5288
-
savior #436 amit mondol kb olyan, mintha a parodista nem meselne el a viccet, csak a vegen levo csattanot -
#435 Itt a pont. Ha szórakoztatni akarnak, akkor tegyék azt, ne nézzenek hülyének.
A kígyós részt is 10 perc alatt le lehetett volna rendezni, ehelyett jól elnyúzták, meg kellett ugye várni még azt is, amíg egyenként beköti az edényeket.Elég unalmas volt. -
#434 Tévét szórakozásból néz az ember... imádom a bűvészeket, mert elképesztő hogy tudnak manipulálni és átvágni ugy hogy az látványos... de ezek akik azt mondják h ők valami különlegesek... ilyen nincs, ezek is csak trükkök, csak hazudnak hozzá egy sort, az meg hogy tegnap többször is beégtek... hát nemtudom a dolgok lényegét szurták el vele az hogy hitelesen nem jött át. -
#433 Hagyjuk már ezt a melyikőtök csinálná jobban dumát.Néző vagyok, szórakoztassanak, cserébe megnézem az idióta reklámokat.Da ha már a műsor is idóta, akkor fikázhatom. -
#432 pedig nemrég nyilt topikokban pár ora alatt ezret is elérte a hozzászolás szám:D -
#431 Azt nem értem ,hogy a nagy többségnek úgy tűnik semmi nem jó, most az a gond, hogy belebakiztak, nem volt tökéletes a trükk, így keltve azt a látszatot, hogy van képességük (ki tudja lehet valamelyiknek tényleg van). Ha meg túl profi lett volna akkor meg az a baj, hogy á túl profi volt tuti trükk. Most őszintén miért jó az, hogy mindent leszóltok és a hibát keresitek benne, ha nem tetszik minek néztétek? Fegyvert nyomtak a fejetekhez, hogy nézzétek? Ugyanez megy minden műsornál, de a többség mégis nézi tovább. Akkor ki a hibás a tv, vagy ti? -
#430 de sztem azt akarta mondani, hogy 40 éve csinálja...
véletlenül került oda egy s betű szvsz... -
#429 Uri Gellért 60 éves... -
#428 Lehet hogy buta műsor, de tipikusan olyan, ami nézetteti magát.
Aki itt azt mondja, következőt nem nézi meg, 90%-a mégis megfogja nézni.
A tv2 elérte amit akart, mindenki erről a műsorról beszél
Itt is régen volt olyan, hogy kevesebb mint 1 nap alatt egy topikban közel 500 hozzászólás szülessen. -
#427 Amatőrök. Ennyi az egész. Uri csinálja már 40 éves, ezek meg vagy 3 órája... -.-
El se birom képzelni, hogy fikázhatod a Megaszart meg a többi éneklős fasságot. (Igen, ezeket jómagam is utálom. XD)
Egyszer belenéztem a megastarba, (talán a legelső adásba) aztán olyan dolgokat produkáltak.... -.-
Btw, fikázni nagyon tudjátok a lehetséges utódokat, de kiváncsi lennék, melyikőtök csinálná jobban. :P (Vagy hogy melyikőtöknek van "különleges ereje", mert azért tudnak ezek is v.mit...) -
gyuri12 #426 hülyeség -
savior #425 ertem. mondjuk en pont ellentetesen gondolom. a reggel adott elo adasokban semmire nincs ido, minden vendeget figyelmet felhivjak a musorido szukossegere. a felvetelrol meno musorokban pedig semmi hiba nincs. szamomra feludules volt egy olyan musort latni, ami emberi. ahol tevesztenek es nem is csinalnak belole nagy ugyet. ahol nem arra megy ki az egesz, hogy a papirformat tudjak hozni.
a lebuktato videokat sem ertem. ezek azon akarnak meggazdagodni, hogy egy szorakoztato agat tonkretesznek? -
#424 Ez mind még el is menne, de hogy ennyire hiteltelenül és bénán ahogy ezek előadták már ne is haragudjál. Pofám nem lenne ilyet képernyőre vinni, ilyen körülmények között. Ennek az egésznek az lenne az értelme hogy elhitessék az emberekkel amit csinálnak. Amit ezek tegnap müveltek kritikán aluli volt! -
#423 tényleg
de nem néztem meg, mind1 már.. -
DJ BP #422 Oxymed, nem sima rohamkocsi volt...
Tomcat kolléga előbb utánanézhetne, mit jelent mindez. Külön rendezvényekre, filmforgatáskra szakosodott MAGÁN egészségügyi cég...
