127612
  • Kata
    Azt is kivágnám aki másra nézne csúnyán, nyugi.

---------------------------

A modikat megkérném tisztelettel, hogy bárki aki direkt vagy indirekt módon megint engem mószerol, töröljék már ki a fenébe a hsz-ét... Uncsi és nem én vagyok a bűnbak.
  • daeemoon
    De mi folyik itt Gyöngyösön?
  • Különc
    Akár, de Terensz esete óta tudjuk, hogy a Gumiszoba se a régi már
  • Marci0115
    ki a faszom az a kata?
  • Kata
    Szakadjatok már le rólam! Nem rólam szól az egész csak így próbáljátok beállítani mert így a kényelmesebb...
  • Tsol
  • tommygear
    ha elvernek WoW-ban feljössz sg-re mi?
  • Fresh Duke
    Mégi úgy gondolom, hogy ha valami spammer szétokád minden második topikot, akkor ne csak 24 óra múlva legyen bannolva. Persze, lehet, hogy sokat kérek.
    Illetve, IQ-hoz kellene kötni a moderátorságot.

Kata: Nem azzal van a gond, hogy kivételezett személy vagy, hanem azzal, hogy visszaélsz vele. (Mielőtt még sírnál, hogy én is baszogatlak, példát is mutatok a tevékenyésgedre.)

Peace.
  • Különc
    Szerintem nem felesleges a gumiszoba, én például arra használom, hogy kieresszem a gőzt névtelenül, írásban szépen elintézem a szóld le topikban (vagy másikban) és így kisebb az esélye annak, hogy valakit egyszer kinyírok a sok majom közül, akikkel együtt kell élni az életet
  • tomsolo
    Nem.
  • bardocz
    Esetleg a best of sg-t nem lehetne a sajátba átrakni, hogy az ott flémelőket ki lehessen baszni? Mert az alapjába véve egy jó topik lenne.
  • Frosty01
    nem bántásból irom de ne akarj moderátor lenni.
  • DeerHunter01
    Kocsis és carbon féle idiótákat el kéne takarítani gumiszobából és semmi baj nem lenne.
  • Metalmilitiakid
    Most ezek után mondjam azt, hogy az első sg re történő írásom, az azzal kezdődött, hogy majdnem 1 hetet kaptam, csak mert beszélgettem a bf2 topikban és egyszer azt mondtam, hogy a CS jobban tetszik, és elszabadult a pokol. Kaptam szépet csúnyát mindent, privátok tömkelegét, elvoltam hordva borg talpnyalójának meg modik kedvencének, de lásd még mindig élek és senki nem baszogat már abban a topikban és én sem sírtam senkinek semmiért. Tűrni kell és kész, egy anonim fórumon soha ne várj béket, főleg ha ennyi felhasználó van.
  • bardocz
    Semmivel nem ér téged több baszogatás, mint másokat, csak te mindenképpen ráraksz mindenre még egy lapáttal, míg mások elmennek az olyanok mellett, amire te rögtön kurvaanyázol, de minimum másodszorra, és így szépen folytatódik az egész.
  • tomsolo
    Ott már van szigorítás: egyszerűsített moderáció van.

Afölött már csak az lenne, hogy aki belép oda: ban.
  • byzhouse
    erre akartam célozni. :) mostanában alreg szaporulat van
  • Tsol
    Vagy tovább szigorítani a gumiszobát, hogy pl. 6 hónap után léphetsz be és csak akkor ha a többi fórumon elég aktív vagy stb. Valami szigorítás oda kellene.
  • Csirke4
    Lázadjunk! :D
    Rendezzünk tüntit.
  • Sir Quno Jedi
    Én már külön szavazást, topic-ot stb. szenteltem ennek, de a közplebaljanép akarta, maradt. Evvan.
  • gergely1991
    Szerencsére vannak olyanok akik teszik a dolgukat....
  • Csirke4
    Esetleg nem lehetne mégiscsak bezárni a csetet? Vagy erősebben moderálni rajta, hogy ne 24/7 azt kelljen olvasni, hogy ép scrank a 409-edik regjével kit akar megdugni.

Továbbá a Gumiszoba is fölösleges szerintem, egy Informatika & Tudomány témakörön belül nem hiszem, hogy a megdugnád-e xy-ont témáknak kéne hemzsegnie. +magával vonzza az olyan emberkéket akik a "k*** anyád" hozzászóláson kívűl kb semmit nem adnak hozzá a fórumhoz. 1-2 értelmesebb topic mehetne onnan a Sajátba, a maradék szemetet meg ki lehetne söpörni a csettel együtt.
  • gergely1991
    "Szerinted milyen a moderáció itt az SG fórumán?"

