58
anime játékok
-
haloha #58 egy kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=YQpK7_qHHYo
igen, mert jó:) de hát ízlések és pofonok. szerintem gyönyörű, baromi sok jó kis képesség van a harcokhoz, és baromi szép a főszereplő kiscsaj:D -
benji7 #57 na, tök jó!örülök.:)
Nem sok embertől hallottam, hogy tetszene neki az x-blades, de mostanság te vagy a kb 8-10. akinek igen :D -
haloha #56 aham, nemrég vettem meg. azota folyamatosan csak ezzel játszom:) eszetlenül tetszik. rég toltam már ennyire élvezetes játékot, nagyon jól összerakták a harcokat. nagyon szép a grafikája is, a legjobban a belassulások tetszenek.
na megyek és nyomom tovább a hentet:)
-
benji7 #55 szerintem tetszeni fog.
megvetted már?tetszik?
vagy csak barátnőd akarta megkapni az x-bladest és veled vetette meg.hihi -
haloha #54 néztem sokat és nekem nagyon tetszik. imádom a hack n slasheket, én erre születtem:) szoval szerintem kiporbálom.
seth: tudom, hogy orosz, de a Topware nekem csak jó kis játékokat adott. Septerra Core-t pl, amit imádtam. igen az monoton volt egy picit, de én azt jol birom, és megérte mindenképpen. -
benji7 #53 Nekem teszett,bár ajándék lónak ne nézd a fogát...játszható szerintem.
-
netmester #52 nézz róla gameplay videót youtubon aból láthatod hogy pl én mért nem akarom azt a játékot soha az életbe kipróbálni -
#51 Semmiképp.Borzalmasan vontatott és monoton. Ne tévesszen meg a külcsín, ez egy orosz játék, nem japán -
haloha #50 ismeri valaki az X Blades nevű játékot? barátnőm ajánlgatja nekem, érdemes megvennem? -
Norsz #49 bocsi hogy idepofátlankodom ilyenekkel de haverommal csináltunk egy animés honlapot és ha szeretitek az animét vagy ha van kedvetek megnéznétek és mondanátok róla véleményt a fórumban PLZ előre is kössz
www.northanimeportal.extra.hu -
timantes #48 akkor nézd meg jobban a képeket és meglátod hogy használtak , amugy a dobozról sosem szakítom le a fóliát , a fólia porosodjon ne az ami alatta van... -
#47 Jah erre nemis gondoltam :) -
Nuki #46 Mert gondolom egy részét internetes web-bolt képei közül halászta, ahol fóliával vannak lefotózva. -
#45 jahogy a cím? az csak azért mert menő :C kinn...náluk...Japánban... legalábbis én így hallottam ^^ -
#44 a 2. tetszetős! -
#43 2.;3.;4.;5.;7.;8.;10.;11.;12.;;;...stb
nem is sorolom végig... -
#42 Érdekes, hogy senki nem említette a
- Warriors Orochit /pár hetes release/ Onimusha feeling
és a
- Phantasy Star Universe ill. a Ambition of the Illuminus kiegészítőt. utóbbi pár hónapos csak!
Galaxisnál 9k
valamint a
- Chaos legion-t /nem egy mai darab, de nem rossz ;-) /
Ne tessék akkor itatni az egereket, hogy nincs semmi jRPG/konzolos stuff PC-re, mert akad azért néha, csak nyitott szemmel kell járni.
Mindhárom tökéletesen élvezhető PC-n! Ajánlott darabok! -
#41 muca má melyik dobozon van angolul XD -
#40 Ingame képeket lécci.
Mer ezekről semmit nemlehet találni. -
#39 ''Mivel végigtoltam mindet és csak porosodnak''
De azé minden rajtavan a müanyag fólia. -
Ha a dobozon rajtavan angolul akkor csak van benne angol nem? -
#37 Yennel nemtok fizetni!
Csak hu FT! -
#36 :D -
#35 Gondolom ezek japán nyelvűek, igaz? Angolul egyik sem tud? -
#34 Az at qvaaa -
#33 Tokyo-ban lakik, úgy :) -
Nuki #32 Nem akarsz mesélni hogy lett ennyi, és ilyen játékod? :) -
Nuki #31 De burzsoá vagy, pedig Little Fighter-nél alig találni jobbat :D (#15)
Van nagyon sok színvonalas, nem csili-vili játék. -
#30 nevettem- -
#29 a jobbak érdekelnek! :P
kíváncsi vagyok iylen játékokra! :D -
#28 nem tul szerencses megfogalmazas, de valoszinuleg a rajzolasi stilus es a tema kidolgozasanak modja miatt nevezik "anime jatekoknak" ... arrol nem is beszelve hogy nagy reszukhoz mar kesz animekbol szedtek az otletet, vagy pont forditva es ezek alapjan anime feldolgozas keszult a jatekbol -
#27 a devil may cry meg bármelyik jrpg miért számít anime játéknak? -
#26 sokrol meg csak nem is hallottam :O -
timantes #25 Kedves topiknyitó , látom szeretnél anime témájú játékokkal játszani, most MEGOSZTOM veled a birtokomban lévő összes eredeti anime játékot. Mivel végigtoltam mindet és csak porosodnak , egyben odaadom neked, mondj egy reális árat és életed végég játszhatsz olyan MINŐSÉGI JÁTÉKKOKKAL amikről nem álmodtál soha!! MINDEGYIK EREDETI! Csak nézd meg az általam készített képeket és ámulj-bámulj, csak mértékkel
ű
-
timantes #24 Yogurting
Nagyon jó mmo ,regisztrálj és játsz. Én is játszok vele naponta , japán tudás szükséges...
Hivatalos oldal: http://www.yogurting.jp/
-
#23 Oni istencsászár game volt:)) sajna elfelejtették... -
#22 Oni az orok legjobbabb -
timantes #21 ONI:
---------------------------------------
ANIME BOWLING GAMES
-
#20 faszavidejóhozzá
véletlen nincs japánul is? xD (gondolom nincs mert egy résziben japánul beszélnek :C) -
#19 GGX2 az jó ^^