5288
-
savior #356 az ora szimplan szar volt. a kis mutato az 5-on volt, a nagy pedig a 6-on. egy normalis oran ilyen nem lehet. -
savior #355 nalunk nem esett le a kanal a tv-rol es az orak se indultak el. amugy a musor franko volt. reg adtak mar tv-ben ilyen normalis buvesz musort. azon meg kar agyalni, hogy csaltak e vagy tenyleg van valami kepesseguk... ha szorakoztato akkor nem mind1? -
#354 kanál az semmit nem csinált! -
#353 volt valakinek knaál? -
tomonor #352 F5 F5 F5 F5 (F1) -
#351 én is jót röhögtem de nagyot néztem mikor apám órája hirelen elindult az mp3-am amit a servíz nem tudott megcsinálni működik szal :O jó röhögés és nagy döbbenet volt ez! -
tomonor #350 Valamit nagyon piszkáltak ott az óránál... O.o -
#349 ja és persze nem tudta 1 kamera se venni. nemtom nekem egyedül a rajzolós jött át, de ott is vajh miért dobta el a lapot? :S meg nagyon összebeszélős átbaszós és sajna túlságosan látszik ahhoz hogy elbűvöljön. a régi órák meg szoktak működni ha felhúzzák őket Uri :SSS emígy valóságba senkinek sem esett le a kanál pedig úgy raktam ha a légy rászáll már lenn lett volna gondoltam valami frekvenciát próbálgatnak a tv hangszóróin, nem esett az le...
emígy mondtátok, hogy meg van fejtve a kanálgörbigetés. hogy kell csinálni? épp érdekel -
#348 mármint a szemét :) -
#347 zita hülye, nem tud 6-ig elszámolni, de lui mester felnyitotta a szenét -.- -
#346 Nah végigolvastam a kommenteket, megnéztem a műsort
Rég röhögtem ilyen jót :D -
#345 Ja, most mi volt azzal a 5:30-al.
Azt nem értettem. Nem ismeri valaki az órát? -
#344 "Jó" műsor, csak nem kell komolyan venni. -
#343 amúgy mit csinált az a 15 éves srác? mert én nem láttam azt a részt... -
#342 meg kellett volna csinálni videót mobillal, kanálra pecazsinórt (úgy se látszik azon a pixeles kamerán :D) aztán megrántani és háá lerepült húúú küldeni aztán még talán be is játszották volna :D na de ki akar ország előtt hülyét csinálni magából? talán másnap az aktívban is szerepelt volna :D -
#341 Én nem hiszek ilyenekben csomo dolog lehetett előre megbeszélt stb.
DE nálunk leesett a kanál nem kicsit lepödtem meg! -
#340 Akkor lett volna hiteles hogy a kamera mutatja az órát végig, mert tisztán kivehető volt hogy rossz időt mutatott, odament és megtekerte... közben a csajt leégette, persze most felmerül a kérdés hogy ha tudta a dogokat akkor minek kellett ez? -
#339 A Liu (a "Neós csávó") volt a legnagyobb kókler mindközött...
A végén, mikor kiderült, hogy az órán 5:30 van azt hittem meghalok a röhögéstől. XD Aztán úgy csinált mintha a Zita nem ismerné a számokat, és rávette, hogy hazudja azt, hogy 4:30 van az órán... Szánalom -.-
Bár az a 15 éves srác is elég vicces volt. Reménykedtem, hogy ő esik ki... És IGEN, ő esett ki. (Lehet, hogy tudatalatt befolyásoltam a nézőket.)
#307: hajnalcar Uri Geller utódja? :D Érdekes gondolat...
A képességben hiszek, bár az órám nem indult el, és a kanál se ugrott le a TV tetejéről, de azért Uri se képes mindenre. :) -
#338 Ez is egy azon műsor volt amit Mon még nem adtak el... hát itt van, lehet nézni de ami a legfontosabb smsezni és telefonálni, hisz minden rajtad múlik... egy ugyan azon kaptafára épülnek ezek a műsorok, a szisztematikája ugyan az... mindegyiknek... megasztár, csillag születik vagy akár a társulat ( bár annak van némi értelme, és csöppet komolyabb, de a lényegen nem változtat ). Ilyen világot élünk... Való világ meg a big bráner utópiái ezek... majd ezek is kimennek a divatból... gondolom külföldön már uj dolgok a slágerek... 1-2 éven belül mi is megkapjuk majd. -
#337 pénzért bármit... -
Axl Rose #336 A Csányit sajnálom hogy ehhez a nevét adta, de úgy látszik volt az a pénz... -
#335 Megmondom a frankót.
