127612
  • RS
    Nem, épp ellenkezőleg. lekopogom
  • Calver
    nap-nap, nem vagyok sárga, nem izgatnak ilyenek.
  • acsati
    PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek bulizni, sziasztok! Ma este Tankcsapda! :D
  • Guren
    ezek közül az opciók közül nem választok D:
  • DJ RX7
    PÉNTEK van, nem érdekel hányadika, se a kérdés, megyek inni, sziasztok!
  • Peter1
    Ugyanolyan nap, mint a többi. Nincs különösebb jelentőssége.
  • NEOreg3
    felkeltettek
  • MR ME
    péntek van, leszarom hanyadika...
  • szabii98
    kb 10 perce tudtam meg h 13 van úgyhogy.. :D
  • tigeroo
    ööh nem tulajdonítottam különösebb zilálást neki.
  • tigeroo
    de ha ezek még szarabb napok, akkor a régiek attól lesznek szépek!!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Minden nap rossz, csak vannak rosszabbak...
  • N1ggA
    Ha nem szóltok, akkor semmi se történne ma, mert nem tudnám milyen nap van :)
    De sajnos szóltatok :(
  • SötétBarom
    Biztos, ma például fel kellett kelnem 6:40kor, ez önmagában tragédia :DDD
    Korábbi péntek 13-ákról nem emlékszem semmiféle kellemetlenségre. :D
  • Blum
    Nem vagyok babonás,leszarom. Ugyanolyan nap,mint a többi.
  • Szavazó roBOT
    Mi a legidegesítőbb a közösségi oldalakon? ==>> Történt már veled valami rossz péntek 13-án?
  • SötétBarom
    Engem az irritál, amikor valaki megdönti a bejeweled blitzt heti csúcsomat. :DDD
  • Willenbrock
    A sok lájkolás bosszantó meg azt látni hogy sokan le sem tudnak lépni ezekről az oldalakról.Marhaság az egész,én csak a jobb csajok miatt regeltem hogy lássam mi van velük meg pár rokon miatt,a lájkolásokra meg a többi marhaságra magasról teszek.
  • Sir Quno Jedi
    A "közösségi oldalak"-on a legidgesítőbb a KÖZÖSSÉG maga, mint ahogy ez a való életben is van. Az emberek gusztustalanok, ez sima ügy és minél többen vannak, annál inkább. Imádnak genyázni, mások szórakozását tönkretenni névtelenül (esetleg más nevében), rombolni, szemétkedni, spam-elni, alregelni, banmegkerülni, piramisjátékozni, flood-olni, kéretlen priviket írni, vádaskodni, szart keverni, jelölgetni, pletykálni, kiközösíteni, vakon rajongani, jelszavakat lopni, csalni, vádaskodni, feljelentgetni, mindent telisírni, bűnbakot keresni, zaklatni, üvöltözni bekapcsolt capslockkal, obszcén képeket linkelni, tárgárságokat vágni idegenek fejéhez (lehetőleg ellenkező neműekéhez) stb.-stb. (ÉS a (szélhámos) cégekről, akik betették oda a lábukat, még nem is beszéltünk!)

Ha ez alapján kéne egy idegen fajnak megítélni bennünket, akkor jaj az emberiségnek, mert joggal írtanak majd ki minket szent kereszteshadjáratukban, ezzel nagy megnyugvást hozva a világegyetemnek...Ammen!
  • N1ggA
    Mivel én nem tartozom azok közé, "akik ott élik életüket, a függők, akik minden velük történtet azonnal megosztanak", ezért "Engem nem idegesít semmi, mindenki azt csinál, amit akar, amiben örömét leli."
  • kakimakifsz
    De szívesen likeolnám, ezt a kommented
  • morcosqtya
    Nem érdekelnek.
    Ez roppantul idegesít.
  • DIESEL DOG #86302
    Na akkor kezdem is...

Körlevelek
    Azok akik presztízskérdésnek titulálják, hogy minél több ismerősük legyen.
    Mindenféle értelmetlen esemény, csoport/klub-meghívások.
    Az olyanok, akik mindent "lájkolnak"/kedvelnek. (még saját magukat is).
    Azok, akik ott élik életüket, a függők, akik minden velük történtet azonnal megosztanak.
    Egyesek írástudatlansága / hejesirás hiánya.
    Értelmetlen / felesleges hozzászólások.
    A "bökdösés"-es dolgok.

