181
The Incredible Hulk
-
#21 te már most tudod? :OOO Imikém,mondd már meg plz,hogy a fifa 09 milyen lesz :))))) -
#20 eddig csak nekem tetszik??:D:D lol::D -
#19 nem tetszik =) -
#18 fosh :-|
egyszóval. -
Rundstedt17 #17 -
#16 Jó nagy fosank néz ki és szerintem se lesz sok értelme. Akár van más oldala a képregényeknek, akár nincs, ezek a filmek erősen nem felnőtteknek van, de sokszor még csak nem is gyerekeknek, mert én sem vagyok felnőtt, de nem bírom az ilyeneket. A képregényből készült filmek meg rendszerint szarok, a belőlük készült játékok méginkább. Van néhány kivétel, de ezek nagyon ritkák. Ezek a filmek a látványra mennek, erre tökéletes példa a transformers, és szeirntem ez is ilyen lesz. De ha nem is, a játék szerintem pont olyan lesz, mint az imént említett filmből készült játék. Egy látványfilm gyenge történetéből készült még gyengébb történetű játék, ahol még az a bizonyos látvány sincs, meg, mint a fimben. Ez szimplán ronda. Szerintem azért manapság, maikor lassan midnen második gépben Core 2 Duo figyel, 8 magos 3 magonkánt 3 Ghz-s processzor van a PS3ban és az X360 is valami 2x3.4 Ghz, ha jól tudom, akkor már nem kéne olyan játékot csinálni, ahol egyedül a karakterünk mondható kidolgozottnak, de az is csak annyira, hogy ha tovább nézed, mint 2 mp, akkor rájössz, hogy nem is olyan szép. A környezet meg szánalom. 2008-ban már illen olyan házakat csinálni, ahol az ablak nem csak textúra, márpedig én úgy látom, hogy ezek itt csak azok.
Fos játék lesz, szinte biztos. Már várom, hogy szétrombolhassak mindent és láthassam, ahogy belelóg a kezem ahogy fogom az épphogy textúrázott polygonhegy fél autókat. -
#15 Ezzel le lehetne állni vitatkozni. Mindig van valami pszichológiai/emberi oldala a képregényeknek. -
#14 jólvan ez is szarlesz:/ -
#13 a legjobb esetben is a hulk a shrek akcióváltozata de semmiképp sem felnőttfilm mint ahogy a többi marveles ...ság sem -
#12 trailer
szvsz elég gyenge :\ -
#11 igen??? láttad te a filmet az első filmet? nemhiszem hogy azt dedósoknak készítették és arról is van játék... -
#10 tevagyakirály -
#9 ez tipikus dedós fasság dedósoknak -
#8 Hát nem next-gen az is biztos -
#7 -
-
#5 Te is csak a kepeket nezegeted...:) -
#4 Grafika tipikus sega
Jöhet!Egyéb kép róla esetleg? -
#3 NEm adták még ki majd Júniusban mikor jöna film is........ -
#2 gyó gecc...jónak tűnik...már ki is adták? -
#1 A Sega bejelentette, hogy legújabb Hulk-játékának fejlesztését a Cipher Complex-et is jegyző Edge of Reality végzi - a The Incredible Hulk teljesen multiplatform lesz.
Az akciójáték a 2008. június 13-án mozikba kerülő, azonos című film alapján készül, melyben a főszereplő Bruce Bannert Edward Norton alakítja. A rendezésért a Transporter második részéről és az Unleashed-ről ismert Louis Leterrier felelős. A Hulk-játék boltokba kerülése a filmmel egyidőben várható, azután pedig a szintén filmek alapján készülő Captain America, Iron Man és Thor címek sem váratnak magukra sokáig a Sega bejelentése szerint.
A Cipher Complex fejlesztőinek új játékának, a The Incredible Hulk készültéről már régóta tudunk, a tényleges bejelentés viszont eddig váratott magára.
A Sega kiadásában júniusban megjelenő játék alapvetően az idén érkező új mozi alapján készül, viszont több, csak a képregényekből ismert érdekesség is visszaköszön majd a játék során. A készítők szabadon bejárható, részletesen kidolgozott, élő és lélegző New York-ot ígérnek, ahol bármit elpusztíthatunk és lerombolhatunk majd jó Hulk módjára. Főhősünk képességeit fejleszthetjük majd, harcra pedig nem csupán a földön, de a felhőkarcolók tetején és oldalán is lehetőségünk lesz. Galériánkban megtekinthető az első három kép a PC-re, PS2-re, PS3-ra, DS-re, Wii-re és X360-ra érkező adaptációról.