127612
  • Molnibalage
    Az első mp3 playerem 4 évig volt jó. Nem értem, hogy mit kell kiemelni azon, hogy 2 évig jó egy mp3 player. Ez a minimum...
  • xxxpaulxxx
    "Az apple végülis általános termékeket (más gyártók is csinálnak olyat, jobbat is, rosszabbat is) forgalmaz de sznob áron."

Nos... tegyük fel van egy ipod classic... annál is ezt gondolod? Én ezt még nagyon rég kiszúrtam magamnak... csakhát ugye az árát magnak éreztem (holott belegondolva 120 gigáért 60 ezer nem volt sok...) Nem vagyok se sznob, se nem volt vagizhatnékom... szimplán volt rá egy lehetőségem, hogy kijutottam angliába és volt rá "fölösleges" pénzem... aztán gondoltam miért is ne vegyem meg ott olcsóbban, amikor előbb-utóbb úgy is lett volna.

Az ipademet én se vettem volna meg, mert azt tényleg "fölöslegesnek" érzem (persze így, hogy van, így nem az), de egy ismerősöm ezzel tudta odaadni egy tartozását... aztán nem akartam eladni:D

És az Apple igen is jó minőségű "kacatokat" gyárt, aminek elkérik az árát. Az én ipodom már 2 éve megvan és semmi baja nem volt (aminek örültem is, mert már a megvételének napján elhagytam a jótállástXD)

De ok... érthető, ha te sznobnak és fölöslegesnek tartod ezeket a cuccokat... de ha az ipodoknál jobb mp4 lejátszókat tudsz nekem sorolni, akkor emelem kalapom;D
  • clio1616v
    mennyire gondolod magad kevésbbé trollnak, mint bárki más?
  • Ability
    KK, nincs kedvem folytatni, jó bulit. :)
  • Kata
    Másrészről szó nem volt táborokról. Nem vagyok se apple fan se apple utáló. Egyszerűen nem kellett, mert találtam számomra megfelelőbbet. A kérdés sem erről szólt, a kérdésre meg lentebb kifejtettem a véleményemet. Ne húzz te is trolljelmezt, elegen vannak már...
  • Kata
    Nem ellentáborról beszélek, hanem rólad. Ne keverd a taknyot a bakonnyal...
  • Ability
    Újra: nem sértegetem az ellentábort. Veled ellentétben. Az egy dolog hogy mit gondolok (bár nem nagyon izgat az ilyen), de nem fogom lehülyézni miatta.
  • Kata
    Na most vagy hülye.
    Rühellem az ilyen szókiforgatósdi okoskodást, de ám legyen. Ha te valamit túl drágának tartasz a valódi értékéhez és tudásához képest (legyen az bármi), akkor mit mondasz arra, aki megveszi, holott ott van mellette a másik, ami tud annyit vagy többet ám kedvezőbb áron. Te minek nevezed az ilyet? Odafordulsz a haverodhoz és mondod neki: nézd má' de ..... ! (kitöltendő)
  • Ability
    Vele ellentétben én nem hülyéztem le senkit, szóval érdekes hogy ezt nekem szegezed. És igen, van problémám a véleményével, mert én nem sértegetem az ellentábort, míg ő egy nagyobb csoportot kvázi leidiótáz, csak azért, mert másképp vélekedik egy teljesen szubjektív dologban. Nem szeretnék egy általa idealizált világban élni, ennyi nekem a bajom. Ne más mondja meg hogy mi számít normának és mennyire vagyok épp mentális képességeimet illetően csak azért, mert megvásárolok egy olyan terméket, amit én személy szerint jónak tartok.
  • Kata
    Lesz@rom mit hiszel vagy mit nem, a kategóriában több készüléket is kipróbáltam, mielőtt bármelyiket is megvettem volna.
  • clio1616v
    teljesen hihető, hogy utánajártál és kipróbáltad a lehetőségeket, a trollkodás távol áll tőlem
  • Kata
    Igen, bizonyos tárgyak hordoznak magukban olyan töltetet, amely presztízst jelent, és tulajdonosa könnyen érzi ettől többnek magát. Itt konkrétan az apple-ról van szó a kérdésben, Herr Troll.
  • Kata
    A kiindulási alapot megint elferdíted, a legelső hozzászólásomban említettem a tapasztalataimat. Ne trollkodj
  • clio1616v
    mondom ezt minden cinikusság nélkül, hogy Kata kipróbálta és neki sikerült egy sokkal jobbat venni kevesebből... legyen ez a kiindulási alap szerintem
  • bardocz
    Elég érdekesen értelmezed...
  • Cat 02 #85829
    Igazából az a baj, hogy az Apple olyan lett, mint SP, meg a TH, divat lett utálni és sokan minden féle tudás, jártasság nélkül utálják is, anélkül, hogy láttak volna, próbáltak volna, használtak volna egyet :/
  • Freeda Krueger
    Nem ismerek alma használókat,vagy csak nem tudom róluk,így tartózkodtam.
  • clio1616v
    vicces, hogy egy tárgy alapján elő lehet ítélni a tulajdonosát

ez olyan mintha valakinek mercedes benz autója van akkor az egy fajta ember, pedig lehet csak hasonló ízlése van, kevésbbé a sznob és megteheti
  • Molnibalage
    Szerintem kellően visszafogott volt és fura módon már csak a "nekem nem kell" reakcióra is beindult pont azt, amit említett. Már szinte az is hülye szinte a szemedben, aki nem akar almát...
  • Kata
    Olyan módon hangoztatom a véleményem ahogy Te is: azaz ahogy akarom. Semmi olyan nincs véleményemben amin vissza kéne fogni, pláne nem értem hogy pont Te milyen jogon ítéled ezt meg.

