A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, majd a www.tv2.hu -ra felfogják rakni ujra

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

mama2
Macska lesz érzem😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Neogan
Uri Geller itt pörög a levegõben a szobámban mit csináljak?? <#ijedt>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Mor3llo
piramis lesz vazze

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

MOndjuk a láng nem aludt el, meg az elején a csávó, mondta, hogy még nem kell érezned, az utolsó meg elbaszta mert 3-at belelõtt a végén a fémbe és nem jött belõle egy darab szög se. Azok közül amiket láttam csak ennyi lett elbaszva.

Mor3llo
<#idiota><#idiota><#idiota> 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD OMG 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

chelseafan
loál<#idiota>

toysoldier
😄Dddddddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

zoliii
Kár, hogy nem sült el a szögbelövõ, mikor a fickó a halántékához tette a szögbelövõt. 2-szer kellett volna meghúzni, akkor tuti fejbe lövi magát. Multi médiás központ alias T-mobil.

TommyC
HackZ! <#alien>

dixitque deus fiat lux

Istencsászár
lebeg a kanál, omg.. vs töben vannak ott de nincs egy fényképezõs telo => OMG

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cenobite
Nálunk pörög a TV a kanál tetején.

gamertag: kenobita

Mor3llo
aszongya megfordult a kanál a levegõben 😄DD és 2008-ban a kanalak öntudatra ébredtek, letámadták az emberiséget, uri geller vezetésével.Meg is van a terminator 5 története<#puszis>

mama2
Persze, megpördült a kanál a levegõbe hát perszeeeeee😛

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

autoszimulator
Üdv!

Nálunk két hete pörög a kanál a szobában, mitõl van ez Uri?????????

.: mobilize.hu :.

kraawz
repül a kanál,pörög,és sarokba

perszeeee 😄DDDDDDdd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Palinko
ja vagy csak simán tudták.

budakeszin pörög a kanál a levegõben. bea elõvette szopós száját 😄 errõl kérek képet 😄 kamera meg nincs ugye
barnie1990
LOL <#taps>

Zene nélkül mit érek én?

chelseafan
Ez igaz? Nem figyeltem.

PrisonMan
Jaa ezt én is észrevettem. Elbaszta az egész produkcióját ezzel...

Szolnokboy1
😄DDDDDDDDDDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

megvolt jelölve a 3 üres szögbelövö, a konektoros kábel végén volt egy fehér cimke, a töltöttön nem volt.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Mor3llo
annyiszor fog leesni a kanál, hülyeemberje, ahányszor berezonál a 40éves kommunista tv-d te pancser

barnie1990
Melyik hol baxta el szerinted?
Utolsó tényleg el lett kúrva, de a többi?

Zene nélkül mit érek én?

Neogan
kötelezõ "olvasmány" <#eljen>

kraawz
én úgy döntöttem,hogy kipróbálom ezt a szögbelövõsdit

eddig minden jól me ...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

aztmondták otthon ne próbáljam ki és most szomorú vagyok😞

A türelem rozsdát terem.

Mor3llo
nembaj, geller megmutatja...! kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

chelseafan
Jaja, én is ezt mondom, nyomta nyomta, de nem jött semmi, és a fémlap is leesett😄

bazza
Én arra lettem volna kiváncsi ha Mónika helyett mondjuk Kelemen Annácska is tudta volna melyik "á"TEKKER-t kell kiválasztani?<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

CalebJoe
<#idiota>ja csak az beretta volt<#idiota>
Lol amikor a végén odarakta a fémlapot belelõtt vagy 3-at és nem jött belõle semmi... Szánalom, hogy az összes elbaszta a mutatványát. A saját maguk paródiái.

toysoldier
<#eljen><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mor3llo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

DaemoonHunter
Ugyanezt anno Z Jimy is kipróbálta, neki nem sikerült<#idiota>

Mor3llo
de üdes....jaaa, hogy több szög volt abban az egyben ? aham, és a szögeknek nincsen súlyúk ? jaaa de van...a picsába, biztos könnyebb volt 😄

Neogan
bírnám odafordulna gellerhez az meg oda lenne szögezve a székhez 😊

chelseafan
Miért nem lõtt semmit a tákker, amit a végén kipróbált?😄 Csak vagy negyedjére...😄

passatgt
aha biztos, menj aludni-.-

jaja de ha így van akkor én tuti a másik választottam volna -.-

Nah ez viszont már valami.

Ati

barnie1990
Ez a Bea már kezd idegesíteni..ez tényleg ennyire elhiszi, amit lát.

Zene nélkül mit érek én?

Apus
csodás volt. kötelet.. öö akarom ondani Nobel díjat neki.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

cenobite
Bejácsak transzban van. 😊

gamertag: kenobita

toysoldier
megcsinálta!!44 úristen!44

mama2
Ez így hülyeség, mert a csávó egyszer már mondta az egyik szögbelövõre, hogy kösz nem kell, csaj vissza rakta, de most õ dönthet, de bbe az a bibi, hogy gondolom tudja, hogy melyiket nem kérte a csávó szvsz az van tele, szóval ha a csaj nem hülye, és megjegyezte, hogy hova rakta azt a szögbelövõt, amit nem kért a csávó, akkor azt válassza, ammi üres.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

passatgt
másnap elmegy orvoshoz:

doktorúr fáj a fejem😄

CalebJoe
Ha nagy a fájdalomküszöbe akkor kibír egy szöget az agyába<#vigyor>
Mor3llo
HEADSHOT YEAH 😄DDDDDDDD

passatgt
minek kell a kereszt?😄