5288
-
#5248 Ezek se nem gondolatolvasók, se nem telepaták, de még csak az orvosi hipnózishoz sem értenek, ez számomra egyértelművé vált. -
#5247 A mentalizmus egy ősi előadóművészeti ág, gyakorlói, a mentalisták, olyan előadóművészek, akik éleselméjűségüket használják arra, hogy a hipnózis vagy szuggesztió alapelveivel a gondolatolvasás, a pszichokinézis, a prekogníció, telepátia vagy az elmekontroll illúzióját keltsék. -
#5246 nem ez nem igy van, a baj az hogy a tv2 elferditette a mentalizmus jelenteset. Ok azt allitjak magukrol hogy mentalistak, ami nem is baj, mert a mentalizmus nem jelent semmi megmagyarazhatatlan, foldontuli misztikus dolgot, egyszeruen trukkok, neha valami gondolkodas alapon, de mindenkepp megmagyarazhatoak, es trukkok. Mas kerdes hogy a tv2 ugy hasznalja ezt a mentalizmus szot mint a foldontuli jelensegek tudomanyat...arra mas szo van, parafenomizmus. -
#5245 Mindegyik produkció viszavezethető valami szimpla dologra.
Csak a begyöpösödött nem látta a csalást benne.
Ha idejönne az összes a házamba és lerajzolnék valamit a másik szobába egyik se tudná lerajzolni az tuti.
És ilyenek kapnak pénzt.Én is elmegyek mentalistának mert ezeket kis gyakorlással én is megcsinálom. -
#5244 Az, hogy 6 évig tanultam vegyész szakmát.
Facts:
1. Az előző részben kókler Lui mindegyik pohárba sima vizet tett, majd bele... na vajon milyen fémet? Kémia 8. osztály.
2. A robbanás folyadék alapú volt /aka benzin/gázolaj keverék lehetett/... volt egy fő és egy kisebb mellékforrása.
Ilyen kibaxott szánalmat ezer éve nem láttam.
Semmi baj nincsen, ha azt mondják, hogy ők a wannabe Rodolfo, de nem bmeg ők mentalisták... na persze. -
#5243 Egyetértek.. kamu az egész.. -
#5242 A filmekben is robban mindig valami -.- -
#5241 De felrobbant!
Gondolom nem is időzitett volt! -
#5240 Hogy egy hatalmas kamu, mint a többi. -
#5239 A bombás rész nagyon izgi volt!
Mi a véleményetek róla? -
#5238 ezaz asszem -
#5237 nincs fenn valahol a BagiNacsas resz? -
#5236 képet, képet, képet ! :) -
#5235 meg a telefonszáma :D -
#5234 ez itt a kérdés, engem is ez az egy érdekelt az egész műsorból. alsó sor középső :D -
#5233 Köszi az infókat -
homeless #5232 Kúrva élet 400 új üzenet. Pont a döntőnél kellet elmennem bebaszni:S De látom deni blú nyert. A bűvészfórumon már akkor megmondták, hogy ő fog nyerni amikor még nem is reklámozták a műsort. Szánalom bunda. -
#5231 Grat TV2 -
#5230 LOL:D ennyire bunda volt? -
#5229 nem tudjátok mi a címe a kiválasztott zenéjének?
Köszi szépen:) -
#5228 deni blú nyert? a kutyafáját, ki gondolta volna? :)
[hint]
Nacsáék viszont qrvajól feldobták a legutóbbi adásokat már nem néztem meg, ezt sem állt szándékomban, csak aztán rávettem magam, mert mégiscsak a nagy döntő, persze szar volt, mint mindig, de a Nacsáékért már megérte megnézni :D
már előre láttam amikor megláttam a törölközőt meg a lavort, hogy mire megy ki a játék, már előre szarrá röhögtem magam, aztán ki is mondták a konklúziót: ne fürgyé le!!44 -
#5227 médiacápa paródia -
K Ace #5226 Kőkényes Lukafici -
#5225 Én tudtam, ték. -
karajjj #5224 okosodjatok -
#5223 Fity Matyi -
#5222 -
#5221 Kis Csilla -
#5220 Jenő -
Gabyee #5219 Erzsike:) -
#5218 Érdekes hogy éppen Ő nyert...
Na mind1 -
#5217 A médiaközpontban ülő hosszú feketehajú középső szépcsaj nevét nem tudja valaki? -
Gabyee #5216 nem de eljátszottam a gondolattal:/ -
Gabyee #5215 ugyes vágy,ulj elóre:) -
#5214 Te köztük vagy? -
#5213 ki fognak, ebben nem kételkedem ;) -.-' -
karajjj #5212 és ÉN nyitottam XD -
Gabyee #5211 nincs vége aki akar recskázhat uri csengőhangjára elalvás előtt,persze ez nem kötelező csak opcionálisan választható amíg nincs más hasonló kretén műsor -
#5210 Pff...5200hsz felett aminek a fele off, köztük ez is. -
#5209 Jaja, ez így nem érhet véget. :D