127612
  • Lacee86
    Nekem csak annyi a hozzáfűznivalóm, h persze sokan elítélik az öngyilkosokat, és teljesen igaz, h a hozzátartozóiknak/szeretteiknek óriási fájdalmat okoznak ezzel, de NEM tudhatjuk, mi játszódik le vkiben az öngyilkosság előtt!! Sztem ép ésszel nem lesz senki öngyilkos, 1 pillanatnyi teljes elmezavar viszont úgy tűnik elég hozzá sajnos... Valszeg a hajlam a gyengébb idegzetűekben alapból benne van, de ez egy elég bonyolult dolog lehet, még az agyturkászok sem tudhatnak róla sok biztosat mondani sztem.
  • morcosqtya
    Akkor csak hajrá!
    Lehetsz még entomológus.
    (Bár nagy karrierre Te se számíts...) :)
  • Broafka
    igaz, felcseréltem, ebbe mindig belezavarodok, pedig most tanulom a biosznak ezen részét! :D
  • morcosqtya
    Fordítva.
    Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.

(Minden bogár (coleoptera) a rovarok osztályába (insecta) tartozik, de nem minden rovar tartozik a bogarak rendjébe (coleoptera), mivel az éppen a rovarok osztályának egyik (alsóbbrendű) részhalmaza a rendszertani besorolásban.) (az osztály (classis) magasabb rendű, tágabb rendszertani fogalom mint a rend (ordo))
    :)
  • kakimakifsz
  • NEOreg3
    rendszeresen

nem, de ha arra kerülne a sor, akkor egy nagyon magas helyről ugranék le, hogy biztosan sikerüljön
  • Sir Quno Jedi
    "vadon élő, nem domesztikált" Mostmár amúgy lassan kezd uncsi lenni, hogy vagy nem tudsz olvasni, vagy csak nem érted szavakat!? Write Only júzer??????
  • kakimakifsz
    Nem szoktam NG-ot nézni, de elhiszem. Ez is logikus.
  • kakimakifsz
    Logikailag helyes amit mondasz. Ezzel együtt pl a 8.-ról kiugró Német juhász és egy roppant nagy empátiával bíró delfin partra úszása az nem=.
    Ha pl. nagyon elverek egy kutyát és másnap meglátja megint a pálcát, akkor szomorúságot vélek rajta felfedezni. Ez pedig érzelem. Ha ebből indulok ki egy mélyebb érzelmeket is kimutatni tudó, vagy megértő állat képes lehet saját életének a kioltására érzelmi okok miatt (nem Emos zene hallgatása)

De ez már OFF...
  • Lyukasbogrács
    Volt egy film erről valami állatos csatornán, hogy a domoic sav okozza ezt, amit az algák termelnek, amit megesznek a kis halak, a halakat a delfinek/fókák, akik memóriazavarosak, meg agykárosodottak lesznek a mérgezéstől és eltévednek, partra vetődnek.
  • Sir Quno Jedi
    Faszság, egy vadon élő, nem domesztikált állat SOHA nem vet csak úgy ok nélkül önként véget az életének, annak MINDIG pontos oka van, miután olyan erős bennük az életösztön, hogy az utolsó másodpecig küzdenek foggal-körömmel, ahogy nekünk is kéne. Csak az ember hajlamos feladni, de még a nyúl is lerágja a saját lábát, ha csapdába kerül, csak szabadulhasson.

Egy vadállat meghal a kicsinyei, a párja, vagy falka/csorda védelmében, de ez nem öngyilkosság, hanem előre programozott ösztönös áldozat. A faj tovább él. AZÉRT nem fog meghalni, mert szar az élet és emos zenét hallgatott előtte...
  • kakimakifsz
    Amikor a partra úsznak a delinek meg bálnák, mert megunták az életet (nem bizonyított), akkor te örülsz, mert ez jó dolog?

/Az FTW elveket így nem csípem/

Vesszen a FTW! Vesszen a FTW!
  • extramagascsaj
    Komolyan sosem voltak...max átfutott az agyamon rosszabb időkben,h mennyivel egyszerűbb megoldás kiszállni...mint maradni és küzdeni.
    Gyávaságnak tartom.
  • Lyukasbogrács
    Rajtam kívül persze. :D
  • Sir Quno Jedi
    Már be is írtad. :D
  • Lyukasbogrács
    Már várom mikor írja be valaki, hogy aki hülye, haljon meg.
  • Broafka
    nyugi, csak korrigáltam, nem akartam vitát szülni :)

Ez amolyan, nem minden bogár rovar, de minden rovar bogár szintű :)
  • Sir Quno Jedi
    A szavazás témájához szóltam hozzá, az pedig perpé a zöngyik!

DE hogy megnyugodjál: Aki gyenge akaratú ÉS meg akar halni, az pusztuljon. FTW!
  • Broafka
    én nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy lehet valaki gyenge akaratú, könnyen befolyásolható, hamar elszomorodik, megbántódik. Nem biztos magában, esetleg sekélyes. Viszont rengeteg ilyen ember van, ez nem azt jelenti, hogy öngyilkos alkatok, egyszerűen csak félénkek, és nem elég magabiztos emberek (Gyenge akaratúak)

és amit te mondtál abba beletartoznak ők is, és szerintem velük nincsen probléma
  • Sir Quno Jedi
    Ha tényleg meg akarod ölni magad, akkor ez csak a természetes szelekció. Ha meg csak fel akarod hívni magadra a figyelmet, akkor űberszánalom a köbön.
  • Broafka
    akaratú*
  • Broafka
    azért ez így erős. Inkább aki megteszi az mennyen a fenébe, mert nem a saját életét teszi tönkre, hanem azokét akik őt szeretik. Az egyik haverom azóta se tudta túltenni magát rajta, hogy öngyilkos lett a haverja.

De amúgy én sem vagyok (még :D) egy nagyon erős alkatú, kakor én pusztuljak? :)
  • Lacee86
    Nem és nem. Ne is legyenek, borzasztó lehet... Lehet az ember akármilyen elkeseredett, a nyomorult életéhez való ragaszkodás, mint ösztön akkor is erősebbnek kell legyen, normális esetben persze...
  • Sir Quno Jedi
    For The Win (nem winner, ahogy tévesen emlegetni szokták). Netes, illetve MMORPG-s rövidítés, ami valamilyen helyzet, tárgy, taktika, vagy módszer sikerességét hivatott hírdetni.

Ellentéte az FTL, azaz a "For the Loss"
  • kakimakifsz
    FTW az WTF?
  • Sir Quno Jedi
    Aki gyenge akaratú, az pusztuljon. FTW!
  • kakimakifsz
    Én azt is annak veszem.

Amúgy az öngyilkosságnak számos válfaja van. Az, ha valaki nem akarja vállalni a felelősséget a tetteiért és ciánkapszulát vesz be, vagy headshot az kifejezetten tetszik és nem idegenkednék tőle én se. Egyfajta nyereségérzést kölcsönöz, hogy "enyém az utolsó szó".

Úgyhogy öngyilkos se próbáltam lenni, mert, ha egyszer olyan helyzetbe kerülök, hogy "mennem kell" azt olyan módszerrel viszem véghez, amit nem lehet túlélni.
  • SötétBarom
    Komolyan nem, csak ilyen "durva lenne innen leugrani" szintűek. Amúgy sem vagyok egy szuicid alkat.
  • Szavazó roBOT
    Hány évesen tanultál meg beszélni? ==>> Voltak már öngyilkos gondolataid?
  • tigeroo
    anyádcsipája
  • Lyukasbogrács
    hajnali 3-kor nem volt jobb ötletem :(
  • N o N a m e
    Amúgy milyen hülye kérdés ez?!
  • szabii98
    2 és fél...
    de rég volt már xD
  • morcosqtya
    30
    :)
  • DIESEL DOG #86410
    Passz... gőzöm sincs...
  • Fbn Lx
    még most sem megy rendesen
  • tigeroo
    szegény albert einstein, akkor csak 1éven múlt hogy beszéljen :(
  • Koppixer
    Olvastam egy cikket még régebben, azt írták, ha egy gyerek 5 éves koráig nem tanul meg beszélni, akkor utána már nem is fog.
  • Lacee86
    Minden 1 éves kissrác huzigálja a kukiját sztem. :)) Ez amolyan első ösztön. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, egyévesen én még csak csöndben maszturbálni tudtam (na jó kicsit már nyögdécselgettem nyilván), az számít?!?!?