127612
  • morcosqtya
    Nem enged szabira a Jedi tanács? :)

• Sir Quno Jedi
    Nekem pl. tavaly nem is volt nyári szabim így egyben, hogy bárhová mehettem vón. Egy-egy napot, ha muszáj el tudok lógni, szorulok is, de többet nem megy.
  • doktor tarhonya
    érdekes, thx
  • morcosqtya
    Én 11 éve nem voltam a klasszikus értelemben véve "nyaralni".
    Idén muszáj lesz... (erős párkapcsolati pressziót érzek a dolog irányába)
  • jhetedikj
    pocsolyában
  • szabii98
    Velencei tó, Balaton, Hajdúszoboszló, kerti medence, strand.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, már rég nyaraltam...
  • morcosqtya
    De beindultál.. :)
  • Sir Quno Jedi
    No mind1, nem vagyok utazási ügynök ugyebár (sőt)... DE pár éve (van az 10 is lassan) kb. 40k alatt voltam all inclusive, 10 napos úton 3 csilis szállóban Calella-ban Spanyolban a tengerparton. Last minute volt a javából (mondjuk többet nem vagyok hajlandó ennyit buszozni). Na életemben nem zabáltunk annyit, mint ott. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    szintúgy
  • Sir Quno Jedi
    Magad is lekérdezheted az időket, létszámokat, árakat, meg online foglalhatsz.
  • Sir Quno Jedi
    azaz görög
  • Sir Quno Jedi
    Török appartmanház (ez kicsit drágább, de luggszus :D).
  • Sir Quno Jedi
    Senki nem beszélt "UTAKRÓL". Bár latminute azok is olcsók, de ezeknél olcsóbban ki lehet jönni csoportosan, magadtól bérelve szállást és egyénileg utazva (akár hozzácsapódva egy utazási iroda last minute utasaihoz egy nem full teli buszban stb.).
  • doktor tarhonya
    Ja, és a kemping kilőve sajnos (nem miattam).
  • doktor tarhonya
    Én inkább a török, horvát, olasz, bulgáriai utakra vagyok kíváncsi, Albániáról hallottam már elég rossz dolgokat :)
  • Sir Quno Jedi
    Török kempingek
  • Sir Quno Jedi
    Ez pl. Albánia, tengerpart, mélyszegénység...
  • doktor tarhonya
    mutass már erről valami pontosabb, részletesebb infót, mert komolyan érdekel, és mert nem hiszem el :)
  • DJ RX7
    óceánban.
  • Sir Quno Jedi
    30 euróért vannak török tengerparton éj/appartman 4-5 főre min. egy heti bérléssel. Az testvérek közt is mondjuk 42 euro per kopp egész hétre és ez csúcsidény! Sokan úgy utaznak, hogy visznek magukkal kaját, ott szinte semmit sem vesznek (max. vizet), főznek magukra akár (magam is ismertem ilyen kispénzű csapatot). Már csak az utazést kell fizetni... DE ennél jóval jobb árak vannak közelebbi helyekre, olasz, albán, horvát stb.

De persze ha sátrazol, túrázol, ennél sokkal olcsóbban is megúszhatod. Én mondjuk rühellek sátrazni, de van ismim, aki él-hal a vad talpalós túrákért bárhova sátorral (kelet-nyugaton bárhol).
  • rastaman
    balaton - @balatonfüred
  • Motoroj
    Tóparton, tópartokon.
  • doktor tarhonya
    Ja, hogy te csak az utazásra mondtad... :)
  • Sir Quno Jedi
    Tomisén, gondolod? Folyton hirdetgetnek ilyen olcsó lastminute utakat Horvátországba, Törökországba stb. tengerhez. De busszal gondolom amúgyis meg lehet járni okosba. Nem értek ehhez, mivel nem szándékszom sátrazni, meg koldulni (sem). Aki ért hozzá, az meg tudja mondani. Ha nem 10-20, akkor 30-40, oly mindegy, a lakosság jóközéposztályából sokan ki tudják azt fizetni, már HA akarják.
  • doktor tarhonya
    huszonezerért?????
    légyszi mutasd meg hova lehet elmenni huszonezerért tengerpartra, üdülőrégióba.
  • Fabio Capello
    Balatonon.

Kis családi nyaraló Sóstón, szerencsére a nagy többség siófokra jár át strandolni, így béke, nyugi, hawaii.
  • commissioner
    A vendégkönyvben azt írják, hogy a 3000 Ft-os jeggyel korlátlanul lehet csúszdázni. Az tök jó! Az előbb azt hittem, hogy a 3 kilón felül még fizetni kell a csúszásonkénti 150 Ft-ot, de nem. Így tényleg nem drága.
  • Sir Quno Jedi
    Olcsó, idehaza lehet jóval drágább is.
  • commissioner
    most nézem a honlapjukon, hogy
    "Egész napos csúszdás belépő 3000 Ft
    1 csúszás: 150 Ft
    10 csúszás: 1.200 Ft"

ezek milyen árak a többi aqua/waterparkhoz képest?
  • acsati
    Idén el akarok menni a Rukkel-tóhoz, megnézni milyen is, mert elég jó helynek tűnik. Volt már valaki? Mi a véleménye róla?
  • 89
    Nyáron: Velencei/Balaton/egyéb természetes tó
    Télen: termál-élményfürdő

Ilyen kiépített strandra be nem tenném a lábam
  • morcosqtya
    Rokonnál kerti medencében, egyébként sehol.
  • 89
    mert az autózás az aztán rohadtul zöld...pattanj biciklire mindenki jobban jár
  • Picar77
    üres, sehol
  • Sir Quno Jedi
    Nem hinném, hogy murvagazdagnak kéne lenni ahhoz, hogy az ember néhanapján eldzsanáljon egy akwaparkba, netán párévente a tengerhez (huszonezeré bárki oda-visszajuthat). Kerti mábil dzsakuzzi meg akcijósan nem volt egy százas, szal. ahhoz sem kell milliárdosnak lenni. Más többet költ cigire pár hónap alatt.
  • commissioner
    legtöbbet itt voltam tavaly:
    Templomzugi Holt-Körös
    46.946417, 20.769235
  • NEOreg3
    sötét szobában, otthon
  • Cat 02 #87336
    Te mikor nyerted meg a lottót ? :D
  • Zoli007
    Strand. Drágábbra nincs pénz, tavakért annyira nem vagyok oda.