127612
-
Kés, bicska, kard, gyalogsági ásó, kerékanyakulcs, vagy svédkulcs, pumpa, vagy kormányzár, baseball-ütő, gázpisztoly, két farkaskutya mindig jó ha van az embernél. Éles pisztoly/puska sem árt persze, csak azért megbasznak a rohadék zsernyákok, akik csak a védtelen adófizető polgárt merik baszogatni, az orkoknak a környékére sem hajlandók kivonulni.
Ha MO.-n végre valahára bevezetik a szabad fegyverviselést, én leszek az első aki pénzt nem sajnálva beszerzi a legméretesebb mordályt amit csak engedélyeznek (nem véletlen voltam sportlövész vaze). ÉS mintahogy van állam USA-ban ahol mindig jól látható helyen, elöl kell hordani a fegyót (mert különben ha rejtegeted, nyilván rosszban sántikálsz), úgy itt is kötelezővé tenném, hogy ha viseled, akkor jól látható helyen és nyilvánvalóan tedd.
Jah és nem ártana, ha végre kedvedre agyonlőhetnád aki bepofátlankodik az ingatlanodba pl. lopni, vagy agyonverni téged álmodban családostúl. Pont úgy, mint más civilizált államokban. -
szigonyt -
Meg ahogy leszűrődik nekem mindig ez a történet:
Mentem a VIII. kerületben egyedül.....
buliban meglöktem valakit és kihívtak egyedül voltam....
vonaton mentem haza éjszak egyedül....
rádudáltam a sötétített ukrán rendszámos Touaregre egyedül voltam a kocsiba...
Lassan rájövünk szerintem, hogy csoportosan kell mindenhova menni, mint a pinvineknek. -
boxeren gondolkodtam nem rég, az elmúlt hónapokban... végül letettem róla... eddig semmi gáz nem volt éjszaka (mert csak akkor és oda kellene), viszont pont ezért hogyha esetleg lenne és nem egy 8 fős cigánycsapat jön, többet érjek a kése ellen mint puszta kézzel 
a boxert pedig tudni kell használni, ezzel nem is lenne gond, de azt a késet valahogy kikellene védeni boxertől függetlenül is... -
3 db 1-est dobtál...: -Következő sarkon egy másik bandába szaladsz- -
Nem tom ez a 64%-os Nem hordok semmit, inkább elfutok. Kerülöm a bajt. engem meglep... -
"Természetesen ez rendeltetés szerű használat esetén értendő."
Ha fordítva fogod, akkor tömőfa! PUF! :D -
Tehát ha fordítva fogom, akkor már nem baseball ütő?
-
Fából készült hengeres tárgy, mely a kéztől messzebb eső része felé kúpszerűen tágul. Természetesen ez rendeltetés szerű használat esetén értendő. :D
Na de abbahagyom az okoskodást.
A linkelt kép azért is jó, mert fiatalként: iskolába kell mintadarabnak; egyéb esetben meg most hoztam boltól/havertól mert tönkrement. :D Mindenesetre én maradok a bambusznál, ha már viszek valamit ^^ Ha motorozok akkor meg villáskulcs :) -
prevenció: elbújok egy árnyékos kapualjban :) (hide in shadows +3)
Ha pedig már észrevettek akkor kidumálom magam (diplomacy +5)
Ha nem dobom meg a skill check-emet arra se akkor jön a futás.
