A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Komolyan én nagyon értékelem az ilyen jó humorral rendelkezö embereket,szerintem igazán kevés van belöllük,a porton annyi sok bunkó van,szókincs a világba sem,még a viccet sem értik,xal inenntöl kezdve kössz..De szerintem itt nagyon jó fejek vannak voltak és még lesznek is remélhetöleg..Örülök hogy ide csöppentem még anno,és életem a nevetés könnyeitöl csordogált..😊 Én még nagyon birnám ha lenne ez a müsor újból..MONDJÁTOK HÁNGOZSÁBAN,LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ! "Há még egy szálát a szádbá veszell,elmegyek éhted!!!!!" 😊)))
A heavy cost. I pay it gladly.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Misi: Én szerintem Uri simán csinálna akármilyen trükköt, akár még felkészülés nélkül is. Elhiheted, hogy ha v.ki ennyire "benne van a szakmájában", akkor fel van rá készülve, hogy bármikor találkozhat egy hitetlennel. 😊
Amúgy, a napokban néztem meg a Mágust és a Tökéletes Trükköt, és megjött a kedvem ahhoz, hogy megnézzem A Kiválasztott összes epizódját. Ha esetleg tudja valaki, hogy honnét lehetne leszedni, az kérem írjon. 😄
UI: Egy... Kettõ... Három... Sõt, Négy hozzászólás érkezett amióta írtam. Mi ez, ha nem varázslat? 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Egésznek nagy oly nagy feneket kerekítettek. És minden hazugság volt. Ha elõttem képes lenn nem felkészülve URI 1 hasonló dologra mint a kulcshajlítás, elhiszem és elviselem nem nekem volt igazam.
Ti kinek szurkoltatok?
Sztem is a Bagi-Nacsás volt az egészbe a legjobb, meg amikor a Súbert Norbi, meg a Réka visítoztak xD
Amúgy a Christian Panthera úgy nézett ki, mint egy vámpír.
1,2,3 MUKODj! lol
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don\'t. Love only yourself and fight only for yourself.
Kérem kapcsolja ki!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"illúzióját keltsék."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak a begyöpösödött nem látta a csalást benne.
Ha idejönne az összes a házamba és lerajzolnék valamit a másik szobába egyik se tudná lerajzolni az tuti.
És ilyenek kapnak pénzt.Én is elmegyek mentalistának mert ezeket kis gyakorlással én is megcsinálom.
Next PC upgrade: 2022
Facts:
1. Az elõzõ részben kókler Lui mindegyik pohárba sima vizet tett, majd bele... na vajon milyen fémet? Kémia 8. osztály.
2. A robbanás folyadék alapú volt /aka benzin/gázolaj keverék lehetett/... volt egy fõ és egy kisebb mellékforrása.
Ilyen kibaxott szánalmat ezer éve nem láttam.
Semmi baj nincsen, ha azt mondják, hogy õk a wannabe Rodolfo, de nem bmeg õk mentalisták... na persze.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú