57
David Guetta
-
#57 -
FrancescoTotti #56 Hát ott lökdösődés is volt, mert kb. -10 fok volt, és az emberek egy része már részeg volt, a másik része meg fázott.
Viszont bent tanácstalanok voltak a jegykezelők, ezért úgy döntöttek, hogy bezárják a kaput és az emberek kint maradnak.
Így vártunk kabátban kb. fél órát, aztán bent kiderült, hogy a ruhatár gyakorlatilag használhatatlan, akkora a sor.
Röviden ennyi :) -
#55 Neten is megtaláltam,a Miami 2 Ibiza-s részt.
David Guetta - Live @ Debrecen 2010 (Part IV) (HD)
Még mindig hatása alatt vagyok :P
-
#54 11 körül.
De előtte 2 órát álltunk a sorba... Sőt,sokkal több lett volna,de ez hosszú.
Egyébként vicc,hogy a biztonságiak se tudták,hogy melyik az a sor,ami nekünk kell(vagyis tudták,csak szarul),meg úgy senki,mindenki futkosott a jegyével,mert nem tudta mi van.
Szóval ez a belépés/szervezés 1/10-et kapna max :)) El sem tudom képzelni,h akkor a Hungexpon mi lehetett. -
FrancescoTotti #53 A Miami 2 Ibiza óriásit ütött.
Sajnálom, hogy a Tinie Tempah-féle vokált lehagyta Guetta. -
FrancescoTotti #52 Hánykor mentetek be?
Mi éjfél után 5-10 perccel, és akkor már gyors volt minden.
Tavaly decemberben a Hungexpon sokkal rosszabb volt a szervezés minden tekintetben, ahhoz képest fejlődött a Deadcode. -
#51 Azok nagyon jók voltak!
Nekem a Miami 2 Ibiza tetszett nagyon,annyira el lett találva.
Azokkal a "robotokkal" látványilag,nagyon odavágott. Leírhatatlan :)
Bár a szervezés,hagy kívánni valót... mire bejutottunk,nem egy perc telt el... DE ez legyen a legkevesebb. -
FrancescoTotti #50 A Swedish House Mafiától a One is, amire egy másik szám vokálját keverte rá Guetta :) -
FrancescoTotti #49 Bizony!
A Daft Punk féle Around the world odavágott.
Na meg persze egy csomó másik szám is :) -
#48 Mekkora buli volt!
Felejthetetlen :))))) -
#47 Kösz,nektek is :)
-
FrancescoTotti #46 Na, az király lesz akkor :) Jó szórakozást!
-
#45 Külön busszal megyünk,ami erre a bulira lett kitalálva :P
Szóval megyünk,aztán jövünk is vissza. -
FrancescoTotti #44 Közben látom, hogy miskolci. Szóval? :) -
FrancescoTotti #43 Az tuti.
Ti ott aludtok vagy visszajöttök hajnalban? (Vagy debreceni vagy? :D) -
#42 Kösz,remélem jó buli lesz -
FrancescoTotti #41 Én írtam a Deadcode-nak, azt válaszolták, hogy éjfél körül kezd. -
#40 Nem tudod véletlenül,h hánytól fog zenélni? -
fodorpetii #39 Igen :) -
#38 Vki megy 24-én?? :) -
#37 David Guetta teljes kollekció + excluzív számok ingyen, csak pókerezni kell érte....
ITT -
#36 Louie maffiozot nem tolod már?? bocs h guetta topicba irok ilyet..:) -
#35 Örülnék ha valaki infóval tudna szolgálni a one love c. dal klippjében szereőplő táncosokról. -
FrancescoTotti #34 David szuper volt, mindentől függetlenül! -
Janiapek #33 Én hiányoltam néhány számát, pl memories, baby when the lights, delirious, de ettől függetlenül nagyon nagy volt
Bár a szervezés tényleg lehetett volna jobbis :/ -
#32 Hűű, hát nagyot játszott David.. :)
A szervezés viszont szörnyű volt -
FrancescoTotti #31 Holnap buli! -
FrancescoTotti #30 Én bíztatlak, hogy egyedül is gyere, ott bent úgysem lehet beszélgetni a hangerő miatt, meg úgyis mindenki olyan közel lesz egymáshoz... :) -
#29 Hát kb sztem 1-2körül fog fellépni! Én 90% hogy megyek ha sikerül valakit találnom aki eljön! :D -
FrancescoTotti #28 És azt nem tudja valaki esetleg, hogy Guetta mikor jön ténylegesen?
Mert 10-kor kezdődik a buli, de hát gondolom, hogy Guetta éjfél előtt nem jön.
Mikor a Balaton Soundon és a Pachában láttam őt, mindkétszer hajnali 2-kor lépett színre. -
FrancescoTotti #27 Köszönöm mégegyszer a segítséget, sikerült megvenni a jegyeket.
Ki jön még innen a bulira? :) -
FrancescoTotti #26 Köszönöm szépen! -
#25 Belépő: A DAVID GUETTA – ONE LOVE TOUR 2009 elővételi jegyek a következőképen alakulnak:
- 2009 November 6. déli 12 órától az első 500 db jegy ára : 2990 HUF (csak a deadcode.hu oldalon rendelhető)
- utána a következő 1000 db elővételi jegy ára: 3990 HUF (november 6 -tól bármelyik jegyárusító helyen kapható)
- utána a következő 2000 db elővételi jegy ára: 4990 HUF (bármelyik jegyárusító helyen kapható)
- utána az összes többi jegy: 5990 HUF
- a VIP jegy ára: 10 000 HUF (november 6 -tól bármelyik jegyárusító helyen kapható)
- a DIAMOND VIP jegy ára: 25 000 HUF (csak a deadcode.hu oldalon rendelhető)
Cím: Hungexpo G csarnok
A DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES prezentálásában napjaink legnépszerübb house DJ-je DAVID GUETTA 2009. december 18 -án pénteken Budapesten lép fel a nemrég megjelent ONE LOVE című albumának világturnéja keretében. A grandiózus eseménynek Magyarország egyik legnagyobb rendezvényhelyszine a budapesti HUNGEXPO "G" csarnoka ad otthont. -
FrancescoTotti #24 !!
December 18-án Budapesten lép fel, a Hungexpon.
Nem tudjátok, hol lehet rá jegyet venni?
Olyan választ nem fogadok el, hogy "Google", mert nem találom :)
Előre is köszönöm!
Totti -
hitman090 #23 Ez egy jó szám guetta-tól innen szedhető most tetem fel nemrég.:D
http://rapidshare.com/files/296730486/David_Guetta_feat._Black_Eyed_Peas_-_I_Gotta_Feeling_HQ.mp3.html -
#22 -
#21 na jóóó, de ebben egyértelmű, hogy Dragan és Seba aki csinált is valamit, Guetta meg felvette a vokált franciao.-ban, és elküldte svédországba (amúgy tényleg, ezt DS mondta twit-chaten :D:D)
ez a GRRR meg talán az Ő (és Laidback Luke) munkája :D -
#20 Ezzel mi volt a bajod? :P
-
#19 mi a fene, a végén még megkedvelem Guettát... végre egy normális száma, tegnap jelent meg
-
David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch