anime játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=YQpK7_qHHYo
igen, mert jó😊 de hát ízlések és pofonok. szerintem gyönyörû, baromi sok jó kis képesség van a harcokhoz, és baromi szép a fõszereplõ kiscsaj😄
Nem sok embertõl hallottam, hogy tetszene neki az x-blades, de mostanság te vagy a kb 8-10. akinek igen 😄
na megyek és nyomom tovább a hentet😊
megvetted már?tetszik?
vagy csak barátnõd akarta megkapni az x-bladest és veled vetette meg.hihi<#vigyor5>#vigyor5>
seth: tudom, hogy orosz, de a Topware nekem csak jó kis játékokat adott. Septerra Core-t pl, amit imádtam. igen az monoton volt egy picit, de én azt jol birom, és megérte mindenképpen.
PSN ID.: Beegabor
www.northanimeportal.extra.hu
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
nem is sorolom végig...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
- Warriors Orochit /pár hetes release/ Onimusha feeling
és a
- Phantasy Star Universe ill. a Ambition of the Illuminus kiegészítõt. utóbbi pár hónapos csak!
Galaxisnál 9k
valamint a
- Chaos legion-t /nem egy mai darab, de nem rossz ;-) /
Ne tessék akkor itatni az egereket, hogy nincs semmi jRPG/konzolos stuff PC-re, mert akad azért néha, csak nyitott szemmel kell járni.
Mindhárom tökéletesen élvezhetõ PC-n! Ajánlott darabok!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mer ezekrõl semmit nemlehet találni.
De azé minden rajtavan a müanyag fólia.<#buck>#buck>
Ha a dobozon rajtavan angolul akkor csak van benne angol nem?
Csak hu FT!
Van nagyon sok színvonalas, nem csili-vili játék.
kíváncsi vagyok iylen játékokra! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
û

Nagyon jó mmo ,regisztrálj és játsz. Én is játszok vele naponta , japán tudás szükséges...
Hivatalos oldal: http://www.yogurting.jp/
---------------------------------------
ANIME BOWLING GAMES

véletlen nincs japánul is? xD (gondolom nincs mert egy résziben japánul beszélnek :C)
@
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Trailer
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Csak az ojat nemszeretem ahol van kb 10méterünk és verjük a másikat.