36
Lutra Album
-
#36 http://turborago.fw.hu -
STESTE #35 Hello!
Ha érdekel a Turbó Rágó, vagy cserélnél mert gyűjtessz,látogass el a honlapomra, és iratkozz fel gyűjtőnek, vagy nézegess képeket, írj a vendégkönyvbe, vagy csak mondd el másoknak is hogy itt vár mindenkit a legnagyobb magyar turbó rágós oldal.<br>
Üdv Tomi.
<a href="http://turborago.fw.hu">
http://turborago.fw.hu</a> -
Kwagga #34 Sziasztok! Én is gyűjtöttem többféle cuccost is anno (lutra albumok, focis kártyák), meg is találtam nemrég az albumaimat, meg a temérdek cserematricát. Ha esetleg van valakinek nosztalgiázni, és maradt felesleges cucca, keressen meg: [email protected] -
#33 lutra album amúgy ütött! wwf és sebesség volt meg, egyik sem telt be, de az egyik majdnem :) -
#32 turbo rágó, atyaég... :)
emlékszem csomó osztálytársamnak én hoztam a rágót, mert én 7 forintért tudtam venni, ők meg csak olyan helyet tudtak, ahol 10-11 forintba került :))))))) -
#31 -
#30 nálam a world cup 98 album adta -
#29 emlékszem áltsuliba az igazgatóiba lehetett kapni bele a matricákat:D a lenti autos megvan:D -
#28 így ahogy néztem vaterán, sztem nekem is volt teknőcös az autós, állatos. azt sose szerettem pedig. sztem inkább csak kaptam, mer aszitték, az nekem jó lesz^^ turbo rágó is alap^^ egyszer megtaláltam az elsős könyveimet, és tele volt celluxozva mindenféle 80-akárhányas autócsodákkal:)) örültem is neki:D
kosaras, dragonballos szarok már kimaradtak. -
#27 Nekem autós, repülős, állatos, meg hmm, dragonballos? volt olyan? Vagy valami akkoriban menő hülye mesés arra csomó pénzt elköltöttem le is lettem cseszve érte így utólag teljesen jogosan :( -
#26 nekem autos meg tini nindzsa teknocos volt :O ... aztan atszoktam a turbo ragora meg a kosaras kartyakra -
#25 gyáááá hányszor láttam ezt a borítót:c biztos nincs már meg sehol se:/ nekem is volt jp-s, + talán vmi állatos. de ez volt a kedvencem^^ -
#24 Ez könnyet csalt a szemembe :) -
#23 Úúúú nekem is volt sos természetes, de már nagyonrégen -
savior #22 ez nekem is megvolt. +valami kutyas -
#21 Nekem SoS természet-es volt, elég sok matricát vettem bele, de ez még akkor volt, amikor még a tüzet se fedezték fel xD -
#20 nekem most is van Bajnokok Ligájás. idei. -
Fbn Lx #19 nekem 101 kiskutyás volt, amikor kicsi voltam.
Kb. 6-7 darab ha be volt ragasztva xD drága hobbinak tartottam. Illetve nem én, hanem a szüleim :p -
#18 Asszem nekem 1 vagy max 2 hiányzott belőle. -
#17 -
#16 Jurassic Parkosat kihagytam:)) bár abba alig volt matrica xD -
#15 Huhúúú, ez mekkora volt régen! Nekem volt focis, osztályban ezerrel cserélgettük! Emléxem, megvolt a második legritkább matrica..
Szürke fényes háttérel, rajta francia lobogó benne meg a 98-as szám.... -
#14 asszem nekem focis is volt
de nem tudom már mi lett vele -
#13 Oroszlánkirályos, Jurassic Park-os, na meg standard, sima állatos -
Cat 02 #12 Ilyenből Star Warsos meg Pokemonos ? -
#11 áh milyen régen is volt már...nekem repülős volt, természetesen nem lett teljesen meg:)) -
#10 ezmekkora egy király volt :)
5 rongy, csak megnevegyem...nekem nem lett teljes sose :( -
#9 pontilyenem volt :D -
#8 nekem is volt Autós,blöehh x_x -
#7 Pokemonos izéket is ezek csinálták amatricás albumot? mert akkro asszem nekem is van:) -
#6 az én unokatesómnak meg valdisznis
-
#5 azert ezzel par evet csunyan elkestel :D -
#4 -
#3 ja meg az autós is, valóban...
hát nem tegnap volt... -
#2 nekem megvan még a WWF-es... -
#1 Nekem Autós és Állatos is volt