127612
-
DIESEL DOG #87414 Attól függ. Ahogy mondani szokták, az inget viselni is tudni kell. Na szerintem ez pont ugyanígy van a festett hajjal is. Nem mindenkinek előnyös, és az sem mindegy hogy milyen kreációról van szó.
Szóval az én álláspontom az hogy lehet szép, legyen az nő vagy férfi, csak ne legyen mindenféle színű, meg ne legyen túl kihívó és visszataszító jellegű se. -
amikor olyan 30centis hajam volt akkor festettem feketére, mert utáltam hogy a napfényben világosbarnás/szőkés volt az árnyalata, és mindenki mondta hogy jobban is áll mint az eredeti.
hálisten kinőttem azt a korszakomat
nőknél van olyan ismerősöm akinek a rózsaszín haj is jól állt, viszont amikor sötétebb a haj és a vége szőkítve van vagy van benne egy szőke tincs szal ilyen idiótán van a mellír az nagyon nem tetszik.
summázva: dobok egy AKÁR választ. -
ja -
No Comment. - nem vagyok híve -
Attól függ. Meg tudják szépre is csinálni, pláne ha közelít az eredeti hajszínhez. Ha nem viszik túlzásba de nem is hagyják hosszan lenőni, akkor lehet szép is akár és megfelelő bánásmóddal a haj sem megy (annyira) tönkre.
A nem valós/természetes hatású színek viszont borzalmasak, mert murvára látzik, hogy mesterséges és szvsz. taszító. -
Szavazó roBOT #87409 Van élet-, balesetbiztosításod? ==>> Szerinted szép a festett haj? -
nincs -
van, a munkahelyem minden dolgozonak fizeti -
Van -
van, benne a ház biztosításba, ha eltörik valamim vagy műtenek akkor kapok egy elég szép összeget.. -
Fbn Lx #87404 genetikailag energiaégető testtel kell rendelkezni, mint az enyém, és nem fogsz kikerekedni! -
nincs -
commissioner #87402 ha odaadja neked az utánad járó jutalékot, akkor egész jó biztit tudsz kötni kis pénzzel is :D -
van.motorozás mellé kell:D -
Jah, mondjuk az igaz, hogy ha külföldre megyek hosszabb időre, akkor teljes körű utasbiztosítást kötök (meg poggyász stb.). Ez azért kell, mert ha odakint bármi bajod lesz és elkezdenek kezelni/megmenteni, akkor olyan többmilcsás pénzeket rádvernek, hogy pislogni nem fogsz tudni és kiforgatnak a vagyonodból simán (ahelyett, hogy hagynának ott kultúráltan megdegleni szépen, igaz, akkor meg a temetési, vagy a hazaszállítási költségeket verik rád :D). -
nope -
Szerintem inkább igyál 1 rejuv potit mert a respawn nem megbízható
-
Nincs. Még általános meg középsuliban volt vmi, de azóta nincs. -
Nincs.
Inkább várok 15 mp-et a respawn-ra. :) -
lakásbiztosítással együtt van valami. -
nincs, hárdkórban nyomom (+ internet explorert használok
)
-
Baleset van. Azt az évi pár eurót nekem megéri. -
Blum #87392 Van.
Anyám üzletkötő,nincs apelláta. Aki nem köttet vele,az ki van tagadva :D -
Nincs, de akarok majd, már csak azért is mert motorozni akarok 1-2 év múlva :D -
Viccvótcsak. -
Ez részben a melómhoz is kell, szal. nem erre gondoltam. -
"inkább másra költöm."
"PSP, PS1-2-3, X360, Core I7 860 HD6870 OCZ Vertex2 Dell U2711, E6500 HD5870" -
Régen volt saját súlyos tőke és életbiztosításom, most viszont csak hitelhez van a banknak rám (kötelező).
Nem éri meg. Mivel hatezer bajom van és krónikus betegségeim, amik miatt (mivel ismert a szerződés előtt is) ugye ha feldobom a pacskert és ezekhez köze van (naná hogy van vaze), akkor SZART sem fizetnek. Evvan, a biztosító NEM szeret "kockázatot" vállalni. :D
Nem vagyok hülye, amit a biztosítóba tömnék pízt habókra, inkább másra költöm. -
Bankkártyához jár valami, szal asszem van. :> -
Mmmm, nagyon jó kajákat adnak ám egy jó hotel jó éttermében, én csak tudom. Azoknak nem lehet ellenállni. Pedig rohadt melegben az ember nem nagyon éhes, meg nem is tud sokat enni, de aztán... -
Szavazó roBOT #87384 Nyáron hol strandolsz legtöbbet? (többet is bejelölhetsz) ==>> Van élet-, balesetbiztosításod? -
Le kell úszni rögtön utána. :) Tengerparton vagy, vagy mi a szösz.
Nem mellesleg, ha ilyen "egyé' amit bírsz paraszt" helyen vagy nem tésztát kell enni kenyérrel. :) -
Naja, én is allinces vok, de az a baj, hogy akkor reggeltől-estig zabálunk. Mondjuk nem baj, csak az ember még jobban kikerekedik egy-két hét nyaralástól. :D -
Én pl soha nem főzőcskézek itthon. Nekem az pihenés. Most munkahelyváltás miatt itthon voltam 3 hetet, tök élveztem, hogy volt időm kaját csinálni magamnak. Tűzrakásos sütésekről nem is beszélve.
Mondjuk ha választani lehet, én is inkább az 5* all inclusive nyaralásra voksolnék :DD -
amikor locsolom a palántákat a kertben
-
lord nihilus #87379 szabadstrand+termálstrand (ami a kis városkánkban van) -
Sehol, utálok strandolni. Ha sok pénzem lesz akkor nem tengerparti nyaralót fogok venni hanem valami hegyi chatát. Nyárra szépen felköltözök és chillin´. -
Kinek ez, kinek az - erről is lehetne egy kérdést összerakni. Múzeumbarohangálós, hassüttetős, bulizós, hegyeketjárós, stb. -
Nekem ez nem nyaralás. Nekem az a nyarálás, hogy viszem magam, a barátaim és a pénzem. Nem azért megyek "pihenni", hogy főzőcskézzek, cipekedjek és szervezkedjek... -
ehhh, mindég le kell hentelni egy-egy szith rendszert, minden hétre jut egy...