127612
  • Broafka
    :DDDDDD
    "Te még sose használtál zárójelet?"

milyen igaz :D

"buta vagy és neveletlen."

jogos, de ez nagyon vicces ez a mondat így, hogy nem a nagymamám szájából hangzott el :D
  • fire2001
    en erre csak annyit mondanek, hogy azert van a privat uzenet, hogy ott beszeld meg azt, amit masok elott nem akarsz mondani.
    Ez, hogy egymas privat uzeneteit kiteszitek, olyan kicsit mintha a valo eletbe egy bizalmas beszelgetest adnal ki masik szemelyeknek.
  • Kata
    Nem írom másképp a véleményeimet mint korábban. Csak szerencsére a történtek óta kevesebb attrocitás ér. Én ennek kifejezetten örülök!

"magán véleménye itt már rég nincs az embernek, mert ha írsz bármit, az valakinek a személyes vagy vallási nézeteit sérti, így BAN-t kapsz. Ha privátba mondod el a véleményed azt bemásolják az egyik topikba, amikor is szánalom tárgya leszel."

Látod, ti "csak" bant kaptok a magánvélemény leírásáért, de engem nekiáll rögtön savazni egy tucat senkiházi alreg ha bármit merek írni. Ez ilyen "HOGYMERÉSZELI?!?!?!?" hozzáállás. Pedig nekem is éppen ugyanúgy szabad bármit amit nektek. Ezt az amit meg nektek kéne megérteni és elfogadni. És ez nem az én paranoiám meg az én észrevételem és nem azt jelenti hogy körülöttem forog a világ, ezt nagyon sok ember szóról szóra ugyanígy vette észre itt sg-n.
  • tommygear
  • Fresh Duke
    Te még sose használtál zárójelet?
  • LexusIS350
    Moderáció?

Jó a moderáció, minden jó... Csak sok köcsög van.
  • Sir Quno Jedi
    Nincs, szemernyi sem, simán csak buta vagy és neveletlen.
  • Marci0115
    de van benne igazság nem?
  • Metalmilitiakid
    Na igen, de hol itt a baj? Te is megteszel mindent amit megtehetsz meg azt is amit úgy vélsz, hogy megtehetsz, mint most a modik védelmének kérése (és lám milyen meglepő meg is kaptad egyből). Azt nem értem, hogy mivel vagyunk mi rosszabbak mint te, csak azért mert ugyanazt csináljuk mint te, sőt én még talán soha egyetlen kurvaanyádat sem írtam senkire, maximum ilyen szmájlis vicces formában amikor ő is tudta, hogy csak poénkodom. És mégis volt már büntipontom is, meg hetes bannom is.
  • Broafka
    nem, én sose mondtam neked a személyed ellen irányuló dolgokat, próbálom neked elmagyarázni azt, hogy ha kapsz egy pofont, akkor néha nem visszaadni kell, hanem nyugodtan, némán tűrni, előbb utóbb elfárad az ember karja, vagy megunja a pofozást.

Menj vissza a humorosba, az elmúlt pár nap kommentjei közül amit írtál, volt amikor beszóltak neked? nem, mert normálisan írtad a véleményedet. Semmi atrocitás nem ért téged azóta, hogy azt lerendeztük
  • Sir Quno Jedi
    Most itt le is állhatsz! Ez a hangnem itt (sem) nyerő!
  • Marci0115
    kata, nő létedre lehetne benned egy kis tartás, föleg 30^^ felett
  • doktor tarhonya
  • Kata
    Nem kell simogatni, inkább fogd be a pofádat. Tulajdonképpen benned kinek a faxát tisztelhetjük?... Csak mert a hozzád hasonló "megmondóemberekből" már Dunát lehet rekeszteni és nehéz fejben tartani ki kicsoda...
  • Sir Quno Jedi
    Privát és privát között ég és föld lehet a különbség. Privátban meg lehet minden olyat beszélni KULTÚRÁLTAN, ami nem feltétlen tartozik a közösségre. Ámde nem arra való a privát, hogy valakit szapulj, sértegess és kedvedre szemétkedhess büntetlenül. Még a névtelen levéllel is bebattyoghatsz a rendőrségre, ha nem tetszik, itt meg ráadásul van "név". Az nem kóser, ha a közösség felé egyik arcodat mutatod, míg priviben gyalázatos viselkedést produkálsz. Úgy vélem mindenki bűnhődjön meg érte, ha anyu-apu nem tanította meg rendesen viselkedni. Nincs sunyulás, hátulról mellbetámadás! Tudja meg mindenki milyen vagy valójában és ítéljenek az alapján. EZ a korrekt!
  • Marci0115
    ez így van
  • Kata
    "Meg a másikra, hogy miért nem jelezte a kellő helyen. Szerinted ki merne beírni a modi topikba, mikor ki van írva, hogy ha valaki hozzád szól ban-t kap ????"