Azt hiszem ennyi...

• tenkenorman
    Az volt tök jó amikor svédországban be szerettem volna lépni a facebookomba de nem engedett csak ha válaszolok a kérdésekre, és meg kellett adni hogy melyik képen ki - kik szerepel(nek). Faszán bedobott először egy ilyen naptárat szivecskékkel, aztán meg egy tálca sört amin bejelölt valaki... :D
  • somdav95
    Ha teljesen ismeretlenek jelölnek be, vagy olyan, aki egyszer látott, vagy egyszer beszélt veled.
    Azok, akik ott élik életüket, a függők, akik minden velük történtet azonnal megosztanak.

Az klub-esemény meghívásokat csak akkor nem tartom hülyeségnek, ha pl. tudok belőle értesülni valami pénteki/szombati elfoglaltságról, azon kívül igazán tudnak idegesíteni...Körlevelek nem zavarnak ha pl. valamit meg akarunk beszélni többen, ha meg idegesít a személy aki küldözgeti, úgyis letiltom..
  • Fbn Lx
    engem nem idegesít semmi
    nem tudom ti minek használjátok, ha kihoz a sodrotokból. ha nekem ennyi problémám lenne, be sem jelentkeznék. felőlem mindenki azt oszt meg és lájkol amit akar
  • Ic3 m4n
    Körlevelek.
    Mindenféle értelmetlen esemény-, csoport/klub-meghívások.
    Hangulatjelek és egyéb jelek (túlzott) használata. (pl: XDXDXDXDXDXDDDDDDDXDXD)
  • Blum
    Vagy ezek szerint nem érzem az iróniát..:)
  • NEOreg3
    trolling is a art
  • Blum
    Srácok,nem azért,de a "hejesírás" nem inkább helyesírás kéne,hogy legyen?
  • Bulykin
    Körlevelek.
  • Tsol
    Szűrni a smap-nek jelölöm résszel lehet?
  • chhaya #86292
    Nem szokott idegesíteni semmi.
    A meghívásos-körleveles cuccokat két kattintás törölni, a hülyeséget át lehet görgetni... minek bosszantsam magam?
  • Lacee86
    Én nem idegeskedek rajta, leszarom igazából. De 1-2 igazán idegesítő tevékenység, vagy is inkább úgy mondanám, h idegesítő emberke van azért az ismerőseim között... Sztem mindenkinek, aki fentvan ilyen oldalon.
  • Dzsini
    Jól látszik, hogy a legtöbben idegeskedni járnak a közösségi oldalakra.
  • kakimakifsz
    Nem nagyon idegesít semmi. Facebookon vagyok fent elég jól testre szabható. A szemetelés nem jó dolog az üzenőfalon, de ezt is lehet szűrni. Ismerkedni is szoktam, így vad idegenek is küldök levelet, vagy jelölöm, ha nem tetszik neki nem igazolja vissza.
    Nem veszem túl komolyan az egészet, leszarom ki-mit csinál ott.
  • tommygear
    Körlevelek.
    Mindenféle értelmetlen esemény-, csoport/klub-meghívások.
    Ha teljesen ismeretlenek jelölnek be, vagy olyan, aki egyszer látott, vagy egyszer beszélt veled.
  • 89
    Nem vagyok fent facebookon...iwiw-en meg nem idegesít semmi, mer alig nézem
  • Lacee86
    Tyűű, hát jó sokat bejelöltem. Körlevelek/ presztízsből ismerősök gyűjtése/ minden hülyeséget megosztanak, ami történik velük (alszok, eszek, verem a f***om stb.)/ értelmetlen események, csoportok (evés közben is félkézzel fészbukozók csoportja és társaik...)/ értelmetlen hozzászólások/ bejelöl vki, mert mittomén látott valahol, vagy van sok közös ismerősünk, de attól még fingom nincs, ki az.../ mindent belájkolók, jah, attól falramászok, ha vki a saját postját lájkolja.../ nagyképű profilképek (ide sorolnám a telefonnal tükörben önmagukat fotózkodókat, nagyon gáz...)/ bökdösés (most akkor ez tényleg a megb*sználak/kefélnék veledet jelenti? Mert nekem nem egyértelmű, de nagyon gáz akár így van akár nem...)

Nagyjából ennyi. :D
  • Tsol
    Engem a giccs idegesít legjobban.