A Kiválasztott (TV)

Oldal 1 / 106Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Én örömmel jelentem, hogy leszoktam az illegális cigaretta vásárlásáról más csak legálisan. 😛

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hol is kezdjem..Talán a legszebb dolog az életemben ez a müsor volt,ugyanis még életemben nem nevettem olyan jókat,amiket 1 éve a müsor ideje alatt lehetett itt olvasni,lásd: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1206818280&order=timeline&index=42
Komolyan én nagyon értékelem az ilyen jó humorral rendelkezö embereket,szerintem igazán kevés van belöllük,a porton annyi sok bunkó van,szókincs a világba sem,még a viccet sem értik,xal inenntöl kezdve kössz..De szerintem itt nagyon jó fejek vannak voltak és még lesznek is remélhetöleg..Örülök hogy ide csöppentem még anno,és életem a nevetés könnyeitöl csordogált..😊 Én még nagyon birnám ha lenne ez a müsor újból..MONDJÁTOK HÁNGOZSÁBAN,LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ! "Há még egy szálát a szádbá veszell,elmegyek éhted!!!!!" 😊)))
Fresh Duke
Nem látom a hozzászólásokat... Úgy tûnik, a te hozzászólásod nem elég hozzá. Persze, most hiába magyarázok neked, korlátolt elméd nem képes felfogni a lényeget. Szal.

A heavy cost. I pay it gladly.

Misi az ezredes
Nagy varázslat. 😄 Írtam volna egy A betût akkor is jött volna a hozzászólás, hogy szokj le róla, meg tudod csinalni. Szal 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Fresh Duke
Nyugodtan szólíthatsz Duke-nal.

Misi: Én szerintem Uri simán csinálna akármilyen trükköt, akár még felkészülés nélkül is. Elhiheted, hogy ha v.ki ennyire "benne van a szakmájában", akkor fel van rá készülve, hogy bármikor találkozhat egy hitetlennel. 😊

Amúgy, a napokban néztem meg a Mágust és a Tökéletes Trükköt, és megjött a kedvem ahhoz, hogy megnézzem A Kiválasztott összes epizódját. Ha esetleg tudja valaki, hogy honnét lehetne leszedni, az kérem írjon. 😄

UI: Egy... Kettõ... Három... Sõt, Négy hozzászólás érkezett amióta írtam. Mi ez, ha nem varázslat? 😄

Misi az ezredes
Véleményem szerint ez egy halott dolog. Aki hisz URI-ban az hisz az olyan hazugságban amit nagy közönségnek megtanultak eladni...

Egésznek nagy oly nagy feneket kerekítettek. És minden hazugság volt. Ha elõttem képes lenn nem felkészülve URI 1 hasonló dologra mint a kulcshajlítás, elhiszem és elviselem nem nekem volt igazam.

Ti hittetek ebbe az izébe?😄
Ti kinek szurkoltatok?
Sztem is a Bagi-Nacsás volt az egészbe a legjobb, meg amikor a Súbert Norbi, meg a Réka visítoztak xD
Amúgy a Christian Panthera úgy nézett ki, mint egy vámpír.
1,2,3 MUKODj! lol

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don\'t. Love only yourself and fight only for yourself.

Igen! Csináljuk meg! 1-2-3 Mukodj! éééééés dübörög a topic 😄

Kérem kapcsolja ki!

Benny04
omg

Fresh Duke
1, 2, 3, Beindulsz!

ne szóljál bele, az enyimé 😄DDDDDD
Benny04
hagyjátok már békén a topikot xD

Misi az ezredes
hát ha ezt a TV2-õn mondtad volna miközben kanalat hajlítasz kiröhögtelek volna 😄

jó munkához idõ kell -.-
Misi az ezredes
sokáig gondolkodtál a poénon

Fresh Duke
Meghajlítom a topikot, a puszta gondolatommal.

ja több mint 3 hónapja

mama2
Az😞. Pedig tényleg jó kis topik volt... De mint minden jódolog ez is végetért egyszer😞.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

R.I.P

Benny04
<#idiota>

az tuti 😄
John Cena
ez de jóó topic voltXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Olyan nagy volt a Bagi-nacsa Paródia 😄<#wink>

\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"

