127612
-
cargame #86164 Telefon
Ha ezt nem erzekelem :D akkor apum :D -
Mivel én nagyon nehezen tudok felébredni ezért lassan 1 éve úgy kelek, hogy beállítom a telefont ébresztőre. Mellé beállítom még a TV-t is autómata bekapcsolásra, hogy pont akkor kapcsoljon be amikor a telefon megszólal.
Általában a TV olyan hagosan kezd el üvölteni hogy a szívem kiugrik minden reggel. Ha égetően fontos hogy időben felkelljek általában a távirányítót átviszem a msáik szobába, ezáltal is késleltetve azt, hogy esetleg hamar kikapcsoljam és visszafeküdjek aludni:) -
magamtól(megszoktam már) -
akármilyen fehér fal nem jó, csak ha a mészben/festékben volt holdkőzet is -
Persze, nem is úgy értettem (most vittem végig tegnap, némelyik szituációban éppen a falon átjutás jött volna jól) :) hanem, hogy ha csak a kapukulcs nincs nála de a bejárati ajtóé igen, akkor nincs gond, a kertbe be tud jutni a leírt módon (átlő egy látható kertbeni belső pontra egy portált), az épülethez meg már van kulcsa.
Ha viszont egy kulcscsomón tartotta mindkét kulcsot (vagy ezt a kapukulcsot értette "ház kulcs" alatt, akkor csak egy nyitott ablak segíthet, amin át látómezőbe kerülhet egy szabad belső felület (ami csak fehér fal lehet).. :)))
Ha teljesen zárt az épület akkor bezony shit happens.. :) -
Freeda Krueger #86159 Általában felébredek magamtól,de be van állitva a telefon is biztos ami biztos. -
Nekem is ez a bajom, nem lehet megbízni benne. Ha valami fontos dolog van, akkor érdemes beállítani még valamit, csak úgy a biztonság kedvéért. -
Hint: portálok nem léteznek, csak játékban. -
üvegen nem lehet átlőni a portálokat. -
Fbn Lx #86155 a sárga portált átlövöd az egyik ablakon, a plafonra :D
vagy a párkány fölé, ha kimászol rajta tudsz zörögni az ablakon -
Telefon. -
Telefon. De tavaly nyáron valami rohadt madár beköltözött az ablakom fölé és minden reggel 5kor volt olyan kedves másfél órán át vinnyogni... -
Cat 02 #86152 Neem, úgy hagyom :) -
Azzal nem tud átmenni egy objektum (ajtó) túloldalára. Legalábbis ahogy láttam a bátyust játék közben, mert a portal nem fog a fal belső oldalán nyílni. :) -
Ilyenkor jön jól egy portal gun... :)
-
nekem oyan volt nyáron hogy 1-2körül értem haza a szülői házba hajnalban, mondom meglepetés legyen, de nemvolt kulcsom már a házhoz... nem akartam csengetni + a házi telefont hívni hogy engedjenek be, oké semmi gáz:
felhívom tesómat, mondom neki hogy jöjjön le nyissa ki az ajtót...motyogott valamit félálomban és kinyomta a telót. vártam fél órát aztán elaludtam a filagóriában :D
reggel anyám jön ki cigizni meglát hát szegény lesápadt :D:D:D:Dd
tesóm meg mondta hogy ezt ő bizony este megálmodta hogy én hazajövök + felhívtam álmában :D:SD.asd,sa.d,sd.::D:D -

Azt nem szabad!
Egyébként itt két lehetőséget is bejelölhettem volna.
Telefonom ébreszt de az alarm hangja a kakas.
Nagyon idegesítő.
Egyik reggel a párom összerezzent rá és beszólt neki félkómában, hogy "ne ugass már!" :DD aztán visszafeküdt. -
-
leis csapnám anyámat ha ő keltene .... :D:D -
Anya nem merül le, ez nagy előny. :) -
Kolesz - telefon
Otthon - anyu -
Én meg sztem majd veszek egy kakast. Az erkélyen jó meglesz. Ha meg már nem kell, jó kis pörkűtt lesz belőle. :DD -
reggel? inkább délben -
xxxpaulxxx #86141 Telefon eldobva jó messzire, nehogy véletlenül öntudatlan állapotban lenyomjam:D Jelenleg az Allman Brotherstől a Jessica című dal kelt:D -
ipari technora. -
Slayer guitar-ra kifejezetten jó lehet ébredni.. :) -
Nem időre kelek jó pár hónapja, úgyh amikor magamtól felébredek... -
és bekapcsol a géped ha idő van? :P -
Cat 02 #86136 Telefon, de most elveszett, szóval ez. -
Blum #86135 Suli napokon faterom.
Egyébként magamtól. -
Felébredek magamtól. Előbb, vagy utóbb :D Átlagosan olyan 10-11 környékén. Ha valami miatt fel kell kelnem, akkor mobil, bár akkor morci vagyok :D -
Mostanában "A reggeli napsütés első sugarai" :P -
Jah, tényleg, akkor én vagyok vak!!!! -
Telefon vagy magamtól. -
rádiós ébresztőóra -
ott van a telefon, énis arra kelek ha fel kell kelni -
"Felébredek magamtól"
Egyébként vekker, anyám vagy a nevezett opció. Egyébként az első két lehetőség előtt fel szoktam ébredni. :) -
Amúgy a telefont be kéne tenni a szavazásba, mivel manapság a többség szvsz. azt használja ébrsztésre is (ez a tapasztalat). -
Sok-sok éve nem használok ébresztőt. Felkelek én magamtól is, vagy kutyák, család felkelt. Ha mégis létfontosságú,a kkor beállítom a telefonomat, ami persze nem ébreszt, csak ha kedve van hozzá, mert ruppótlan androidos FOS. Régi Winfosmobilom az bezzeg ébreszt. -
már megébredek ilyen időben fél 6 körül, keleti ablak, 5. emeleten, nincs sötétítő...
de jó így, ha dolog van akkor felpattanok, ha nem akkor sapka/kispárna a fejre és félóránként megkukkantom az órát hogy mikor keljek :)