A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejön az ikertestvére aztán megérzik egymást ? 😄

Kandurex
jó Copperfield egy zseniális bûvész és elõadó, ne hasonlítsuk már össze ezzel a kóklerrel aki varázslónak adja ki magát :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

legalább egy kurva fésût vehetne baz+ az anyád

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

zeus89
srácok ez nem tud beszélni 😊)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Shodan
<#vigyor>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Aschil
Régebben Salgótarjánban az üveggyárban nekem is meggörbült a pohár!

.:asChil:.

Ja ja. Copperfieldnek számos trükkjének leírását már elolvastam a neten, de azokra legalább nehezebb rájönni.

stonesour
Meleg zombi a gyerek.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

sztyui2
olyan dzsorzsan gorbult, hogy nem is hittem el

www.flickr.com/sztyui

stonesour
LOOOOOOOL EZ A VIDEO BESZARÁS 😄 😄 😄

Aschil
Milyen feje van, hihetetlen!

Sleepy Bone
ez a csávó, a nyilaskeresztes? nincs meg vkkinek az a kép?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

stonesour
LOOOoOOOL

sólyomszem újra itt van, a rejtélyes alkoholista

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Checkerboy
Drogoszombi lul.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Itt a ZARISZTOKRATA!!

Sleepy Bone
persze, mert éz égy élü musor XD

mflex
baaaaaaaaaabaaaaaaaaaa hát ez kééészz 😄

What about the forests?

kuci06
rejtélyes arisztokrata 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

stonesour
MELEG ZOMBI ÉLJEEEEEN!

Az az ász reklám amikor asszem animal planeten a banánok mennek a moziba horrorfilmet nézni, a majmok felzabálják õket, a végén meg ordítva rohan ki.

Aschil
Ezek a mentalista mutatványok még bûvész trükknek is szánalmasak!

jaj undoritó amit csinál, hogy maradhat ez mûsorban, mér nincs vki fejes aki kirugdalja a tv bõl, vajon mért kell 4 ember ahoz h lebegjen az asztalm és mért nem mtuatják a akezuket csak a z azstal lábát, és azért borigatja fel h lássuk h nem átverés, mikor pillanatok alat hip hopsz eltünnek az öszerobbantot valak meg uvegparavánok és kinõnek a semmibõl aszékek. minõsithetetlen

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

stonesour
Engem se.

Olyan gyorsan jönnek a comment-ek alig bírom követni, látom mindenki imádja a mûsort... 😊😊
inkább a stábot hívom ki, nem bízom a multimédija centeres callgirl-ben aki több ezer hívást kap, de amikor a kamera mutatja akkor pont nem mozog a szája

NCIS, House promókat már szívesebben nézem, mint Uri ordítását 😊

zeus89
bakker minek ez a sok geciiii reklám ... de idegesítenek már ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Shodan
qrva annyáért ilyen drága ez a cartedór

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

csoda történt mûsor elõtt,anyámnak vettem 1 rózsát,délelõtt rögtön vízbe lett rakva,és délutánra meghaljlott a rózsa feje...

HIHETETLEN...meg a hûtõbe is repkedtek a banánok...

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Sleepy Bone
dehogyis, emlékszel arra a reklámra, amikor a sok dalmata közül kellett kiválasztani a legrondábbat?? na az volt az ingazi mentalizmus

stonesour
Prémium csirke. Ugy van.

zeus89
beindult a topic nagyon 😄

na látod ez az igazi mentalizmus XD

Sleepy Bone
nézzétel a dolog jó oldalát: otp személyi kölcsön is van 9134 ft-os kezdõrészlettel!!!

stonesour
Nálam lbeg a skék nnm toduk irniiiii!

Bakki én repkedtem a fotelággyal kajakba 😄😄😄XDXDXD

http://csuknorisz.mybrute.com

greg benz
Milyen érdekes amikor megemelkedett az asztal akkor csak a lábukat mutogatták<#merges2>

Checkerboy
Nepaszmeg? Küddjé be videjót a multimédijaközpontba.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kandurex
sólyomtestvér 😄 igen 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TOO MUCH volt az enerdzsíí!! XD Már repült is az asztal. Nálam elmaradt a földrengés :S

Most egyékbént ebben mi volt a misztika. Tologották az asztalt.

stonesour
Sólyom testvér 😄😄😄

nálam bazz lóg le a plafonról a csillár!!

sztyui2
Na bezze, hogyhogy nem Emesével kezdenek?

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Nem! A sólyom testvérrel beszélõ jön

www.flickr.com/sztyui

Mozdulj már!
Látod, én is vágyom rád.
Indulj már,
Míg az érzés el nem száll!
A pillanat, ha elragad,
Engedd végre át magad,
Mert ha gyáva vagy,
Az élet megy tovább.

kuci06
UMÁ -.-

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Uri szedd le a kurva asztalomat a plafonról, rá akarok gyújtani!

joeperry
röhej a köbön... tologatják az asztalt

http://joeperry.blog.hu/