A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nacsáék viszont qrvajól feldobták a legutóbbi adásokat már nem néztem meg, ezt sem állt szándékomban, csak aztán rávettem magam, mert mégiscsak a nagy döntõ, persze szar volt, mint mindig, de a Nacsáékért már megérte megnézni 😄
már elõre láttam amikor megláttam a törölközõt meg a lavort, hogy mire megy ki a játék, már elõre szarrá röhögtem magam, aztán ki is mondták a konklúziót: ne fürgyé le!!44
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ati
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Na mind1
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
mostmár a szinpád az õvé
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
na én mentem, az utolsó kapcsolja le a villanyt.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A heavy cost. I pay it gladly.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"