17
  • mopsar
    #17
    sorry beszurom ujra az url-t jol: geller
  • mopsar
    #16
    Uri Geller vajon +tudja csinálni ezt?
    http://www.magicalskills.inihu.com/
    Nálam 1ébként sem a kanál nem mozog az adás alatt,se a rosz ora nem javult +:(
  • winnie
    #15
    "A drága filmek meg hol maradnak?"

    a tévében - egyszerű matek.

    ha a moziban is csak maximum heti 2-3 kommerszfilm kerülhet, akkor a tv2 és az rtl is csak 1-1 új mozifilmet tud bemutatni hetenként - amit meg is tesznek, amint lemegy a film moziba, majd kijön dvd-n és leadja az hbo 10-15-ször, hiszen csak ezután kapják meg a jogot. ezt ki kell vérni.

    álomvilágban élsz, hogy az ismétlések ellen sírsz? egy kereskedelmi tévé 18-25 filmet ad hetente. a 3 országos tévé összesen ad 50-60-at. ha a mozis heti 3-5-öt számoljuk (aminek a fele kommersz), plusz hozzávesszük a csak szigorúan dvd-re kiadott heti 10-20-at, akkor is a műsor több mint fele ismétlés.
  • Zombee
    #14
    "A film jó óment jelent, hiszen annak idején a Hősök premierje ellen is sikerre vetette be az RTL, megakadályozva azt, hogy a TV2 sorozata elegendő nézőt gyűjtsön."

    Nem azért, de lópéniszt a valagukba, már megint ismétlés...

    A drága filmek meg hol maradnak? Csomagban megvett katasztrófafilmek premiernek beharangozva, és ismétlések, ritkán van új film. A mai olcsó DVD lejátszó és lemezárak mellett én azt is csodálom, hogy pont ez az ifjabb korosztály ennyit is tévézik. Ma már a leprolibb ember is vehet DVD lejátszót, és meddig tart kiíratni egy harry pottert, ha már a 4k-s lejátszó mellé esetleg eredetire nem is futná már. Az embereke már csak saját igénytelenségük tartja a tévé előtt, épeszű ember nem néz másfél órás filmeket kétórásra nyújtva. Az eleve hosszúakról nem is beszélve...
  • Normal
    #13
    Super Gamez az oldal neve.
    Ki a harántcsikos lepényhalat érdekel a tévé nézettségi adata?
    Vagy, ha olyan jól fizet a cseles bújtatott-reklám, akkor kérünk intimbetét-, mosópor-, és politikai célú hird... hireket is.
    Vázze, hogy nincs egy kialakult, ésmeg is tartott arculatotok. :(
  • Laci082
    #12
    Lehet szídni az RTL-t (bár ennek legtöbbször csak a neten kialakult divatsznobság az oka), de az nettó baromság, hogy nem költenek pénzt műsorra. Tavaly is volt két saját gyártású nagyszabású show-műsoruk (Szombat Esti Láz, Csillag Születik), aminek a kivitelezése nem két forint. Valamint a filmek/sorozatok jogdíjait is sokszámjegyű összegban mérik. De akár egy Maunika só leforgatása is sok pénzbe kerül. Persze úgy gazdálkodnak, hogy a lehető legtöbb nyereséget érjék el, de ez érthető, ez a dolguk.

    "Az rtl klub egy normális szilveszteri műsorra nem hajlandó költeni évek óta..."
    Igen, és évek óta el is mondják, hogy azért nem csinálnak szilveszteri műsort, mert a célcsoportjuknak nagyon kis százaléka ül szilveszterkor a TV előtt, tehát nem éri meg erre az estére külön műsorokat gyártani.
  • WinG
    #11
    Irónia, vazze. Amúgy meg szerintem az pont egy vicces mondat, jól jellemzi a helyzetet.
  • CaptainRumi
    #10
    Viktor megint nem hazudtoltad meg magad: Szombaton a Harry Potter harmadik része volt....
    valamint az a mondat is viszi a pálmát:

    "Az RTL Klub természetesen nem adja fel a harcot, e héten Jackie Chant (Csúcsformában), jövő héten pedig Jackie Chant (Csúcsformában 2) küldi harcba a TV2 ellen."

    sebaj...
  • Broken
    #9
    Az rtl egy röhely, a színvonal legalja. Homokosok, iq fighterek, alja bunkó emberek a "mónikasó"-ban, hasonló emberek, fiatalabb korosztály a "balázs"-ban, ismétlés ismétlés hátán, bud spencer, jackie chan, ezeréves sorozatokm milliószor ellőtt poénok és igen.. ez kell az embereknek. Erre van igény, szép bizonyítvány.
    Hozzátenném, hogy pl. nem magukkal a bus spencer és terence hill filmekkel van bajom, hanem, hogy szine hetente nyomatják, ismétlik állandóan és hülyére veszik az embereket vele, filmpremier meg mindenféle címszó és egy vasat nem költöttek rá, mégis van műsor. Ellenben pl a viasaton van helyszínelők, mindjárt 3féle, amiből sz.tem legalább kettővel egész jól el lehet lenni, Vannak Tarantino filmek stb, stb. Az rtl klub egy normális szilveszteri műsorra nem hajlandó költeni évek óta...
  • ziipp
    #8
    Azért jól jellemzi a magyar piacot, hogy amíg a TV2 temérdek pénzt költ új liszenszekre - Hősök, Kiválasztott, addig az RTL - lazán visszakézből - középszar Jacki Chan filmekkel visszaver mindent, ráadásul úgy, hogy kevesebbet pénzt is adott ki. Érted, MEGISMÉTLIK amit már egyszer LEADTAK, és még így is... áhh!

    Hülyeségmentes TV nézés márpedig van. :b
  • Andrews2007
    #7
    HP 3 nem 4. de sebaj. Uri Geller show meg nagyon áll be ettető volt . :D
  • WinG
    #6
    Megdöbbentő az az egy pixel széles csík az orrán. Ha ez az ember erre is képes, akkor kanalat is tud hajlítani. Én hiszek neki!
  • Csaba42
    #5
    Hát mondjuk valóban attól függ, milyen a film, bár én csak olyat tölt... veszek meg, amit szeretek. :)
  • JL666
    #4
    szerintem Uri Geller befolyásolta a statisztikát! Meg a róla készült cikkben a saját képét! Nézzétek csak meg az orrát!
  • elmebáj
    #3
    így biztosítva a hülyeségmentes műsornézést. :)....olyan nincs:)
  • Csaba42
    #2
    Marha jó, bár nem t'om, mi értelme van annak, hogy nem adják végig az eddigi H.P. filmeket. Anno a Star Warsnál csinálták ugyan ezt. Mindegy, ezért is nézek ritkán TV-t esténkétn, inkább belökök egy DVD-t, így biztosítva a hülyeségmentes műsornézést. :)
  • barnie1990
    #1
    Márpedig biztos csökkeni fog a nézettség nem is kicsit, csak tudják meg az emberek, mi folyik itt.