A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hallottam hogy azt kiabálta, ellenvetésnek helye nincs.)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
sima trükk volt, nem volt itt semmi megbeszélés, de mi mezei userek soha nem fogunk rájönni, hogyan csinálta😊
Én a papírra tuti nem valami egyszerû szót írtam volna 😄 (endoplazmatikus retikulum... kíváncsi lennék, hogy ezt el bírná-e olvasni 😄)
jah.. mondtam faternak, hogy mérjük meg a lélek tömegét... de ehhez szobamérleg kell 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
erre kiváncsi leszek.....
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
de amúgy az a mérleges dolog különös volt..
vajon azt hogy csinmálta?
meg a gyertyát is eloltotta 😄
õ is tudja, hogy csak egy trükk volt, de attól még meg lehet tõle lepõdni elég rendesen
amikor david blaine nyomja streetmagicet, néha ott is ilyen reakciók vannak😊
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
VÉGRE😄
2. Múltkor,amikor részeg voltam..
3. Test Drive Unlimited
4. Football Manager
5. Modellautók
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
What about the forests?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
<#vigyor1>#vigyor1>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
töredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
Uri Geller is az. De õt "nagyra" tartom, mivel mindenki tudja, hogy kamuzik, de mégis elhiszik neki😄
azt felszállna a skanzenbõl a tu154es xDD