127612
  • jhetedikj
    bármilyen spray + öngyújtó
  • morcosqtya
    Bi58-at igyál vagy foszdrint.
    Minden gondodat elfelejted.
  • Metalmilitiakid
    A lófaszt, te nem decist iszol reggel, hanem felest :D
  • immovable
    Én már immúnis vagyok a vegyszerekre. Decist iszom reggelire. ... S nem csak tavasszal csinálom. Februártól nyár közepéig.

[ősparaszt]
  • daeemoon
    Tölgyfa vagy? D:
  • DJ RX7
    a makkomból áradó szaggal.
  • daeemoon
    Igazából légycsapóval, puszta kézzel, meg rovarölő sprayvel...
  • Kata
    lemarja a vakolatot is? *fúj* :)
  • Bachstein
    Ha bizbasz molylepkék vagy szúnyogok, azokat kézzel. Ha valami böhöm szörnyeteg akkor újságpapír.
  • morcosqtya
    Szúnyogok és legyek zavarnak.

Teszkósújság, feromonos rovarcsapda, wc-spray.
    Végső megoldásként kémiai hadviselés: deltametrin/tetrametrin vagy piretroidok, de nem jellemző, állandó védekezésre nyitott ablak/ajtó mellett pedig teljesen értelmetlen.
  • bardocz
    Egy pólóval kentem szét a falon a szúnyogokat tavaly nyáron, de ha kézzel le tudom csapni, akkor azzal teszem. molylepkéket is kiírtom. Néha berepül egy szitakötő, azt kitessékelem az ablakon. Mondjuk nem semmi küzdelem volt az sem, de sikerült végül megoldanom.
  • tigeroo
    aki pl. permetezik így tavasszal gyümölcsfákat/szőlőt stb. annak érdemes elgondolkodnia a szerek LD50 értékén hogy ő mennyit is kap belőle
  • tigeroo
    na mondjuk pont abból szipuzol be a legtöbbet :D:D:D::D:DD
  • Motoroj
    Vegyvédelem-Chemotox.
  • MR ME
    lábszaggal
  • Koppixer
    Elkerülni tényleg hatékonyabb a konfliktusokat, éppen ezért van nálunk repülős szúnyogirtás, és így az életemért se kell harcolnom.
  • DIESEL DOG #86868
    Változó... vagy kézzel, vagy légycsapó, vagy újsággal... van elektromos rovarcsapda de szvsz sz*rt sem ér, no meg felteszem a szoba ablakára a szúnyogháló keretet aztán probléma megoldva... :D
  • tommygear
    füzeteimmel
  • fery02
    Lecspom őket Gamestarral!
  • Sir Quno Jedi
    ELektromos csapda/méreg. Sajnos ránk is hat, meg kutyákra is, így igyexem nem használni, azért van mindenhol szúnyogháló.
  • Sir Quno Jedi
    Elkerülni/megelőzni tényleg a leghatékonyabb, ezért kell ÉSSZEL ÉLNI és felfegyverkezni + kerülni a lehetséges konfliktushelyzeteket. Elfutni sokszor bezony nem lehet, vagy biztos bukta. Lecsendesíteni általában már késő. Ergó harcolnod kell az életedért.
  • NEOreg3
    laptoppal lecsapom őket
  • cargame
    egy poloval :D:D
  • ocskoszilard
    attól függ.. kézzel vagy a legközelebbi tárggyal
  • BIZ0906
    Füstölő :D
  • chhaya #86859
    Szúnyogot puszta kézzel, illetve minden létező támadófegyverrel.
    A többit nem bántom, csak kitessékelem őket, ha zavarnak.
  • Cat 02 #86858
    Szúnyogot kézzel, többit pedig édesapámmal.
  • Blum
    Gyakorlás kérdése :)
  • Koppixer
    "de egyébként leszarom"

azt már próbáltam én is, de mindig gyorsan elszállnak...
  • Zoli007
    Légycsapóval
  • SötétBarom
    Egyéb!

Minden lehetséges eszközzel. De csak a szúnyogokat. Amik engem nem buzerálnak, azokat kitessékelem, meg ilyesmi. A pókokat különösen tisztelem, mert eszik a szúnyogokat.
  • Lyukasbogrács
  • 89
    Szúnyogokat, muslincákat puszta kézzel, azok nagyon tudnak idegesíteni. Minden mást kiengedek.
  • Freeda Krueger
    Ragacsos rovarcsapdával.
  • Megtörhetetlen
    PUSZTA KÉZZEL természetesen, velem nem baszakodnak!
    Egyébként meg kiváló dolog a szúnyogháló, megvédi a lakást az ilyen kis izéktől tehát nem nagyon szoktak berepkedni, meg egyébként is a 9. emeleten lakom ami már önmagában elég jó biztosíték arra, hogy ne repkedjenek :)
    Egyszer volt hatalmas dráma amikor még kollégista voltam és szó szerint ellepték a szobát a szúnyogok akkor spray mint végszükség... De nem szeretem az ilyet mert káros...
  • tenkenorman
    A rovarölő spray nem válogat kiírtja azt is amit szeretek, tegnap bejött egy szép lepke, meg a pókokat sem utálom, csak a legyeket, szúnyogokat csapom le. jó van olyan pók amitől már kiráz a hideg, azt általában megfogom és kirakom a kertbe.
  • Kata
    nem mernek
  • Blum
    Ha már nagyon idegesít,akkor azzal,ami a közelemben van (matek füzet,távirányító,párna,újságpapír),de egyébként leszarom.
  • immovable
    Nem bántom őket, hagyom, hagy repkedjenek. Előbb-utóbb elfáradnak :D.

Szúnyogháló.
  • Guren