-
Narusco #86794 hu nem... de régebben volt, és volt is hogy kezembevettem
vonaton ültem kb 15 évesen, és egy faszi nagyon ugy nézett rám mintha akarna valamit. arrébbültem, aztán ő is arrébbült. és csomot msázkált a vonaton, és végig nézett, na ott nem tudtam hogy mit csináljak igazából :D aztán leszálltam ,buszra fel, de nem jött. -
Mitől lesz valami baseball ütő? Van definíciója? Mert ha problémáznak, akkor váltani kell olyanra, ami legál. Ez pl szerintem ideális bármilyen szituációban:
-
Nem hordok semmit, inkább (elfutok. Kerülöm a bajt) kocsival járok mindenhova, így nem akadok bele a "pakojjáki" arcokba. Mondjuk felén nincsenek is.. :)
Ha mégis gyalog lennék, akkor szokott nálam lenni kutya, és hiába goldi, azért egy kutyával nem kötekszik senki szívesen. -
Tokjában a csomagtartóban tessék tartani. Mikor nekünk észrevette a rendőr a kabinban, be akartak vinni az őrsre, mert fegyvernek minősül. -
testalkatomból is kiindulva kerülöm a bajt, nem az én stílusom :D -
kalasnyikovot hordok magammal. -
Ennyi erővel büntethetnek a sakkbábuért is. -
Bicskát / bökőt. De pont személyit hosszút nehogy problémázzanak érte. Erősen gondolkodom viperán, de akkor annak kellene vmi nem feltűnő tartó amiben hordom és kéznél is van. Meg hát azért erősen problémáznak :D -
jagelló 

-
a mi városunkban a baseball ütőért büntettek a jagellók
-
Koppixer #86784 Kés van nálam, ha veszélyes helyen (értsd: indiai turisták által sűrűn lakott környéken) járok. Persze, ha csapatostul jönnek a támadók, akkor szégyen a futás, de...
Bátyám is szeret felkészülni a nehéz helyzetekre, ő pár hete vett egy baseball ütőt kizárólag önvédelmi célra :D Otthonában a betörők ellen a hálószobájában tartja, mikor megy dolgozni, akkor meg viszi magával a kocsiban :)) -
A választ privát megkapod:) -
Hordasz magaddal? eddig 3-an hordanak és
Ha hordasz akkor miket? 2 vipera, 2 spray, 2 gázpisztoly, 1 lőfegyver, 1 egyéb, 1 bicska
Valaki túlbiztosítja magát xD -
Freeda Krueger #86781 Régebben hordtam kést,ma már semmit.(Kerülöm, a bajt) -
Az egyéb valami kíváncsi vagyok mi lehet?
Balta?
-
"Nem hordok semmit, inkább elfutok. Kerülöm a bajt."
"Egyéb valamit." - Fuvolának álcázott bambuszbot. Ha azzal valakinek odasóz az ember, azt még hetek múlva is emlegeti. ^^ Elhúzom a nótáját :D -
Nincs nálam semmi. -
Szavazó roBOT #86777 Rázott már meg áram? ==>> Hordasz magaddal önvédelmi fegyvert? -
értő olvasással neked is bajaid vannak....
-
LOL nem vágod a témát az látszik. -
Hát engem mindenesetre a 4,5 V-os zsebtelepnél nagyobb áram nem rázott még meg, és remélem ez így is marad. :) -
Fbn Lx #86773 szuperképességeid nem lettek? -
Tehát túl lehet élni 120 A-t is 
De értem, hogy mire akartok kilyukadni, ez egy kicsit összetettebb dolog, hogy mit és hogy lehet túlélni. -
Blum #86771 Attól függ,hogy az "áram" merrefele megy át a testen. Legalábbis villámlásnál.
"Hétköznapi" áramütésnél a károsodás mértékét az áram erőssége és típusa (egyenáram vagy váltakozó áram), a hatás ideje, és az áram testen belüli útja határozza meg. -
IGen pl a szigetelés vizsgáló egyenáramú.
Szórakoztunk is vele a suliban.
Én voltam ez egyetlen aki 1000v-t kipróbálta a kütyün:D
Hát 15 percig zsibbadt az ujjam. -
nincs -
tőle kérdezd -
Kicsit utánaolvastam az előbb, nagyon sok mindentől függ. Pl. a váltóáram veszélyesebb, mint az egyenáram (pech...). Az a fura, h a villámban a feszültség is bazi sok és az áramerősség is, mégis hogy a francba lehet azt túlélni?? -
Ha emlékeim nem csalnak 0.3 mA-ig élhető túl.
-
Barátom, 120 A-t ha túlélsz, szobrot csináltatok neked színaranyból. :DD