willcox#5
Nincsenek jelentős eltérések az árak között. Ennek egyébként csak akkor van értelme, ha az olcsóbb üzemanyagot áruló kút nincs messzebb, mint a drágább kút, meg útba is esik. Mert ha nem esik útba, vagy messzebb van az olcsóbb, akkor lehet, hogy még rosszabbul is jár az autós...
Ha már étterembe megyek, akkor az étlap bal oldalát szoktam nézni. Egyébként meg hiába olcsó a kaja, ha nem jó.
Cat#4
Ezért kér a lap a szolgáltatóktól pénzt, hogy majd ő frissít. Egyébként van már itthon ilyen lap: holtankoljak.hu. Ennek az olasznak a nagy újdonsága az, hogy SMS-ben ad _helyfüggő_ információt - ami itthon megvalósíthatatlan lenne adatvédelmi szempontok miatt.
Nem egy rossz ötlet amúgy, én is gondolkoztam már hasonlón, de szerintem nem lehetne normálisan összefogni az árakat egy csokorba. Tuti lennének, akik "elfelejtenék" frissíteni, és féléves árak lennének, aztán a vásárló ledöbbenve tapasztalná, hogy szarabbúl járt, mintha a legközelebbire ment volna.
Cat#2
A 150 eurót a szolgáltató (benzinkút, étterem stb.) fizeti, azért, hogy (valószínűleg naponta) frissitsék az adatbázisban lévő árait. Te csak a hivásdíjat fizeted, amiben lekérdezed, hol az olcsóbb.
0o#1
150 euroért évente? plussz a hívás díj? Csak hogy megtudjam, hogy olcsóbb 10 centtel a benzin?