekössem magam valami faszával :D). Ha elköltöznék mondjuk Krétára, akkor ott szerintem el is felejteném, hogy valaha volt netem. Szal..
  • morcosqtya
    1-2 nap talán.. de már nagyon remegne a kezem. :)
  • szabii98
    egy olyan...20-30 perc. de voltmár hogy napokig elment...
  • BaliBoy
    Semeddig.
    A munkámhoz elengedhetetlen.
  • Szavazó roBOT
    Hogyan viseled, ha építő jellegű kritikát kapsz? ==>> Mennyi ideig bírnád ki internet nélkül?
  • clio1616v
    és azt ismered, hogy:

Két szőke nő ül a számítógép előtt. Azt mondja az egyik:
    - Te, zárd már be azt az ablakot!
    - Miért, fázol?
  • clio1616v
    kíváncsi vagy a magyarázatra, hogy miért értettél félre?
  • Lacee86
    Ja a logot kicsit se reklám gyanús.
  • Lacee86
    :))
  • szigetlakó
    "A nagyképű az ember, aki azt hiszi, hogy szebb és okosabb nálam."
  • SötétBarom
    :D!
  • Calver
    van, csak nem tudsz szöveget értelmezni.
  • Efreet
    Olyan miért nincs, hogy nem kötsz bele mindenbe és mindenkibe?

Kettő.
    remélem ismered a viccet
  • clio1616v
    olyan miért nics, hogy "- Leszarom." ?
  • Lacee86
    +1
  • Guren
    és tényleg
  • daemonervosa
    Bizonyára azért, mert az "építő jellegű" kritikára vonatkozik. Nos az, hogy ki mit vesz annak teljesen más kérdés :)
  • Kata
    Meglepő a szavazás állása, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy a többség a negyedik válaszba tartozik. :)
  • xxxpaulxxx
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt.

Persze ez attól is függ, hogy kitől származik a kritika:D
  • David2
    lehetne akár, kőművesi vagy vasszerelői ismeretek, feladatok, legközelebb legyél körültekintőbb
  • RS
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt.
  • Peter1
    Attól függ, hogy kitől kapok akár építő jellegű kritikát. Ha olyantól akinek a szavára adok akkor megfogadom.
  • SötétBarom
    Meghallgatom, de nem igazán fogadom meg.
  • clio1616v
    ez negatív építő jellegű kritikára értend természetesen

ha viszont pozitív a kritika abban az estben büszke vagyok magamra, hogy sikerült ismeretek hiányában is szerencsésen építéssel kapcsolatban jót alkotni
  • clio1616v
    megfogadom, mert soha nem érdekelt és nem foglalkoztam az építőmérnöki ismeretekkel és feladatokkal
  • tigeroo
    akinek adok a szavára azét megfogadom. a többi meg levan szarva
  • Simaji
    "Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt." De azért csak mértékkel és nem olyan nagyon komolyan. :)
  • N1ggA
    "Megsértődöm/kikérem magamnak, elküldöm az illetőt a sunyiba", de aztán "Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt."
  • Zoli007
    Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belőle-ezt-azt. De nem szoktam kapni. Olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik ku**a okosnak képzelik magukat, de nincs rálátásuk semmire az életemből.