A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
Jaja a Fûrész 5-ben õ lesz a gyilokos utódja.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

gyilkos ez a hacuka ami rajta van 😄DDDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

stonesour
AZ A BEÁLLÁS EZEN HANGOSAN RÖHÖGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez a beállás bazze xd

Smuge
hehe ennek a sracnak a feje nagyon beteg kovetkezo saw filmbe siman mehetne oscar tnyerne

Versace21
egy kolbászt😛

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Shodan
Jó kis hajókötél van a réka ruháján 😄

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Apus
kicsit darthvaderesen szuszog a Réka

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

stonesour
Hehhehe de akkor ez tényleg k*rva nagy át****ás

ezt esetleg akkor tartanám nagy cuccnak, ha pontosan egy idõben, vagy még elõtte választja ki azt a szart, de ez a buzi megvárja amíg lejelzik neki az infót

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Aschil
Bingó

.:asChil:.

Apus
Norbi féltékenyen nézett 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Checkerboy
Enyhén pedofil hangon köszöntötte Christian Rékát 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Aschil
A megoldás ettõl sokkal egyszerübb, a "fülesen" súgnak nekik!

Apus
nem kell ennyire túlmisztifikálni. szólnak a fülesére, hoty vujics a babérlevelet nyitotta ki 😊

DaemoonHunter
Szíjjad, jó mélyen szíjjad!<#idiota>

mondtam én más megoldást nem látok max az összebeszélés

kuci06
lol, az a fej 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

stonesour
Ez jó gondolat! De mi van ha másik irányba fúj a szél? Mondjuk megoldsák vetillátorral. TÉNYLEG IGAZAD VAN! a fûszernek is szaga van!!!!!!!!!!!!!!

Apus
tényleg buznyák. vujity is gömb, õ is gömb és összekötõdnek 😄

Kandurex
nem is zombi, 😞 õ a solyómtestvér! <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shodan
te egy üres kötsög vagy

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

DaemoonHunter
Egész jól bírják a beépített sztárvendégek...

Sleepy Bone
azér nem hiszem, hogy kutaszaglása van neki, bár a sólymos szar után ezen sem csodálkoznék

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

de agresszivan fujte el a ygartáty a zombi

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ja és mindegyik más szagú.

Apus
vujity jön 😄

Fogadok szagos gyertya megvárta míg eljut oda az illat, és kész.

Aschil
de melyik fehéret???

kuci06
lol, azt hittem lefejeli a gyertyát 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Checkerboy
Be van rúgva, itt dölöngél össze-vissza 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

stonesour
De figyelitek, már megint 4 cucc van ( 4 gyertya, 4 doboz, 4 szögbelövõ, 4 kígyós doboz stb.)-

Ez a csávó jó lenne madárijesztõnek a kertbe. <#idiota>

Sleepy Bone
wow a kutya még sose ugatott ien idiótán 😄

stonesour
Égesd meg a kezedet Bázkii

bocsi is ott van!

DaemoonHunter
Nem csak alkoholista...

zeus89
Bocskor röhög már ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

kuci06
fújjam ki az elmém?
broáf :s

Checkerboy
OTTABOCSKOR 😄

és ahogy kifójod ...

Erre megint rászakadt a jelmezkölcsönzõ egyik polca, Drakula és az a pingvin pofa a Batmanbõl jut róla eszembe

én is szakadtam egy sort MÁÁMI

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Shodan
kicsit úgy beszélt mint feró

Igaz, ez lemaradt a hsz-böl. sietek 😊

hogy beszélez a félnótás bazeg

Shodan
tapsoljuk meg <#taps>

stonesour
De ez az ember hogy beszél már, milyen a testtartása, milyen már a feje? LOL

váááááááááááááá ezen az emberen sírok a röhögéstõl😊)) Remélem sokáig bentmarad.

Sleepy Bone
pszichológia 😄😄 a következõ kísérlethez esernyõt is mellékeljenek, mert ahogy ez köpköd 😄