5288
  • cucmalajmc
    Igen kidobta! csinálok képet.
  • mama2
    Hehe, szerintem is le van az egész zsírozva, de attol még jó:D. Amúgy én azon röhögtem magamba, amikor a utolsó előtti csáv volt, az hogy a sztárvendégeknek be kellett fogni a fülüket, a csávó sztárvendég meg rajzolt egy karácsonyfát. Na és ott azon röhögtem, hogy csávó ráteszi az Ilona fejére a kezét, aztán elveszi, meg fog valami láthatatlan valamit a levegőbe, azt megin odatesziXD. Ha elmével csinálja, akkor mér kell ottan hadonászni?XD
  • cucmalajmc
    a műsorban azt mondták, hogy bármilyen háztartási készülék is elindulhat.
  • Tinman #393
    Ja-ja a kígyós pont annyira mentalista, mint én
  • Zorba 33
    Annak ellenére, hogy sütött a kamu a műsor alatt, azért egyetlen dologban dícséret illeti a csatornát! Végre valahára belátta, hogy a műsorvezető fontos szerepet tölt be egy műsor életében, főleg ebben a műfajban. Jó volt látni, hogy létezik a csatornánál T. A.-n kívül is olyan ember, aki képes műsort vezetni. Bár Zoltántól sem áll távol a média, mégis dícséretes, hogy frissített a csatorna!!(csak többször kellene megtennie)
    Ezzel ellentétben a - fogalmazzunk úgy az átlagnál ismertebb emberek-, de semmiképpen sem ""sztár"" vendégek esetében már nem volt ennyire szerencsés a választás. Karsai Zita egyértelműen bebizonyította szőkeségét, illetve egy tökéletes példája annak, hogy ki az, akit semmilyen körülmények közzött nem szabad képernyőre engedni, legalábbis olyan műsorban nem, ahol valamilyen feladatot kell megoldani!! Teljesen hiteltelenné tette értetlenségével a műsort!!
    Ezek után azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ő adta az ötletet "Emesének" a 600.e db-os puzzle esetében!!:D:D
    Ettől szerencsétlenebb választás már csak miss Őpöszesége lett volna, de ekkora kockázatot már nem mertek bevállalni! (Nagyon helyes!)
    Aki látta az eredeti PRO 7-es verziót, annak a kígyós "szám" is nagyon ismerős lehetett. Egy ilyen kvalitású produkció esetében, a minimum, hogy legalább a saját kígyóját ""használja"", és a hitelesség érdekében merje megfogni!!! Ezzel ellentétben neki külön szakértő segítségét kellett igénybe venni!!! Nevetséges!! Mi az ami egyből megfogalmazódik ilyenkor az emberben?? Bérkígyó, bérsegítő, lopott ötlet, ráadásul árulkodó kötözés az amfórák tetején. (nézd vissza a produkciót a csatorna honlapján!!! Amelyikben a kígyó van azon ferde a kötés, és ráadásul az ellenkező oldalon van a rögzítése is!) A rokker jelmezről, és a "jaj de kemény legény vagyok" image-ról pedig rögtön az elején sütött az olcsóság!! A kisrác aki kiesett sokkal inkább megérdemelte volna a továbbjutást!!
  • Tinman #391
    A kutyát nem érdekli mi volt az órán.

Miért? Én gondolok egy időpontra 0:00-tól lehet bármi egészen 23:59-ig.
    Mekkora esélyed van rá, hogy kitaláld, hogy én a 12:11-re gondoltam? Nulla. Innentől baromira nem számít, hogy a Zita ismeri-e az órát vagy sem, ugyanis a papírlapon a 4:30 szerepelt.
  • Tinman #390
    %-ok voltak, nem tök 8, hogy Nyilas Misi 60%-ot kapott, Jenőke meg csak 8-at?
  • sz4bolcs
    Only human.
  • Szabi1991
    érdekes ez a 4 videó..
  • theone91
    No! I'm TheOne :D:D:D
  • Nenrandil
    símán! NEO=ONE
  • zmeor
    RAJZOS LeLEPLEZÉS
  • Benny04
    :O
  • tommyg
    Ő a kiválasztott!

• zmeor
    FELIRAToSaN a LELEPLEZÉS
  • zmeor
    kiderült már hgoy kamu: http://videa.hu/main.php?page=play&v=VvJek61gIh8LFft7
  • passatgt
    jövőhéten ferihegyen leszáll egy repülő figyeldoda beszarás
  • moralosan
    Na jó lehet :D.

A kígyós nagyon unalmas volt szerintem egyébként.
  • Benny04
    tényleg, erre nem is gondoltam ^^
    valószínű, h azért tépte le azt a lapot...
  • Palinko
    ja igen az simán kivehető volt meg rengeteg sok bűvész elem van benne, rizsa, meg stb. nekem annyira nem jött be, uri legalább elő tudj adni magát...
  • Monoton

Ő a Kiválasztott :DDDDDDD
  • Atti12
    a rajzos se egy nagy cucc. Zitával megbeszélték hogy rajzoljon egy kutyát, megmutatták a csávesznek felvétel előtt hogy mekkora, meg kb hogy néz ki, és rajzoltak egy hasonlót az a lap alá, ami az első oldal alatt volt. Amikor elkezdtek rajzolni a csáveszünk "elrontotta" és letépett egy lapot. Innentől kezdve simán ottlehetett a rajz, mivel ugye senki nem láthatta azt a lapot. ^^ Megvan oldva :)

lehet hogy késő van, és kezd lemerülni az agyam
  • Monoton
  • Fabio Capello
    Gyerekek én rájöttem.

