441
Segítség! - csajozós problémák
-
pcdeni #81 akkor most írjak neki? -
#80 de azt se ajánlom, hogy állandóan küldj neki leveleket:D majd eldönti ő, hogy megakar-e ismerni. ha nem ír vissza akkor bele kell törődni :'( kegyetlen az élet :D -
#79 és nemirt? akko az csá szituáció asszem.. -
pcdeni #78 ezt írtam:
Szia!
Csak arra gondoltam, jó lenne veled beszélni, mert szimpatikusnak tűnsz, és szeretnélek jobban megismerni, ha lehet. Tudom, már jó sokszor beszélhettem volna veled, de eddig még sosem jött össze.
Szia
Deni
9.G -
#77 Hát, az tuti, h tekerned kell pár kört. :)
De még mielőtt bármit is tennél, gondolj bele, hogy ha idén érettségizik akkor jövő ilyenkor hol lesz? Bár még fiatal vagy, nem tudom mennyire tervezel hosszú távra. :) -
daneszbaby #76 Vazze akkor írd le neki hogy ki vagy mutatkozz be. -
#75 mit írtá pontosan ?:D h nem válaszolt :D azért zaklatás ne legyen :D szal ne halmozd el levelekkel :D -
pcdeni #74 mert hasonlót már írtam, mint amit javasoltál, de nem válaszolt rá, mert nem tudja, hogy ki vagyok... -
pcdeni #73 és akkor mit írjak neki? -
#72 táncra majd msnen :) szerény véleményem szerint -
pcdeni #71 szal. ez így jó, hogy:
Szeretsz táncolni? mert ahogy elnézem a képeidet elég sok olyan van közte, ami a tánccal kapcsolatos, és az alakod is jó, szal. gondolom sokat szoktál táncolni, ugye?
Nincs kedved msnen beszélgetni? -
#70 nem tom mit kell ennyit tökölni :D első lépésként msnjét szerezd meg > iwiwen bejelölöd (ha még nem ismerősöd) aztán írsz rá egy üzit " Sziaa :) nagyon tetszenek a képeid és szívesen megismernélek :D ne gondolj semmi rosszra :P csak nagyon szimpatikus vagy és gondoltam miért ne írnék ... ;) hejhóó :) "
erre úgyis válaszol :D azt másold be ide:D -
#69 szeggyél fel privibe, megmondom jóe -
#68 ha 1 középsuliba jártok akkor meg könnyebb a dolog, menj oda hozzá, ne levelezgess vele, az olyan tré :/ -
#67 chat.hu feelingje van -
#66 sztem ne itt kérj tanácsot, add fel :S -
#65 Ezt most nekem mondod? hol írtam én ilyet bocsi?! -
#64 yeah a 14-18as mocskosszájú dnb king megmondja ám mi a tutter vágoooooooooooooooooooooooooooood -
pcdeni #63 amit a #44-ben leírtam, az jó? -
F1re #62 ennyi de haggyad itt a tobbi kocka agyu az jobban tudja mit kell irni akkora fassagokat mondtok johogy nem azt akarjatok hogy irja azt hogy "szia randizunk !" -
#61 Én 17 voltam, ő 21. Semmi sem esélytelen, max te nem jönnél össze vele. Minden csak akarat kérdése, hogy meg meri-e próbálni, és megtesz-e minden tőle telhetőt. -
#60 Ha nem parázod túl a helyzetet, akkor jönni fog magától a duma. Az előttem szólók csak ötleteket adtak, nem kell betűről betűre ezeket bemagolni:) -
daneszbaby #59 Miért most nem? -
#58 Szerintem nem az...bár fordított esetben talán könnyebb lenne, de így is van rá esély. Kicsit legyél komolyabb először, hogy mi legyen a szöveg azt már előttem leírták:)
Lehet hülye kérdés, de idősebbnek nézel ki a korodnál?:D -
Phat Smoker #57 a felesleges köröket kerülendő, írd meg neki, hogy mennyire kívánod és csak rá tudsz gondolni egész nap és reméled, hogy ő is így érez irántad, majd a végén kérdezz rá, hogy...akkor járunk ? :D
ennyi! -
#56 nem veszíthet semmit ha megpróbálja max tapasztalatot szerez.. -
#55 3 év mulva má a mercikulcsra megy :CC
most kell kihasználni -
daneszbaby #54 Sztem anélkül.bár kitduja. -
pcdeni #53 ok, de akkor társasággal együtt, vagy anélkül? -
Hajnalcat #52 esélytelen! majd 3 év múlva próbálkozz. -
#51 semmit nem számít a 2 év korkülönbség...
ha szimpatikus lesz neki a srác akkor tök mind1 -
daneszbaby #50 Vidd el moziba a Step Up 2-re ha szereti a táncot! -
#49 Szerintem fogadd meg F1re tanácsát, (#22) és valami hasonló, kedveskedő üzivel kezdd. -
Ronny #48 szerintem kezdj valami hozzád passzoló csirkével, majd akkor jöhetnek a keményebb falatok, amikor megtanultad hogyan kell megszólítani őket:) -
#47 Hívd el valahova személyesen. Elsőre talán nem is randizni, hanem egy kissebb társasággal mozizni, pizzázni stb... Aztán ott kiderülhet mi a szitu. -
pcdeni #46 ezért kérek segítséget, mert nem hiszem, hogy az ovi számít... -
Ronny #45 szerintem nem az a gond, hogy idősebb a lány. Inkább az, hogy deni nagyon khmm...tapasztalatlan.
-
pcdeni #44 pl.:
szeretsz táncolni?
milyen zenére szoktál táncolni? -
#43 hát akkor valamit találj ki. marad a leveleés és kérd el tőle.
De ez így első üzire túl sok kérdés szerintem, hülyének fog nézni. Kezd egyszerűbben ;) -
#42 vmi olyanra gondolok én is, a lényeg hogy legyenek páran meg legyen pia és akkor oldodik a hangulat :D