127612
  • cargame
    Telefon
    Ha ezt nem erzekelem :D akkor apum :D
  • Victor1103
    Mivel én nagyon nehezen tudok felébredni ezért lassan 1 éve úgy kelek, hogy beállítom a telefont ébresztőre. Mellé beállítom még a TV-t is autómata bekapcsolásra, hogy pont akkor kapcsoljon be amikor a telefon megszólal.

Általában a TV olyan hagosan kezd el üvölteni hogy a szívem kiugrik minden reggel. Ha égetően fontos hogy időben felkelljek általában a távirányítót átviszem a msáik szobába, ezáltal is késleltetve azt, hogy esetleg hamar kikapcsoljam és visszafeküdjek aludni:)
  • szabii98
    magamtól(megszoktam már)
  • NEOreg3
    akármilyen fehér fal nem jó, csak ha a mészben/festékben volt holdkőzet is
  • morcosqtya
    Persze, nem is úgy értettem (most vittem végig tegnap, némelyik szituációban éppen a falon átjutás jött volna jól) :) hanem, hogy ha csak a kapukulcs nincs nála de a bejárati ajtóé igen, akkor nincs gond, a kertbe be tud jutni a leírt módon (átlő egy látható kertbeni belső pontra egy portált), az épülethez meg már van kulcsa.

Ha viszont egy kulcscsomón tartotta mindkét kulcsot (vagy ezt a kapukulcsot értette "ház kulcs" alatt, akkor csak egy nyitott ablak segíthet, amin át látómezőbe kerülhet egy szabad belső felület (ami csak fehér fal lehet).. :)))

Ha teljesen zárt az épület akkor bezony shit happens.. :)
  • Freeda Krueger
    Általában felébredek magamtól,de be van állitva a telefon is biztos ami biztos.
  • Motoroj
    Nekem is ez a bajom, nem lehet megbízni benne. Ha valami fontos dolog van, akkor érdemes beállítani még valamit, csak úgy a biztonság kedvéért.
  • Dzsini
    Hint: portálok nem léteznek, csak játékban.
  • HTS s3rg1nh00
    üvegen nem lehet átlőni a portálokat.
  • Fbn Lx
    a sárga portált átlövöd az egyik ablakon, a plafonra :D
    vagy a párkány fölé, ha kimászol rajta tudsz zörögni az ablakon
  • Gell97 kolega
    Telefon.
  • HöfEE
    Telefon. De tavaly nyáron valami rohadt madár beköltözött az ablakom fölé és minden reggel 5kor volt olyan kedves másfél órán át vinnyogni...
  • Cat 02 #86152
    Neem, úgy hagyom :)
  • Molnibalage
    Azzal nem tud átmenni egy objektum (ajtó) túloldalára. Legalábbis ahogy láttam a bátyust játék közben, mert a portal nem fog a fal belső oldalán nyílni. :)
  • morcosqtya
    Ilyenkor jön jól egy portal gun... :)
  • tigeroo
    nekem oyan volt nyáron hogy 1-2körül értem haza a szülői házba hajnalban, mondom meglepetés legyen, de nemvolt kulcsom már a házhoz... nem akartam csengetni + a házi telefont hívni hogy engedjenek be, oké semmi gáz:
    felhívom tesómat, mondom neki hogy jöjjön le nyissa ki az ajtót...motyogott valamit félálomban és kinyomta a telót. vártam fél órát aztán elaludtam a filagóriában :D

reggel anyám jön ki cigizni meglát hát szegény lesápadt :D:D:D:Dd

tesóm meg mondta hogy ezt ő bizony este megálmodta hogy én hazajövök + felhívtam álmában :D:SD.asd,sa.d,sd.::D:D
  • morcosqtya

Azt nem szabad!

Egyébként itt két lehetőséget is bejelölhettem volna.
    Telefonom ébreszt de az alarm hangja a kakas.
    Nagyon idegesítő.
    Egyik reggel a párom összerezzent rá és beszólt neki félkómában, hogy "ne ugass már!" :DD aztán visszafeküdt.
  • Zoli007
  • tigeroo
    leis csapnám anyámat ha ő keltene .... :D:D
  • morcosqtya
    Anya nem merül le, ez nagy előny. :)
  • Zoli007
    Kolesz - telefon
    Otthon - anyu
  • Lacee86
    Én meg sztem majd veszek egy kakast. Az erkélyen jó meglesz. Ha meg már nem kell, jó kis pörkűtt lesz belőle. :DD
  • NEOreg3
    reggel? inkább délben
  • xxxpaulxxx
    Telefon eldobva jó messzire, nehogy véletlenül öntudatlan állapotban lenyomjam:D Jelenleg az Allman Brotherstől a Jessica című dal kelt:D
  • OrioN the S
    ipari technora.
  • morcosqtya
    Slayer guitar-ra kifejezetten jó lehet ébredni.. :)
  • Lacee86
    Nem időre kelek jó pár hónapja, úgyh amikor magamtól felébredek...
  • Broafka
    és bekapcsol a géped ha idő van? :P
  • Cat 02 #86136
    Telefon, de most elveszett, szóval ez.
  • Blum
    Suli napokon faterom.
    Egyébként magamtól.
  • SötétBarom
    Felébredek magamtól. Előbb, vagy utóbb :D Átlagosan olyan 10-11 környékén. Ha valami miatt fel kell kelnem, akkor mobil, bár akkor morci vagyok :D
  • Simaji
    Mostanában "A reggeli napsütés első sugarai" :P
  • Sir Quno Jedi
    Jah, tényleg, akkor én vagyok vak!!!!
  • Molnibalage
    Telefon vagy magamtól.
  • Peter1
    rádiós ébresztőóra
  • MR ME
    ott van a telefon, énis arra kelek ha fel kell kelni
  • daeemoon
    "Felébredek magamtól"
    Egyébként vekker, anyám vagy a nevezett opció. Egyébként az első két lehetőség előtt fel szoktam ébredni. :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a telefont be kéne tenni a szavazásba, mivel manapság a többség szvsz. azt használja ébrsztésre is (ez a tapasztalat).
  • Sir Quno Jedi
    Sok-sok éve nem használok ébresztőt. Felkelek én magamtól is, vagy kutyák, család felkelt. Ha mégis létfontosságú,a kkor beállítom a telefonomat, ami persze nem ébreszt, csak ha kedve van hozzá, mert ruppótlan androidos FOS. Régi Winfosmobilom az bezzeg ébreszt.
  • tigeroo
    már megébredek ilyen időben fél 6 körül, keleti ablak, 5. emeleten, nincs sötétítő...

de jó így, ha dolog van akkor felpattanok, ha nem akkor sapka/kispárna a fejre és félóránként megkukkantom az órát hogy mikor keljek :)