Azért nem esett le a kanalam, mert ÉN vagyok Uri Gallér méltó utodja, hiszen parafenomén erőmmel visszatartom az ő pszihés energiájit és blokkolom a kanállehajító erejét XD
  • Benny04
    pedig zita jól olvasta le az órát, csak nem éppen sikerült beállítani jól az órát, és azért hazudott utána :|
  • theone91
    Veem egyszer megtörtént, hogy az Etele úton sétáltunk haverokkal Kelenföldi pu.-ra, és az utólsó előtti megállónál az egyik barátom (bérlet és jegy nélül) felszállt a 173-asra, és épp azon kezdtem el nevetni, hogy az utólsó 50 m-en kapja el az ellenőr, és így történt! Akkor nekem is van különleges képességem? :O
  • Monoton
    hát aza rajz nemvolt olyan nehéz :DDDDDD
  • moralosan
    A Viliem Réjnen meg látszott, hogy betanult szöveget mondott, a Csányi Sándoros része meg elég égő volt.
  • moralosan
    A kanalas, órás dolgokat elhiszem. Azt is elhiszem [ahogy Geller mondta] hogy ez nem mindenkinek és nem mindig sikerül. Tény, hogy ezt már 1-szer 2-szer megcsinálta más országokban, ha csak kamu lenne 100%, hogy már rég kiderült volna.

Azt nem hiszem, hogy megbeszélték volna előre a dolgokat, a rajzolós részt pl. valljuk be igen nehéz megbeszélni.
    Az mondjuk igaz, hogy nagyobb a lángja, mint a füstje.
  • Atti12
    amúgy én itt a műsor végén mikor mondta a műsorvezető hogy lezárja a szavazást végigmondtam a bentmaradtak listáját. Akkor nekem is van különleges képességem? :O
  • barnie1990
    Szerintem nem mindegy, hogy csalnak-e vagy nem,ha "úgyis szórakoztató".
    Én speciel valahogy nem tudok szórakozni olyan dolgokon,mikor el van játszva az egész hülyének nézve a nézőt.Pedig annyi lehetőség rejlik a tv-ben, elbeszélgetnék azzal az emberrel, amelyik ezekkel az átverős műsorokkal akar bankot robbantani.
    Sok hülye ember van, de azért egy szint legyen már meg szvsz.
  • theone91
    Ez egy kaki műsor...(De legalább kiderült, hogy a Karsai Zita kimaradt a suliból, mikor az analóg órát tanították...)
    Üti Kevlár-nak pedig üzenem hogy harácsoljon annyit...("Vahkhonh kih leszkhsz akhz utdkhódom")
  • Facek
    Emberek ez valami bődületesen szar volt!

Nem csak a műsor de a kamerások is, meg akik a háttérben ügyködtek a műsoron. Kb a felétől néztem de tele volt bakival.
  • Fresh Duke
    Összesítve a műsor jó volt, de azért látszott, hogy amatőrök még a játékosok. :) (Annak ellenére, hogy sokaknál volt némi hibázás, vagy egyértelműen látszó csalás, hiszem, hogy azért ők is képesek v.mire. ;))
    De az volt a legjobb az egészben, mikor elkezdtem ordítani:
    Egy, kettő, három, INDULJ EL TE GECI!!!!!!
    De sajna nem lett semmi...
  • ZilogR
    ja és képet, pls!!!
  • Fresh Duke
    Bírtam, mikor a 15 éves gyerek mondja, hogy "biztos ezt akarod felírni?". :D Úgy tűnik a Csányit nem tudta beszervezni. :D
    Az persze alapértelmű volt, hogy a képen Mark Hamill lesz rajta... (Persze lehet, hogy ez megint csak az én 6. érzékemnek volt világos.) (Le merném fogadni, hogy az összes képen a Star Wars egyik színésze volt fent. :D)
    És persze az is egyértelmű volt, hogy a Zita R2D2-t fogja kiválasztani... Most komolyan, egy nő mikor választana egy sakktáblát? :D (Tipikus. XD)
    Nah, és az hogy Star Warson poszter volt becsomagolva, úgyszintén alap.

#343: Adott az Ilonának egy kártyát (amit ő választhatott ki sok közül, de nem láthatta mit vesz el), Csányinak egy papírt, amire fel kellett írnia egy film címet, Zitának meg kell választania pár tárgy közül (amik közül gondolom egy nőnek Artue lett vonla a "legcukiiiiiibb" :D).
    Jah, és volt egy becsomagolt posztere, amit csak a produkció után mutatott meg.
  • w77d
    egyszerű. hangosan hallgattad a tv-t és olyan frekvenciát adtak,a mi rezgette a tv-t és egyszerűen lecsúszott a kanál!
  • ZilogR
    ha valaki felvette a végét, legyen szíves azt a részt kikockázni, amikor a műsorvezető azt mondja, h küldhetnek emailt az [email protected] és kék háttér előtt kirakják ezt az emilcímet, EGY SZEMVILLANÁSNYI IDŐRE FÖLÖTTE MEGJELENIK VALAMI azt látni akarom! Mintha a játékosok nevei lettek volna - talán az összesített nézői szavazás eredményét kinyomta adásba valamelyik pancser!?!?!?!? NAGYON ÉRDEKEL!!!! Ezer köszönet érte!!!!
  • grebber
    Nálunk pedig leesett! Kiváncsi vagyok hogy mitől nemtom hogy csinálta!
  • w77d
    azért az durva volt amikor a Medveczky elszólta magát a kígyósnál, hogy meg van gyűrve egy kicsit a fedél az egyik edényen, és véletlen abban volt a dög :D