57
David Guetta
  • redbull0304

• koloncos
    Attól függ mihez képest drága!Ha elmész simán egy koncertjükre akkor sokkal többre jön ki és itt meg nem is csak ők lépnek fel!;)
  • mentopes
    Komolyan?Fuu akkor ott kell lennem! Mondjuk most nézem a belépő kicsit húzós....de mindenképp megéri!Azért vannak még nagy nevek akik fel fognak lépni!
  • havasar
    Júli 10-13-ig tart a BalatonSound.Ott ő is fel fog lépni.Hivatalos weboldal: www.heinekenmusic.hu
  • gameplusz
    Most 4-én lesz valami közeli osztrák falucskában...
  • Jagumo
    jó zenéi vannak!
  • Carlos HUN
    David_Guetta-Pop_Life-CD-2007-OBC
  • bigfoot
    The World is mine a kedvenc számom tőle:)
  • fanka93
    nem,mert a keresztnevét
  • Tarajos Sül
    Én vmi olyat halottam,h felvette a felesége nevét
    (gondolom a vezetéknevét :D)
    Igaz ez?
  • fanka93
    bírom a csáveszt,ottvan nagyon :)
    [pedig ő repper ám,csak guetta is fain]
  • LasCar16
    majd a Soundon;)
  • autoszimulator
    Jaja, de például régen sok számról, amit csak a rádióban hallottam, pl a love is gone-ról nem is tudtam, hogy Guetta az előadó, csak mikor kicsit jobban utánanéztem, akkor derültek ki róla ezek a dolgok :) Aztán meghallgattam az albumjait is, és kifejezetten tetszik nekem is.. Remélem élőben is jó hangulatot fog csinálni.
  • autoszimulator
    Nos és amiért a topik most legfőbb aktualitását elnyerte, az nem más, mint az idei Balaton Sound, melyre több nagy név közt ő is meghívást kapott, és el is fogadta azt, tehát aki nagy Guetta fan, annak nyáron bizony ott a helye :) Reméljük ő is jó bulit fog csapni :)
  • LasCar16
    én szeressem ezek az albumok is megvannak
  • kas123
    szeressük Guettát :)(y)(8)
  • autoszimulator
    David Guetta

1967-ben született, Párizsban. Már 13 évesen közel került a lemezlovas szakmához, 21 évesen pedig már híres rádiókban is kevert. Mára a világ egyik legnagyobb house DJ-vé vált, dolgozott/koncertezett együtt Fatboy Slim-mel, Tiestoval, s több Sensation White DJ-je is volt már élete során.

Zenéjének semmi sem szabhat határt – ezt mi sem mutatja jobban, mint egyszer egy Párizs-Ibiza repülőjáraton csapott a lemezek közé, s adott elő egy teljes live set-et.
    Tavaly jelent meg az albuma, Pop Life címmel, melyen a legnagyobb és leghíresebb számai mellett jó pár kevésbé ismert muzsika is meghallgatható. Nézzük mik találhatóak meg rajta:
    [img] http://ecx.images-amazon.com/images/I/51UDplymFpL._AA240_.jpg [/img]
    1. Baby When The Light (with Steve Angelo ft Cozi)
    2. Love Is Gone (Original Mix)
    3. Everytime We Touch (with Steve Angelo & Sebastian Ingrosso)
    4. Delirious (ft Tara Mc Donald)
    5. Tomorrow Can Wait (vs El Tocadisco)
    6. Winner Of The Game (ft JD Davis)
    7. Do Something Love (ft Juliet)
    8. You're Not Alone (ft Tara Mc Donald)
    9. Never Take Away My Freedom
    10. This Is Not A Love Song (ft JD Davis)
    11. Always (ft JD Davis)
    12. Joan Of Arc (ft Thailand)
    13. Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud radio edit rmx)
    14. Don't Be Afraid (bonus track)
    15. Take Me Away (bonus track)
    16. Love Don't Let Me Go (Walking Away) Radio Edit (vs The Egg) (bonus track)

Guetta 2004-es albuma, mely a Just a Little More Love címet viseli, az alábbi számokat tartalmazza:
    1. Just A Little More Love (Wally Lopez Remix Edit)
    2. Love, Don't Let Me Go (Original Edit
    3. Give Me Something (Deep In My Heart) (Vocal Edit)
    4. Can't U Feel The Change
    5. It's Allright (Preaching Paris)
    6. Sexy 17
    7. People Come People Go
    8. Just For One Day (Heroes) (Radio Edit)
    9. 133
    10. Distortion (Vocal Edit Remix)
    11. You Are The Music
    12. Lately
    13. Just A Little More Love (Elektro Edit)

Akik pedig Live Mixeket szeretnének tőle hallani, azoknak sem kell csalódniuk, hisz a Radio FG rendszeres DJ-je, melyek az internetről le is tölthetőek, f*ck me im famous címmel. Amennyiben igény van rá, tudok feltölteni ingyenes tárhelyre belőlük, hisz ha jól tudom, ezek ingyen terjeszthetőek.