Háááát ŐŐŐŐŐ....
    Láttam sok-sok személyt mint a fórumon, mint a topikoknál ,akik ésszel nem rendelkezve írták újra és újra a baromságaikat, inkább arra kéne törekedni hogy ezek ne süllyesszék az sg hírnevét.Érdemes olyan moderátorokat választani akiknek több szabadidejük lenne/van az egészhez.Főleg tervbe készíteni az újabb szabályokat....
  • Frosty01
    szerintem meg a büdös drevil féle alregek ügyében nem erőltetik meg magukat
  • Broafka
    magyar mentalitás 5-ös.

A parlamentben is ez folyik, regulázzuk meg az országot, először hitessük el a bárányokkal hogy minden szép és jó lenne, aztán meg szúrjuk hátba az egész országot. És még így is van pár bárány aki a farkast követi, röhej.

Kata a moderálásnak nem abból kéne állnia, hogy aki csúnyán néz rád az repül, mert akkor a fél SG társaság repülne...
  • Sir Quno Jedi
    Jogos, végezzünk aktív közvéleménykutogatást:

Szerintetek hány aktív modi van még evilágon, életben?! :D
  • byzhouse
    Szigorúsággal semmi baj,de mostanában nem nagyon erőltetik meg magukat a modik.
  • Sir Quno Jedi
    Azt a rohadt csetet is megpróbáltuk már párszor bezáratni, mert csak a feszkót kelti fölöslegesen, de annyi elmebeteg ír oda, hogy végül maradt a posványuk, élvezzék csak... ÉS utána panaszkodnak. Én már megmondtam mindenkinek, ha csetre ír, magára vessen, minden sérelméért maga felel. Ha közéjük keveredsz, az iSten sem véd meg...
  • doktor tarhonya
    Lehet, de ezt nem mindenki látja így. Amíg pedig ilyen bizonytalanságok meg kilengések vannak, addig szerintem jogos sokak felháborodása.
  • Fbn Lx
    sedózáj fosul moderál, többivel nincs bajom
  • Kata
    Frayer saját maga borította ki a bilit állandóan, legalábbis amit a chaten láttam tőle. Senkit nem érdekelt és nem zavart hogy kicsoda vagy micsoda, de mindig addig provokálta az embereket míg valakinél aztán el nem szakadt a cérna. Utána meg ment sírni hogy őt bántják mert buzi. Az überláma sg chates topikban nagyon sok chates szövegrész volt tőle bemásolva, javaslom azok elolvasását és máris át fogod értékelni a véleményed. De ha nekem nem hiszel, kérdezz meg bárki mást a chaten például.
  • doktor tarhonya
    Ilyen alapon Frayernek már negatív büntipontjai lennének, annyit baszogatták itt.
  • Attila8805
    BTK!
  • Attila8805
    +1
  • Kata
    Ha én is moderátor lennék, tennék itt olyan rendet hogy öröm lenne nézni. Kemény diktatúrával, megkülönböztetések és kérdések nélkül. :P

Más.
    Sokan mondják hogy ilyen meg olyan kivételezett személy. Azt érdekes módon egyik sem észrevételezte, hogy esetleg a személy azért kivételezett, mert a normálisnál több alaptalan bacogatás és gyalázás éri. Ha ez a jelenség nem lenne, nem lenne az kivételezés sem. Ne cseréljük fel az okokat az okozatokkal!
  • doktor tarhonya
  • Sir Quno Jedi
    DE vagy annyira hülye, hogy idejössz a z-edik alregeddel, amit jó előre regeltél már, hogy megmond az "értelmes" véleményedet, miközben jól tudod, hogy banmegkerülésért és főleg ecélból létrehozott alregekért, multiregekért azonnal ban jár. Ha most banolnálak én lennék a szemét, pedig ezt kéne tennem, már először is ezt kellett volna tennem, ahogy megszólaltál, kérdezés és figyelmezetés nélkül! (és még el is újságolod sérelmedet, amivel be is ismerted a bűnödet, géniuszra vall)

Na ezzel vitatkozzál!
  • Sir Quno Jedi
    Hajaj, én is tudnék ám idézgetni itt sokaktól, de még mennyit... :D
  • tommygear
    egyszer ilyen egyszer olyan...
    általában az ok nélküli pont hajingálások mennek, az alregek meg vígan rohangálnak

mellesleg több moderátor kéne az oldalra, 20 modi közül 10 évek óta be se lépett az oldalra 4-5 szarik az egészre a maradék meg próbál moderálni
  • petike009
    Erről beszéltem én is. Alapreggel azért nem tudok írni, mert egy intelligens moderátornak túl magasak voltak az eszmefuttatásaim és "flém" miatt banolt.