127612
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, de nyilván oka volt rá, ami kívülről és utólag már nehéz megítélni.

Én ilyenkor 1xűen bezárom a topicot pár napra és aki újat nyit, azt banolom azonnal és törlöm is az új topicot. Ha meg máshol anyáznak, azokat is banolom/törlöm és így tovább. Pár nap és lenyugszanak/megunják. Mehet tovább a buli.
  • Broafka
    az alkohol lökött bele! :D

szóval lényegében a bosszúról beszélünk. A bosszú minden formában megengedett?
  • daeemoon
    A boltba indultam, és ide jutottam... Sírbolt...
  • Különc
    Chatbanokkal sem bánt kesztyűs kézzel
  • Sir Quno Jedi
    Te már másról beszélsz és megfordítod a dolgot.
  • HTS s3rg1nh00
    azért van még egy pár arc itt aki bírná idegekkel szerintem.gz8 munkásságát meg nem akarom megítélni,de amikor bejött a battlefield 2 topikba ami (lehet csak azóta) modimentes övezet(azaz a HG tart rendet és pont),és kiosztott kb 1 órán keresztül percenként egy azonnali bant olyan embereknek akik semmit nem csináltak,akkor nem lopta be magát a szívünkbe:-)
  • Sir Quno Jedi
    Magadtól ittad le magad, senki sem kényszerített?!
    Magadtól dőltél bele, senki sem lökött rajtad??!

Hmmm...

Amúgymeg, ezzel senkinek sem ártottál, így valóban nem "illik" közzétenni. Viszont, ha másnak ártottál SZÁNDÉKOSAN, akkor az már közügy.
  • Broafka
    egyet értesz abban, hogy minden magánbeszélgetést osszunk meg a világgal? Hát téged se foglak felhívni telefonon! Képzeld el, fingok egyet, és áthallatszik, már kerül is föl a netre.

De miért csodálkozok, ez van most Magyarországon is. "honnan is van ez a cikk rólunk az újságban? ÖÖ Pistikétől, miért? Hát Pistike mostantól börtöntöltelék vagy hulla"
  • Sir Quno Jedi
    Nem látok különbséget. Számomra ők gyilkosok. Csak így kényelmesebb nekik. Aki nem érti meg, hogy nem azért nem szabad ártani a másik embernek, mert megbüntetnek érte, ha elkapnak, az csak azért nem öl, mert kényelmes/gyáva hozzá. Tiszta sor. HA alkalma lenne rá, előnyhöz juthatna, sosem tudná meg senki és kényelmesen tisztán végezhetne a "riválisaival", megtenné és utána is nyugodtan aludna.
  • Broafka
    ez egy kicsit más államforma amit te gondolsz ödönkével kapcsolatban, de ebbe ne menjünk bele.

Azért van egy kis különbség "bűn és bűn" között. Ha Ödönke lop, akkor mondjuk fél év börtön (persze attól függ mit), ha Ödönke gyilkol (nah ez megint érdekes dolog, mert akkor azt mondom halljon ő is, de akkor mi van azzal az esettel ha rákenték, és ártatlanul ül)

De amúgy itt nem erről beszélünk. Ha valaki káromkodik telefonban, akkor ne kapja ugyanazt a büntetést mint egy gyilkos! Mert a te nézeteid szerint valahol így van.

"Megalázni?!?!? Magát alázta meg!"
    Magát alázta meg az XY szemében, amit neki küldött/mondott, de nem a világ szemében. Lehet hogy én nagyon részeg vagyok, elhányom magam, és beledőlök és kiröhögnek a barátaim, de nem teszik fel a világhálóra, hogy mindenki röhögjön rajtam. na EZ a megalázás!
  • Sir Quno Jedi
    Ezért kell olykor példát statuálni.
  • Sir Quno Jedi
    Látod, hogy még gz8-at is kicsinálták, addig nyígtak! Már csak maroknyian vagyunk és semmi hathatós eszköz sincs a kezünkben. Mit gondolsz Borg és Punker miért vonult vissza önként?! Mert nem telejsítették a követeléseiket és lehetetlenné vált a feladatuk.

Honnan szereznénk már megbízható, nem részrehajló, visszafogott modikat, akik elég öregek, felnőttek és tapasztaltak ahhoz, hogy kezelni tudják a jelnelgi helyzetet?!?!
  • Frosty01
    aki ilyet ír bárkinek, az automatikusan kockáztatja azt az eshetőséget hogy a "kedvezményezett" megosztja a valószínűleg érdekes levelet a közzel. ebben teljes mértékben egyetértek Jedivel, de neki viszont üzenném hogy nem kell rögtön a gyilkosokhoz hasonlitani ezeket a retardált troll-ivadékokat
  • Különc
    Azt vettem magamra, aminél láttam, hogy "Válasz "Különc" ... "
    Többivel egyetértek és nekem sincs bajom veled (RPG fronton is olvaslak) ellenben amit leírsz az szép és jó, csak itt sem működik vagy nem időben.
  • Sir Quno Jedi
    Megalázni?!?!? Magát alázta meg! Pont ez a baj a fene nagy liberalizmussal, hogy takargatjuk és megvédjük a bűnözőket, mert azoknak is jogaik vannak?!? ÉS az (eljövendő) áldozatok meg le vannak szarva! Ezért rohad ez a társadalom. Nyíltan kell intézni az ilyesmit: "Ő Ödönke. Ödönke lopott, csalt, erőszakolt és gyilkolt. Ödönkét itt a főtéren végezzük ki este hatkor és közvetíti az állami televízió is élőben." Valahol itt kezdődik a REND.
  • HTS s3rg1nh00
    én inkább arra céloztam,hogy ismerek más fórumot ahol nagyjából tizedannyian vannak és a topikok száma is jelentősen kisebb(bár ez csak egy hasraütésszerű adat,mivel a fórumstatisztika nem látszik),és ott is kb.10 az aktív moderátorok száma,ezen felül minden altopiknak van mérettől függően 1-2-3 altopik modija.nektek viszont így 10x annyi melótok van,és ez kicsit meg is látszik,főleg mondjuk Shadownál.
  • Sir Quno Jedi
    Miből veszed ezt a hülyeséget?!?! Aki MEGÉRDEMLI, mert BŰNÖZŐ aljanép az én szememben, maximum azt "kezelem le". Ergó, ha rád nem vonatkozik megítélésed szerint, akkor miért veszed magadra???

Sokezer fórumozó van itt, akinek semmi problémája sem velem, sem nekem velük, sőt, hozzám fordulnak, ha gond van, mert tudják, hogy segítek és megvédem őket a renitensektől, meg rendbeteszem a házuk táját. Konzolosba is idővel megértették, hogy minden értük van, nem ellenük és azóta segítenek és maguk tartják fent a rendet (senki nem kényszeríti őket erre). Egy normális közösségben ennek amúgy működnie kéne magától, csak az SG túl nyitott ehhez, itt kell némi szigor is itt-ott.

Pont a szerencsétlen Joshi Bharat mondta, hogy a renitenseket, izgatókat, bűnözőket ki kell rekesztenie egy egészséges közösségnek MAGÁTÓL. Össze kell fogni és segíteni egymást. Fordítok: eltaposni azokat, akik keresztbeszarják a közösség torkát, a "jogaikra" hivatkozva. Hmmm... Érdekes nem...
  • Broafka
    jah hogy emberenként 3 hónap, azt hittem mindenki egyszerre írkálja be hogy számot kér 3 havonta :)
  • Broafka
    én értelek téged, csak szerintem akkor sem szép dolog kitenni mások privát üzenetét, akármennyire szánalmas vagy röhelyes.

Nagy különbség valaki ignorálni vagy megalázni.
  • bardocz
    Ha most látod először a topikot, akkor valószínű, hogy már rég letelt a 3 hónap, sőt, el sem kezdődött
  • Sir Quno Jedi
    Még a régiek is elmentek, vagy önkéntes passzív számüzetésben vannak?!?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én automatikusan tiltólistára teszem azt, akit pl. azért banoltam, mert abszolúte megérdemli (z-edik alreg, csak reklámra és spamra stb.) és nem vagyok kíváncsi a sirámaira. Hosszú évek tapasztalata vezetett ide sajnos. Így ha valaki kurvaanyázik, vagy kiteszem közösbe, ha olyan kedvem van, vagy csak törlöm olvasatlanul a leveleit és még le is tiltom. Esetleg ezek így együtt. Akinek nem tetszik, az NE írogasson nekem, szoktam előre szólni. :D

