anime játékok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=YQpK7_qHHYo

igen, mert jó😊 de hát ízlések és pofonok. szerintem gyönyörû, baromi sok jó kis képesség van a harcokhoz, és baromi szép a fõszereplõ kiscsaj😄
na, tök jó!örülök.😊
Nem sok embertõl hallottam, hogy tetszene neki az x-blades, de mostanság te vagy a kb 8-10. akinek igen 😄
aham, nemrég vettem meg. azota folyamatosan csak ezzel játszom😊 eszetlenül tetszik. rég toltam már ennyire élvezetes játékot, nagyon jól összerakták a harcokat. nagyon szép a grafikája is, a legjobban a belassulások tetszenek.
na megyek és nyomom tovább a hentet😊
szerintem tetszeni fog.<#szeret>
megvetted már?tetszik?
vagy csak barátnõd akarta megkapni az x-bladest és veled vetette meg.hihi<#vigyor5>
néztem sokat és nekem nagyon tetszik. imádom a hack n slasheket, én erre születtem😊 szoval szerintem kiporbálom.
seth: tudom, hogy orosz, de a Topware nekem csak jó kis játékokat adott. Septerra Core-t pl, amit imádtam. igen az monoton volt egy picit, de én azt jol birom, és megérte mindenképpen.
Nekem teszett,bár ajándék lónak ne nézd a fogát...játszható szerintem.
nézz róla gameplay videót youtubon aból láthatod hogy pl én mért nem akarom azt a játékot soha az életbe kipróbálni

Seth
Semmiképp.Borzalmasan vontatott és monoton. Ne tévesszen meg a külcsín, ez egy orosz játék, nem japán

PSN ID.: Beegabor

ismeri valaki az X Blades nevû játékot? barátnõm ajánlgatja nekem, érdemes megvennem?
bocsi hogy idepofátlankodom ilyenekkel de haverommal csináltunk egy animés honlapot és ha szeretitek az animét vagy ha van kedvetek megnéznétek és mondanátok róla véleményt a fórumban PLZ elõre is kössz
www.northanimeportal.extra.hu

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

akkor nézd meg jobban a képeket és meglátod hogy használtak , amugy a dobozról sosem szakítom le a fóliát , a fólia porosodjon ne az ami alatta van...

LeWyTy
Jah erre nemis gondoltam 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mert gondolom egy részét internetes web-bolt képei közül halászta, ahol fóliával vannak lefotózva.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
jahogy a cím? az csak azért mert menõ :C kinn...náluk...Japánban... legalábbis én így hallottam ^^

@

Énvagyokazapád
a 2. tetszetõs!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

LeWyTy
2.;3.;4.;5.;7.;8.;10.;11.;12.;;;...stb
nem is sorolom végig...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tinman
Érdekes, hogy senki nem említette a

- Warriors Orochit /pár hetes release/ Onimusha feeling

és a

- Phantasy Star Universe ill. a Ambition of the Illuminus kiegészítõt. utóbbi pár hónapos csak!

Galaxisnál 9k

valamint a

- Chaos legion-t /nem egy mai darab, de nem rossz ;-) /

Ne tessék akkor itatni az egereket, hogy nincs semmi jRPG/konzolos stuff PC-re, mert akad azért néha, csak nyitott szemmel kell járni.

Mindhárom tökéletesen élvezhetõ PC-n! Ajánlott darabok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

armageddon666
muca má melyik dobozon van angolul XD

@

LeWyTy
Ingame képeket lécci.
Mer ezekrõl semmit nemlehet találni.

LeWyTy
''Mivel végigtoltam mindet és csak porosodnak''
De azé minden rajtavan a müanyag fólia.<#buck>

LeWyTy

Ha a dobozon rajtavan angolul akkor csak van benne angol nem?

LeWyTy
Yennel nemtok fizetni!
Csak hu FT!

LeWyTy
😄

cenobite
Gondolom ezek japán nyelvûek, igaz? Angolul egyik sem tud?

gamertag: kenobita

LeWyTy
Az at qvaaa <#wow1><#wow2><#szeret>

Seth
Tokyo-ban lakik, úgy 😊

PSN ID.: Beegabor

Nem akarsz mesélni hogy lett ennyi, és ilyen játékod? 😊

De burzsoá vagy, pedig Little Fighter-nél alig találni jobbat 😄 (#15)
Van nagyon sok színvonalas, nem csili-vili játék.

Buzz Lightyear
nevettem-

I\'M THE GODDAMN BATMAN.

Broafka
a jobbak érdekelnek! 😛
kíváncsi vagyok iylen játékokra! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BEAST
nem tul szerencses megfogalmazas, de valoszinuleg a rajzolasi stilus es a tema kidolgozasanak modja miatt nevezik "anime jatekoknak" ... arrol nem is beszelve hogy nagy reszukhoz mar kesz animekbol szedtek az otletet, vagy pont forditva es ezek alapjan anime feldolgozas keszult a jatekbol

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

quack
a devil may cry meg bármelyik jrpg miért számít anime játéknak?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

BEAST
sokrol meg csak nem is hallottam 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kedves topiknyitó , látom szeretnél anime témájú játékokkal játszani, most MEGOSZTOM veled a birtokomban lévõ összes eredeti anime játékot. Mivel végigtoltam mindet és csak porosodnak , egyben odaadom neked, mondj egy reális árat és életed végég játszhatsz olyan MINÕSÉGI JÁTÉKKOKKAL amikrõl nem álmodtál soha!! MINDEGYIK EREDETI! Csak nézd meg az általam készített képeket és ámulj-bámulj, csak mértékkel<#finom>

û

Yogurting

Nagyon jó mmo ,regisztrálj és játsz. Én is játszok vele naponta , japán tudás szükséges...
Hivatalos oldal: http://www.yogurting.jp/

szucsy89
Oni istencsászár game volt😊) sajna elfelejtették...<#szomoru1>
BEAST
Oni az orok legjobbabb <#eljen>

ONI:

---------------------------------------

ANIME BOWLING GAMES

armageddon666
faszavidejóhozzá

véletlen nincs japánul is? xD (gondolom nincs mert egy résziben japánul beszélnek :C)

@

armageddon666
GGX2 az jó ^^

@

BEAST
en most a guilty gear 2x-szel szorakozok neha, egesz jo kis verekedos jatek anime karakterekkel

LeWyTy
De PC-rõl volt szó.

cicai
Dragon Ball Z persze PS2-re😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

little fighter 2 kicsit régi de jó móka 😄

cenobite
Animamundi Dark Alchemist

circa
Sudeki
Trailer

cenobite
Final Fantasy 7 és 8 is van PC-n. (A 7. az biztos, a 8. csak rémlik, hogy kijött)

cenobite
Van Breath Of Fire is PC-re, asszem a 4-5 is kijött. Régi 2d-s JRPG a Knights Of Xentar, nekem nagyon tetszik ez is. Aztán ott van még a Silver, ez is egy elég régi jrpg cucc. Meg wrz/torrent oldalakon rá lehet akadni hentai játékokra is. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

LeWyTy
Ez nekem is tetszene..
Csak az ojat nemszeretem ahol van kb 10méterünk és verjük a másikat.

LeWyTy
Nah már volt értelme a topiknak ^-^

Oldal 1 / 2Következő →