127612
-
pujakoromban a legyeket befőttesgumival szerettem gyilkolni :D -
szúnyogháló oszt cső -
-
Újságpapírral. :D Vagy hagyom a francba őket. -
Szavazó roBOT #86840 Hordasz magaddal önvédelmi fegyvert? ==>> Nyáron mivel irtod a rovarokat/bogarakat? -
jah így ismerős. A reklámját láttam. -
a témában egyébként egy iszonyú jó könyv!!!
http://fighter.blog.hu/2010/08/13/konfliktus_es_eroszak
egy jó álláspont:
"jobb elkerülni, mint elfutni, jobb elfutni, mint lecsendesíteni, jobb lecsendesíteni, mint harcolni, és jobb harcolni, mint meghalni." -
Nem hordok semmit, inkább elfutok. Kerülöm a bajt.
Egyéb valamit.(fokhagymát és szentelt vizet) -
Szerintem nem. -
ez ellent mond az evolóciónak :D -
Fbn Lx #86834 nem szólnak meg, amikor liftbe szállsz vele? vagy inkább lépcsőzöl? -
Vad vagy ma este.. :) -
Ki beszél itt önvédelmi eszközről???? -
Gyönyörű és halálos. Mindenki találja ki, hogy melyik jelző mire vonatkozik. 

-
extramagascsaj #86830 Általában csak olyankor van nálam, ha veszélyes környéken sétálok, vagy tudom, hogy esetleg szükségem lehet rá.
Pillangókés -
-
Nem hordok, kerulom a bajt -
Azért ezt te sem gondoltad végig szerintem. Ha valaki ezt így űzi, akkor azt nem fogja kiütni egy olyan, aki papucsokat használt pontozó kesztyűnek.
Láttam már csibész gyereket alapállásban. Olyanok mint a madarak akik kitárták a szárnyukat, azaz szabad a bordájuk. Oda egy jól irányzott ütés vagy rúgás és utána köpni nyelni nem fog tudni (beszorul a levegő). Az viszont biztos, hogy igazi csibész nagyon gyors. Lehet primitív a technikája, de gyors. -
Ez pontosan így van. -
Attól függ meddig tanulja és milyen szintre viszi a Krav Maga-t.
"Jóvérű csibészek"-nél keményebb ellenfelekre lett az kitalálva, nem hiába oktatják a hadseregben, és számos antiterrorista egységnél.. -
Unreal1942 #86824 Aki nem elég magabiztos ahhoz, hogy magát megvédje! Az még véletlen se vegyen magához önvédelmi eszközt. Nem lesz tőle Jackie Chan.... csak ellene fordítják.
Egyébként meg kerülje az is konfliktust aki ne éppen beszari. Jobb elfutni mint, hogy a mentő vigyen el. Nem egy olyan eset van ahol képzett harcművészeket fektettek ki. Az utca az más kávéház mint a ring vagy a tatami. -
D&D? nem? semmi?
tanulj és okosodj -
Unreal1942 #86822 Persze..egy jóvérű csibész gyerek úgy telibever, hogy erre a videóra emlékezni se fogsz :) -
Ez mit jelent: "van szép sok pontom spot, bluff és intimidate skilleken"??
Ki vagy gyúrva, mint állat? -
így
-
nem hordok magammal semmit, van szép sok pontom spot, bluff és intimidate skilleken, meg hozzá egy kellemes öblös hangom, még nem futottam olyan szituációba clio tezsvíreivel, amiből nem tudtam volna magam kidumálni.
na meg kés ellen nem túl szívesen mennék bármivel, túlzottan becsülöm ahhoz a belső szerveimet. -
Nem hordok semmit. Nem olyan helyen lakom hála az égnek, ahol kellene ilyesmi. -
-
Nekem nem kell semmi, megvédem magam a puszta erőmmel, ha kell. -
nem hordok, mert fölösleges..
kést hordani a legnagyobb baromság.. az orkok szemlebbenés alatt leszúrnak, a normális embernek meg erkölcsi alapon nem menne a szurkálás..
a paprika/bors-spray meg személyes tapasztalatok alapján totál fölösleges. engem már fújtak le gázspray-el elég erősen és még akkor is volt bő 2-3 percem cselekedni mielőtt elkezdtem volna bármit is érezni.
múlt héten megpróbáltak lehúzni, ott is csak a kitartásom mentett meg és, h nem fostam ellökni az egyént. mocsok egy világ :\ -
fegyver a gyáváknak és idiótáknak való -
xxxpaulxxx #86813 Szerencsére nem szoktak velem kötekedni... -
Ha mindezt bevezetik akkor csakúgy mint Te, az Orkok is puskákkal szaladgálnak majd (nem csak szamurájkarddal mint eddig) ezt ne feledd! Nem leszel előrébb.. :)
Az az előnyük pedig továbbra is meg lesz veled / velem / velünk szemben, hogy csapatban járnak. Hordáznak.
(meg esetleg ezentúl "önvédelem" címszó alatt lőnek majd fejbe az utcán, hogy "há dicsak, tecciklátni hogy nekemtámádt") Sőt! Majd magánlaksértésre hivatkozva lő le a sarkon, mivel "hajléktalan".. vagyis az utca az övé.. :))
[sarcasm]
Ők mindig ismerik a jogaikat.
-
nem hordok magammal semmit
táskámba van mindig egy kés, de azt csak ha megyünk sütögetni akkor szoktam használni, nem önvédelmi szempontból van nálam + táska sincs nálam mindig ügyebár... -
geo91 #86810 ott van a hsz-ben, csak apróbetűkkel -
Hát ha valakit mellbe szúrsz a letépett kezével lehet, hogy gyanút fognak. :DDD -
mini bézbólütő. meg egy jó vastag kábel átalakítva gumibottá. finomat lehet vele suhintani.
ha olyan szitu van, hogy kés kéne meg ilyenek, akkor már inkább puszta kéz oszt matekozás, mert manapság nem éri meg szarrá verni valakit fegyóval :\ még a harcművészetet is jobb titokba tartani, mert valamelyik fegyvernek minősül. -
Ha úgy estefelé sétálok/sétálunk valamerre, akkor általában bicskát viszek magammal, ugyanis elég sok tezsvír van nálunk.
Nappal nem viszek magammal semmit. -
halljuk :D -
geo91 #86805 látom lemaradtam a tegnapi szavazásról... :D azért lenne egy rövidke sztorim.
igen rázott, 5 évesen fogtam egy palatető rögzítésére szolgáló fémrudat és meglepődve vettem észre, hogy "jé ez pont belefér a konnektorba" és beledugtam... :D ahogy megrázott, egyből ki is húztam persze. semmi bajom nem lett.