127612
-
pifgkb édsjjj sdjfj sllskdgoqaaasodé! -
Mi számít beszélni megtanulásnak? Az egy hosszú folyamat, és nincs éles határa. Az első szavaimat nyilván 1 éves korom körül, de h pl. mikor már kisebb mondatok is jöttek, biztos elmúltam 2 is. -
Muter szerint 2 évesen már egész vállalható szinten beszéltem. :D -
Megtanultam???? -
fogalmam sincs. annyit tudok, hogy az első szavam a "kóboj" volt -
Gőzöm sincs. 5-6 éves korom előttről lényegében semmire sem emlékszem... -
Szavazó roBOT #86398 Szerinted mi a legjobb hely egy randira? ==>> Hány évesen tanultál meg beszélni? -
Bankrablás? Bonnie és Clyde párosnak bejött... :) -
Ez merő elmebeteg faszság. Nem egy barátom és ismerősöm úgy ismerte meg a barátnőjét/feleségét, hogy a nevét sem feltétlenül tudták egymásnak, csak dugtak, aztán jött az ismerkedés. És tizensok éve együtt vannak gyerekekkel. Kurvára semmi köze az első randi+dugásnak ahhoz, hogy ki kurva és ki nem. Az emberek különbözőek, attól, hogy megkívánják egymást isemretlenül is és összejönnek, még nem lesznek kevesebbek azoknál, akik évekig kerülgetik egymást tizenévesek módjára. Tán jobb is túlesni rajta gyorsan, így rengeteg felesleges és ártalmas tiszteletkört meg lehet spórolni. -
Fbn Lx #86395 a nők ugyanannyira szeretnek dugni mint a férfiak, ez egyértelmű. ja és ribanc az aki elsőre hagyja, hogy megdugják, de csak azért, mert nem nekem.
ha már elég sok nőt megkaptál volna, nem bántana az a tudat, hogy sokaknak elsőre szétteszik. engem is bánt, mert még nem kaptam eleget -
Fbn Lx #86394 tök mindegy. szerintem valami kalandosabb téma, ami kicsit adja az adrenalint
a közös izgalmas helyzetek elősegítik a kötődést -
Vagy bent. Az az alfa-hím féle verzió.. :D -
ez olyan romantikusan hangzott :) -
szigeten, a toitoik mögött -
értem honnan jössz, nem akarlak meggyőzni semmiről, de abban biztos vagyok hogy a csajok jobban kívánják a szexet mint a férfiak. ezért szar csajnak lenni, szerencséjükre én segítőkész úriember vagyok. -
Ösztönből is lehet érzelem. BTW a szerelem is öszötös dolog. -
De az ösztön és az érzelem az nem ugyanaz, nagyon nem... -
Miért nem? Ha egy nő megkíván egy pasit, akkor az miben tér el attól, hogy "de megdugnám"? Nehgyon azt hidd, hogy egy nő nem mászik rá a pasira soha, pusztán azért, mert neki is vannak igényei és ösztönei. -
Kávézó-szerű hely. általában ez bejön, de igazából attól is függ milyen az illető. -
Viszont én igen. -
Jól van, nem is kell egyforma véleményünknek lenni. :) -
Nagyon nem értek egyet. -
Szerintem ez hülyeség, de ebben valószínű nem fogjuk egymást meggyőzni:) -
Nem mondtam, h nem akarnak, nem értitek a lényeget. De a férfiak még inkább szeretnek, ill. sokan csak arra mennek rá. Nyilván ha az ember meglát egy jó nőt, akkor a "de megdugnám" vmiféle szinonimája fogalmazódik meg legtöbbünkben. :) De amelyik nő odaadja magát első alkalommal, az párnak (nem szexpartnernek...) alkalmatlan (1-2 kivétellel, h Sötétbaromnak is igaza legyen :) ). -
Mert a nők aztán nem akarnak dugni, ugye? arcpálma -
Neked szerencséd van, de tudod, h a kivétel erősíti a szabályt. :) -
Volt ilyen krízishelyzet valóban, kitűnő a memóriád :) -
NLN #86377 veled is??!?! a szemét!! xddd -
NLN #86376 és mintha Bad Company 2-zés közben amikor kérdeztem aztmondtad volna nemvagytok együtt már :o bár nemtudom lehet rossz a memoriám akkor bocs :d -
lehet hogy ő velem van... 

amúgy no offense, nem azért írtam. smiley is volt :) -
NLN #86374 lol érdekes elöttem szolo is kb ezt irta még se szoltatok be neki :D
rofl xd
sötétbarom: "xd" -
persze, meg minden nő kurva aki leszar
-
Tehát akkor a csajom, akivel 5 éve nyomom, egy kurva? -
NLN #86371 elsö randin szétteszi=k. és az is marad ennyi :o -
Fontos, de amelyik csaj szétteszi a lábát első randin, az ringyó, nekem akkor is az a véleményem... Lehet, h én nem vagyok elég modern ehhez a mai világhoz, de nekem a szex még mindig a "szerelmeskedést" jelenti... A szerelem meg nem alakul ki 2 óra alatt. 2 nap meg 2 hét alatt sem... -
Amúgy egyértelműen otthon a beszt, lsd.: #86355 -
Mermér? Ha szex szar, akkor az a legjobb, ha kiderül egyből. A kapcsolat legfontosabb része. Nem vagyunk már 16 évesek, nekem egy felnőtt nő ne játssza a szűzlányt.. -
Nekünk park volt, de talán egy diszkrét kávézó se lett volna rossz.
Gyanítom, hogy amennyiben az az induló "varázs", izgalom megvan akkor szinte mindegy a helyszín (extremitásoktól eltekintve.. (100 forintos bolt, dögkút, sex-shop, proszektúra, stb stb..)) -
Blum #86366 Teszkó :DDD -
elsőre kávézó vagy valami, esetleg pékség
többire változó, teszkótól állatkertig minden belefér