Ma is csak találgatnak Gagarin haláláról

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mikor járták a Holdon? Ha még nem, akkor ne beszélj többesszám elsõ személyben.
Az meg egyébként eléggé furcsa, hogy manapság nehézséget jelent azoknak odamenni megint, aki már állítólag jártak ott.
Persze most lehet jönni azzal, hogy az usákok rakták le azt a tükröt, amivel lehet lézeres távolságmérést végezni. De ilyet raktak le az oroszok is, csak holdjáró robottal (az akkori hírek szerint)."

simán beszélhetek többes szám elsõ személyben ha olyanról beszélek amint az emberiség egy jó része közös erõvel ért el.

az meg hogy nehézséget jelent jó vicc. persze hogy nehézséget jelent, 1/20ad akkor költségvetéssel (és akkor még lehet hogy keveset mondok, amennyire megnyirbálták a nasa költségvetését). gondolj bele, az ürsiklókat 30 éve épitették, azóta nincs pénz új épitésére. És akkor most fogjál egy 30 éves bmw-t, aztán gondolkodj el rajta hogy vajon miért nem indul el, vagy ha elindul miért rohadt szét az alja, és filozofálj rajta hogy akkor ez biztos 30 évvel ezelõtt sem indult el, sõt nem is lehetett vele közlekedni.

Gondolkodás meg rulez... wtf

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Mert Iljusin meghalt. Pontosabban nem élte túl. Gagarin meg nem biztos, hogy repült, csak az ûrrepülésrõl kiadott hírt már nem tudták eltusolni, így (adminisztratív tévedésre való hivatkozással) Gagarin vállalta fel az Iljusin-féle repülést. Ez egyébként hihetõ és logikus is, mert az oroszoknak nem állt rendelkezésre azonnal másik ûrhajó, amivel Gagarin repülhetett volna, de mindenképpen õk akartak elsõk lenni.
jaja, de ennek ellenére, hogy Gagarin volt az elsõ az amcsik is elismerik.

Reszt of ól: bocs, hogy nem a balázs sót nézem és nem mondott újat nekem a cikk, télleg szégyellem magam...
Mikor járták a Holdon? Ha még nem, akkor ne beszélj többesszám elsõ személyben.
Az meg egyébként eléggé furcsa, hogy manapság nehézséget jelent azoknak odamenni megint, aki már állítólag jártak ott.
Persze most lehet jönni azzal, hogy az usákok rakták le azt a tükröt, amivel lehet lézeres távolságmérést végezni. De ilyet raktak le az oroszok is, csak holdjáró robottal (az akkori hírek szerint).
Errõl én is hallottam, néhány nappal elõtte repült állítólag, azért még bizalmatlan vagyok. Nem tudod hogy miért tussolták el?

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Annak idején még a magyarországi pártszervezetekhez is kikerült, hogy Iljusin, a világ elsõ ûrhajósa sikeres ûrutazást tett. Villámgyorsan visszavonták, majd jött a Gagarin-féle változat...
söt a holdon sem jártunk, illetve nem hogy nem jártunk hanem maga a hold sem létezik... 😊
És különben is nincs is kanál 😄

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

40 éves évforduló van, és ma sem tudunk még semmit.

sõt van egy olyan változat is miszerint gagi nem is volt az ûrben , kamu volt az egész, nem vicc
JL666 csak azért kötekszik, mert õ fejbõl tudta az egész sztorit. Én konkrétan azt se tudtam, hogy repülõgép balesetben halt meg😛 (de igen, biztos én vagyok a hülye😄)
És akkor mi van? Van akinek még ezek az infok is újak. Minek kötözködsz?

A cikk mirõl szól?! Leírja, hogy még mindig nem tudjuk miért halt meg Gagarin, semmi új nincs benne.
<#idiota><#idiota><#idiota>
Az ember azt gondolná, hogy ilyen arcokra jobban vigyáznak. Nem sok "elsõ ûrhajósról" tudok rajta kívül.

← ElőzőOldal 4 / 4