Ilyen kérdést csak egy hülye képes feltenni. Mi az összefüggés szerinted egy kötekedés és egy feljelentés között? A feljelentés nem kötekedés. Vagy a te olvasatodban igen?
  • Broafka
    magán véleménye itt már rég nincs az embernek, mert ha írsz bármit, az valakinek a személyes vagy vallási nézeteit sérti, így BAN-t kapsz. Ha privátba mondod el a véleményed azt bemásolják az egyik topikba, amikor is szánalom tárgya leszel.

szóval kuss és bámulj kifelé a fejedből
  • Fbn Lx
    mindenki katával foglalkozik, én meg semmi figyelmet sem kapok :(
  • Csirke4
    Szóval szerintem Punkerwork nem is rossz moderátor...
  • Marci0115
    na a másik értelem, haha nagyon bátor aki felvállalja, meg jo hülye is mer egyből megy a bünti, nah ülj le te is gondolkozni
  • Kata

A probléma az, hogy eléggé elferdítve és egyoldalúan adjátok elő a dolgokat mintha ti a világ legártatlanabb kis báránykái lennétek, akiknek meg lett sértve önérzete, hogy nem tehettek meg BÁRMIT, amit úgy VÉLTEK, hogy megtehettek. Ez az alapprobléma, ebből kéne kiindulni, nem hogy kataígy meg kataúgy. Kicsit objektíven, elszakadva a személyes ellentétektől kéne ránézni a ti viselkedésetekre is.
  • Marci0115
    jolvan kata provokációban jeles vagy, leülhetsz

buksidat megsimogassam?
  • Különc
    Privát nem éppen azt jelenti, hogy nem tartozik másra? Ti is szoktátok mondani, hogy "intézzétek el privátban" akkor kezdjük el postolni őket? Én is szoktam az überlámába rakni őket, de oda tényleg csak a kocsis féle dolgokat, szvsz a normális privátokat nem kellene másolgatni
  • Metalmilitiakid
    "A modikat megkérném tisztelettel, hogy bárki aki direkt vagy indirekt módon megint engem mószerol, töröljék már ki a fenébe a hsz-ét... Uncsi és nem én vagyok a bűnbak."

Gratulálok, vágjad csak magad alatt a fát....

Meg a másikra, hogy miért nem jelezte a kellő helyen. Szerinted ki merne beírni a modi topikba, mikor ki van írva, hogy ha valaki hozzád szól ban-t kap ????
  • Broafka
    nem igazán szoktam amúgy kurvaanyázni, csak az emberhol máshol tegye meg ha próbálja tiszteletben tartani a szabályokat a közösben... a "csatatéren" :)
  • Broafka
    Kata te néha nehezen érted meg amit mondunk.

A fórum olyan mint egy csatatér, a fórumozók meg az íjászok, lövöldözünk mindenfelé és a legtöbb íjász próbál elbújni, vagy kitérni a lövések elől, de te egyenesen belerohansz, föltartod a céltáblát az "Ide lőjjetek" felirattal, és néha még benzines hordót is tartasz magad elé egy gyufával!

és csodálkozol ha mindenki téged bánt. A humorosban mit mondtam? nem mindenki téged bánt, csak a helyett hogy elbújnál, mint a többi bántott (ami nem mellesleg már mindenki volt itt a fórumon szerintem) te rá laksz egy lapáttal.

De minek jár a szám, úgyse fogod felfogni...
  • Kata
    Így van, fel kell vállalni, nem kamuregről meg hátulról mellbe... Benne van a pakliban a ban, persze azért az odáig vezető provokációt is figyelik a moderátorok, nem hülyék, nincs olyan hogy valaki automatikus bant kap egy anyázásért mikor előtte kéccáz hsz-ben provokálják, fikázzák.
  • Sir Quno Jedi
    Lényeget sem érted, látod! NE KEZDJ EL KURVAANYÁZNI, sem priviben, sem nyíltan!!! Ennyi a titka. Ha nincs kultúrált, vállalható véleményed és nem vagy képes udvariasan elmesélni szépen, akkor maradj csendben és ha ezzel számos barátot nem is, de ellenséget sem igen szerzel... :D

Ha anyukád/apukád/kishúgod/főnökeid előtt is mernéd vállalni nyíltan, amit írsz és nem sülne le a pofádról a bőr, akkor már közel jársz. Nem nagy ügy, jópár embernek megy ez.
  • tomsolo
    "Szerinted milyen a moderáció itt az SG fórumán?"

Ez a téma, nem pedig: Mondjatok véleményt Kata fórumtársunkról. Segítettem elolvasni nektek, jó?

Aki innentől kezdve nem képes olvasni, értelmezni: annak segíteni fogok hogy a majdani alregjének már az első pont felé hajoljon a keze.

HTX.
  • KaBuTo666
  • Broafka
    az a vicces, hogy itt a privi azt a funkciót tölti be ami olyan véleménynyilvánítás amitől nem kapsz büntit.

Én mondjuk eddig 2 embernek írtam priviben hőbörgő levelet, de azért röhelyes valahol ez a kijelentés, hogy aki nem meri vállalni... Ha én itt elkezdenék k**vaanyázni akkor bátor vagyok, de hülye, és bant kapok, ha privibe írom akkor gyáva vagyok, de okos és szánalmas

egyik jobb mint a másik...
  • Kata
    Ahogy engem sem a tiéd, úgyhogy ezennel ünnepélyesen lekophatsz rólam meg a témáról. Köszike.
  • doktor tarhonya
  • Sir Quno Jedi
    Nyugodtan posztolj csak privi üziket ahova csak jólesik, én is azt szoktam tenni! Majd leszokik az illető a hátulról privizgetősdiről, amint napvilágra kerül miket írogat. Írjon úgy, hogy a közösség előtt is merje vállalni, amit írt. Ha nem megy, akkor NE ÍRJON!

Aki nem meri nyíltan vállalni a véleményét szemtől-szemben, az priviben már feleslegesn nyíg! :D
  • Fresh Duke
    Nem azzal van a gond, hogy privát, és ezt te is tudod. -.-
    A gond az, hogy miért abba a topikba raktad be, és hogy MIÉRT raktad be...
    De kár most is a hülyét játszanod, nem áll jól.
    Innentől kezdve nem érdekel a véleményed. (Eddig se, csak hogy lásd, mostantól se.)
  • Kata
  • Kata
    Nem élek vissza semmivel, tévedésben élsz. Az említett példa lehet szívfájdalmad, de én személy szerint úgy gondoltam hogy nem éppen privát témájú volt az üzenet. Neked pedig szíved joga lett volna ezért jelenteni engem a moderátor topikban, de nem tetted meg, úgyhogy most utólag ne vagdalkozz ezzel.
    Másrészről nem tudom benne van-e bármilyen módon a fórumszabályzatban a privát üzenetek kiposztolásának tilalma. De ha morális kérdést akarsz belőle csinálni, az illető nem érdemelt meg részemről semmilyen tiszteletet, hogy ő privátban kezdett el anyázni. Ennyi.
  • tommygear
  • Tsol
    Több SG-s téma kellene a topikba. :D