Csak nem apple-d van és a táplálékláncban felettem állónak érzed magad? :D (vicc volt, mielőtt vér kezd folyni az orrodból)
  • Molnibalage
    Van pénzem rá, de eszembe sem jutna megvenni. Nem azért, mert Apple ellenes vagyok, hanem mert nincs rá szükségem. Okostelefonom sincs, tökmidegy, hogy ki gyártja...

Persze, ha annyi pénzt kiköhögött érte, nehogy már rosszat mondjanak róla.

Én max. egy IJ kártyát mutatnék fel neki... :)
  • Koppixer
    a "vagizáshoz" csak legömbölyített forma, és rezgőfunkció kell...
  • Ability
    Nem kellene a saját igényeidet összemosni az átlagnép racionális képességeivel. Megmondhatod a frankót, de ettől még nem lesz igazad, mivel eltérő igényekkel rendelkezünk. Nem érzem magam idiótának csak azért, mert szerinted olcsóbban jobbat lehet kapni. És ha már a nagyképűség a téma, jó lenne ha kicsit visszafogottabb módon hangoztatnád a véleményedet.
  • clio1616v
    durva, hogy valaki annyira ad a köz véleményére, hogy szégyenlné az apple terméket... szerencsésnek érzem magam, hogy nem ilyen emberek között kell élnem és dolgoznom

miután pár hónapja megvettem az iphone-om

a kollégáim is elgondolkoztak, miután kipróbálták, hogy miért is nem használható telefont használnak

30ért vett egyik egy 2est... jókat röhögünk, hogy milyen szar volt a régi telefonjaink ehhez képest(E66-osom volt, azzal is elégedett voltam halkan megjegyzem)
  • Simaji
    Kicsit nagyképűek de én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy részük kissé nagyképű...
  • bardocz
    "mert a valóság homlokegyenest mást mutat"

Maximum a te környezetedben. És mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok apple fan.
  • clio1616v
    ja, csak arról feletkeztél el, hogy összevissza hazudoztál az elmúlt hetekben :)
  • Ambrus Gergely
    hehh, nem tudom miről beszélsz.
    Szerintem valakivel összekeversz, nekem mindig is az aláírásomban szereplő autóm volt.
  • bardocz
    Egy tescos biciklije van maximum.
  • clio1616v
    a múltkor még iphoneod volt...

a Porsche is csak így van és valójában vagy egy 1.7d astrád?
  • Ambrus Gergely
    telefonkészülékkel
  • clio1616v
    valószínűleg azzal a telefonkészülékkel nem lehet "vagizni" és ezért is választotad nemcsak a többi műszaki paraméterei miatt
  • Ambrus Gergely
    nekem Samsung Galaxy van.
    Vagányabbnak érzem magam tőle, de nem annyira pöcshosszabító mint az Iphone 4.
    Nem biztos hogy megéri a plusz 25k többletet, azt másra is lehet költeni, és annyival nem jobb :P ;)
  • Kata
    "Igaz biztos nem minden almauser lesz vagány az almától, de akit eddig én ismerek az mind az lett :)"

Ezt mondom én is. Itt is - feltételezem főként az apple használók - írják, hogy mert nem is igaz, meg ezért vagy azért döntöttek mellette. Én ezt nem tudom elhinni még rólatok sem (bocsi), mert a valóság homlokegyenest mást mutat. Ide meg mindenki azt ír amit akar, úgysem látjuk miként viselkedik valójában az életben.

Megmondom őszintén hogy én is akartam venni egy sziphont, mert külsőre tetszett, kíváncsi voltam mit tud és mennyiért. És bár megengedhetném magamnak, én szeretem megnézni mire dobok ki akármennyit is, ezért megnéztem más gyártók ilyen kaliberű termékeit is, és végül egy másiknál kötöttem ki, mert ettől több tudásút kaptam jóval kedvezőbb áron.
  • clio1616v
    aki vagizni akar valamivel annak nem a márka teszi ezt lehetővé..
  • clio1616v
    a víz nedves vagy az ami vizes? :D
  • Guren
    "ki is dobhatja kukába mert annyit ér"

ez egy faszság akkor is, ha valaki nem szereti az apple-t.
  • Jimmyke
    Az Apple név manapság egyet jelent a multimédiás kütyükkel az emberek szemében, mi az a Macintosh?
  • bardocz
    Érdekes, én egy nagyképű almafant sem ismerek, pedig van jópár ember aki azt használ a környezetemben. Nem tudom miért gázabb kibaszni az asztalra egy iphonet, mint mondjuk az én telefonomat. Ugyan úgy azért rakják, mint amiért én is, mert használni akarom.
  • Gibor
    Kicsit nagyképűek.

Mindig vagizni akarnak vele :D Bár munkatársam mikor elkezdte mutogatni hogy meglett a nagy álma (ájfon4) akkor rosszul esett neki mikor közöltem hogy felőlem ki is dobhatja kukába mert annyit ér :D Nekem személy szerint egy visszataszító telefon az Iphone 4 pl... Az én Xperiámat többre becsülöm :)

Igaz biztos nem minden almauser lesz vagány az almától, de akit eddig én ismerek az mind az lett :)