Misi az ezredes
Deni blu éheztette a vendégeket xD

Benny04
<#idiota>

dragon11
😊))))) kamu 100xxxxxxxxx

Szolnokboy1
a deni blú esténként a hal a tortánban kísért és az átlagosnál is idiótább 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Misi az ezredes
csepeg 😛

dragon11
Én megmondom õszintén, nem kémiás vagyok😊 nem tudok válaszolni.Tippem azért van, sztem nem folyik az el😊

Misi az ezredes
igen csak mivel nagy a súja ezért megolvad és elfojik nem visszaál a meghajlítás formályába :S vagy rosszul gondolom? mert a rugó kis hõ hatására meglátyul és hopp beáll 😊

dragon11
Én is abban láttam, de hozzátette a tanárunk, hogy fémben is van😊

Misi az ezredes
Igen létezik ilyen anyag! Én rugóban láttam ilyesmit!

<#shakehead><#rinya>

SpeedXHUN
..

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

idióta
Doomista
mostmár én nem tudom hogy kamu vagy nem...összezavarodtam teljesen,egy megoldás van erre...elis hiszem hogy kamu,meg nem is.ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Lehet hülyeséget mondok, de nekünk a kémia tanárunk úgy tanította, hogy van valami visszaemlékezõ fém, ami a hõmérséklet különbségen vissza jön arra a formára, amilyenre elhajlították.Vagy hülyeség?😄

Zomil
ghost2 mondatának vége felett elsiklottál 😊

"illúzióját keltsék."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pharaoh
Szerintem Luinál nem is fémet használtak, hanem csak valanmi alufóliába csavart "bûvészport".

ghost2
ok buveszek akik ezeknek a dolgoknak az illuziojat probaltak kelteni eleg amator modon

Tinman
Ezek se nem gondolatolvasók, se nem telepaták, de még csak az orvosi hipnózishoz sem értenek, ez számomra egyértelmûvé vált.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ghost2
A mentalizmus egy õsi elõadómûvészeti ág, gyakorlói, a mentalisták, olyan elõadómûvészek, akik éleselméjûségüket használják arra, hogy a hipnózis vagy szuggesztió alapelveivel a gondolatolvasás, a pszichokinézis, a prekogníció, telepátia vagy az elmekontroll illúzióját keltsék.

grizzly21
nem ez nem igy van, a baj az hogy a tv2 elferditette a mentalizmus jelenteset. Ok azt allitjak magukrol hogy mentalistak, ami nem is baj, mert a mentalizmus nem jelent semmi megmagyarazhatatlan, foldontuli misztikus dolgot, egyszeruen trukkok, neha valami gondolkodas alapon, de mindenkepp megmagyarazhatoak, es trukkok. Mas kerdes hogy a tv2 ugy hasznalja ezt a mentalizmus szot mint a foldontuli jelensegek tudomanyat...arra mas szo van, parafenomizmus.

grebber
Mindegyik produkció viszavezethetõ valami szimpla dologra.
Csak a begyöpösödött nem látta a csalást benne.

Ha idejönne az összes a házamba és lerajzolnék valamit a másik szobába egyik se tudná lerajzolni az tuti.
És ilyenek kapnak pénzt.Én is elmegyek mentalistának mert ezeket kis gyakorlással én is megcsinálom.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Az, hogy 6 évig tanultam vegyész szakmát.

Facts:

1. Az elõzõ részben kókler Lui mindegyik pohárba sima vizet tett, majd bele... na vajon milyen fémet? Kémia 8. osztály.

2. A robbanás folyadék alapú volt /aka benzin/gázolaj keverék lehetett/... volt egy fõ és egy kisebb mellékforrása.

Ilyen kibaxott szánalmat ezer éve nem láttam.
Semmi baj nincsen, ha azt mondják, hogy õk a wannabe Rodolfo, de nem bmeg õk mentalisták... na persze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dragon11
Egyetértek.. kamu az egész..

Mor3llo
A filmekben is robban mindig valami -.-

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mademan
De felrobbant!
Gondolom nem is idõzitett volt!

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

Mor3llo
Hogy egy hatalmas kamu, mint a többi.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mademan
A bombás rész nagyon izgi volt!
Mi a véleményetek róla?

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

Oldal 1 / 106Következő →