Az igazság árában addig mész ameddig a kegyes urak -tv2- úgy gondolják.
Semmi kontroll, semmi bizonyíték nincs, egyszerűen kibasznak a képernyőre egy nagy hamis feliratot és mehetsz amerre látsz.
Ritka nulla műsor. Azt hittem látni fogjuk élesbe a hazugságvizsgálót vagy az eredményeit. Gagyi. -
Axl Rose #334 Hát én az első "trükkig" bírtam. Az órásig.
Most akkor ki a buta ? Az aki a műsort nézi, vagy aki még ráadásul kanalat is rak a TV tetejére ? (esetleg azt várja h leessen)
Ez a műsor én azt gondolom gyenge. Persze nem vártam csodát, hiszen ezek illuzionisták. És ebből meg lehet élni nem is rosszul. Mint az Uri.
Ja és Zita, mennyit mutat az óra ? -
#333 Sajnos az igazság áránál is csak a találgatás megy,hogy most kamu-e vagy nem.Valaki, aki tudja, mondja már meg a frankót.Sok üres véleményezésnek semmi értelme.
Én mondjuk simán kinézem a tv2-ből,hogy megjátszott az egész, de hogy már Csányi is bohócot csinál magából, nehezen hiszem el. -
#332 A kígyós nagyon gáz volt.
BÁRMIKOR a csávó után csinálom!
Megoldás: A segítő egy leheletnyit szorosabbra húzza a madzagot azon a korsón amelyikbe a kígyót tette. Utána megpörgethetitek 1210x is, akkor is tudni fogom már ránézésre melyikben van a dög, ugyanis a többit a beavatott segítő picit lazábban hagyta... persze csak éppen annyira amennyit még senki nem vesz észre. SZÁNALMAS KÓKLER!
A Neós csávó viszont elgondolkodtató volt... azt qrvára nem lehet kimagyarázni, feltéve ha az öreg nő nem volt beavatva. Tegyük fel, hogy nem... akkor viszon qrva nagy tisztelet a srácnak!!! -
#331 Órákat szokott elindítani... -
cucmalajmc #330 Nagyon tetszett a műsor. Kanál a TV-n, rossz mobil telefon a kézben... persze Semmi. a produkciók tetszettek.
Aki meg leszólja, csináljon jobbat. Igenis létezik ez a képesség. -
#329 itt lakok vecsésen, jövőhéten kinézek majd ferihegyre, jönnek a zufok. -
#328 Én is megnéztem, jól szórakoztam, de jobb lett volna ha több trükk van, 5 műsoronként elég gyér, de ezt a műsorvezető gyereket honnan szedték elő, annyira béna, hogy még. -
Nuki #327 Nem fogjuk elfelejteni: jön egy repülő ami beleszáll a parlamentbe, és a rakéták nem tudják eltalálni a parafenomén képességei miatt. Eltéríti őket, ennyi. -
ricsimaster #326 EMBEREK ÁT A LOST TOPIKBA :D -
Kurt97 #325 hangosan mondd, hogy mindwenki hallja! -
#324 nah GO AXN LOST... SPECIAL EPISODE xD -
ricsimaster #323 a gyereket is csak azért nyomták ki az elején mert még iskolába kell mennie :D -
#322 tv2 ismét csinált egy szar műsort :D
király! -
luckyboi #321 Hát erre a műsorra csak annyit tudok mondani, hogy LÁRI-FÁRI!!
Na szevasztok! -
#320 valami fog repülni a jövőhéten? :D -
ricsimaster #319 [email protected] te gyökér XD -
#318 ez annyira gáz volt hogy már én égtem -
Kurt97 #317 nem fogjátok ------- ELFEJELTENI!!!!