Persze egyből megy a feljelentő/mocskolódó levél a szerkesztőnek, adminoknak, rendőrségnek, minisztériumnak, jóistennek, hogy hát nekem ehhez nincs jogom és hogyan engedetik meg, hogy ilyen alakok itt "dolgozzanak" (na ezt honnan veszik?) stb.-stb. nomeg a ruppótlan mocskolódás és személyeskedés oldalakon keresztül és hogy alapvetően ENGEM kéne innen azonnal végleg kitiltani és börtönbe zárni. Értem én, csak leszarom... Ha 1000 ilyenen estél át, tök immunis leszel ezekre. Kb. mint a veterán boncorvos, aki a szendóját a nyitott mellkasú vízihulla mellett fogasztja... :DDD
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként ha már témánál vagyunk,a jelenlegi moderátorok nem gondolják úgy,hogy jól jönne néhány új,energikus,szabadidővel és józan ésszel megáldott ember a rendfenntartó osztagba?
  • Broafka
    thx, és most lehet kérni számot? vagy honnan tudom mikor járt le az előző 3 hónap?
  • bardocz
    Itt lehet kérni hsz számot.
  • Broafka
    amúgy ez miért szűnt meg, régen úgy vártam hogy elérjem az 1000-et, és sikerült is asszem, de aztán eltűnt! :(
  • Különc
    Kevesebb lekezeléssel és nem pónin ülve írod, akkor jó szájízzel veszem tudomásul, így is, csak így egy kicsit keserűen
  • Frosty01
    <3 i love modájz
  • Sir Quno Jedi
    13877, de csak neked, csak most! :D
  • Broafka
    én általánosságban írtam a privátüzenetekről, de egyébként akkor is pipa, mert közted és ő közte akarta lerendezni a dolgot, most az hogy folytatja, és hogy hol, meg hogyan az más kérdés, de valszeg ha káromkodni akar veled, akkor privátban teszi.

Ahogy valszeg a nénike se kurvaanyázta volna le apámat a villamos közepén hangosan, hanem telefonban.
  • Sir Quno Jedi
    Hjajjj...

Röviden. Már leírtam pár oldalon át, hogy mi a véleményem és azt is hogy ki gondolja ROSSZUL. Aki rosszul gondolja és rosszul is cselekszik és nem érzi, hogy helytelen amit tesz, az nem kapott jó nevelést. Pusztán ennyi. Így már világos nem?!
  • Marci0115
    szia drága
  • Frosty01
    SQJ: nekem mennyia hozzászólás-számom? nem találom a topikot :(((
  • bardocz
    Ha mindenki így járna el, akkor a fórumon csak flémelés lenne mindenhol.
  • Metalmilitiakid
    Szió
  • Kata
    "mind a kettő egymás között akarta lerendezni a dolgokat, másnak semmi köze hozzá - pipa"

Nem pipa, mert akkor már - az előzmények miatt - bannolva volt az "úriember". Írtam is hogy szerintem ha tudta volna oda írta volna, ergo mindegy... de most már tényleg megyek, nem reagálok senkinek semmire tovább.

Sziasztok
  • Fresh Duke
    sqj mindenkit lenéz, szóval mindenkire.
  • Sir Quno Jedi
    Megítélésem szerint noném ismerkedni akart, de nem jött össze, neki ez a módszere nyilván... :D

De viccen kívül, ehhez nekem mi közöm?!?! Priviért nem büntetünk (én nem szoktam legalábbis, ha nem nekem küldik közvetlenül), ergó mindenki oda teszi ki, ahova jólesik, AZÉRT sem büntetünk. Korrekt?!
  • Különc
    Az a köze, hogy most 2 téma megy, a privátos dolog illetve a Katát ért atrocitások.
    Kata féléhez nem szólok hozzá, engem az első érdekel illetve az, hogy kikre értetted, hogy nem nevelte őket a családjuk, erkölcs stb.
  • Kata
    Na. A véleményem és az én szemszögemből már hatvanhatféleképpen leírtam mindent. Aki érti érti, aki nem az nem. Az hogy ki fogadja el az meg már nem érdekel igazán, a lényeg hogy azok is tudják én miként látom a szituációt.
    Megyek sétálni egyet mert gyönyörű idő van, sziasztok.