Amúgy a műsor ténylg egy kalap kaki :), csak nem szeretem az ilyen megmondóembereket, ha ok nélkül teszi -
savior #421 nem ertem miert kell azon haborogni hogy lehet nem volt igaz egyik produkcio sem es csak kamu meg hasonlok. annyi volt a celjuk, hogy par oran keresztul szorakoztassak a tv nezoket, de ugy nez ki egyeseknek meg ez sem tetszik. akinek pedig azert nem tetszett mert szerinte hazugsag volt az egesz, az ne hallgasson zenet, ne nezzen filmeket, ne nezzen tv musorokat, ne bongessze a netet, ne beszeljen emberekkel, mert mindenhol fog talalkozni vele. -
ShaiHulud #420 amugy wikipedia szeritn tenyleg van dzsungelvipera:) de ugye wikipedia nem feltetlen hiteles, jomagam nem vagyok kigyoszakerto.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dél-Amerikai_dzsungelvipera -
#419 a magellánt nem láttam, de próbálgattam ezt, mondjuk fürdés után mikor kicsit nyirkos az ember bőre akkor tapad rá a kanál, szóval lehet hogy ez a trükk, vagy lehet hogy nincs is trükk -
#418 Amúgy a magellánban mutatott csávónak hogy magyarázható a trükkje? Arra gondolok, amikor mágnesként vonzotta a teste a tárgyakat.Vajon még a riporternő is be volt avatva? Nincs rá ötletem. -
savior #417 nekem amik kulonosen tetszettek: nem ismetelgettek 5 percenkent, hogy szukos a musorido. nem csinaltak gondot abbol, hogy tulleptek a musoridot. voltak benne bakik. nem ragaszkodtak kinosan a papirformahoz es lazara vettek a musort.
ami nem tetszett: szinte semmit nem tudtak ugy csinalni, hogy a kozonseg es a zsuri el ne rohogte volna magat.(megjegyzem szinte az osszes musorra jellemzo, hogy amint mondanak vagy csinalnak valamit a kozonseg egybol vihogasba kezd) -
#416 van ez így -
#415 bazz 8 hsz-szel előbb linkelték -.- -
#414 örülök, hogy valaki ért hozzá/utánnajárt, mert nekem is nagyon fake névnek tűnt a dzsungel vipera :D főleg ilyen testfelépítéssel vipera... meg emígy is a király kobra a legveszélyesebb nem? -
#413 ez is :D -
#412 Sajnálom hogy ennyire hülye a TV2.Elég buta műsor volt.De jókat nevettem. -
karajjj #411 tegnap este óta alig 317 új üzenet... :D
látom érdemes volt megnyitni, mert tetszik mindenkinek a műsor
amúgymeg a lényeg:
-
#410 Jézusom, még a sznék is ugyan az:DDDD szánalmas, de mint mondottam, minden országban el kell adni. -
JackMeadow #409 Kiválasztottak?
-
#408 jól van még szóld le...
nem olvasott vissza ennyi történt
nem lehet uri geller hogy tudja hogy valaki linkelte már...
amúgy másfajta linkelés volt de ez téged ne ejtsen kétségbe -
#407 vótmá -
#406 Uri Geller trükkjei:
James Randi, volt bűvész leleplezte a trükkjeit... -
#405 ez engem erre emlékeztet
DC -
#404 Erről a kígyóról meg csak annyit, ami állítólag egy rendkívüli mérgeskígyó, azaz dzsungelvipera, h a terráriumban, és NEM akváriumba, kedves műsorvezető, egy zöld kutyafejű boa / Corallus caninus volt!
www.python-boa.de/Mehr_Bilder/Corallus_Caninus/corallus_caninus.html
Gratulálok TV2! -
#403 [URL=http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=28234346]Nah, itt van a kígyós "mutatvány" a Pro7-ről...[/URL]
Szánalmas, h a TV2 + PRO7(tulaj) ennyire képesek csak, h a műsorszámhoz keresnek vmi balekot, h játsza el a "szerepet", és nem pedig a csóka hozott el egy "döbbenetes, megérzéses, lélegzetelállító" mutatványt... -
Cat 02 #402 hehe
ezekszerint nem is kellett volna =( -
cucmalajmc #401 ő az utód
csak erős idegzetűeknek :D -
#400 én leszek Uri Geller utodja mert kalapácsal már tök faszályosan hajlitok kanalat :C -
"Már csak egyet nem értek. A műsorban ez a csóka egy viperát - mármint a kígyót - buzerált, amiről elmagyarázták, hogy mennyire veszélyes. Ezért a felvétel ideje alatt a stúdió előtt várakozott egy mentőautó. Nem is akármilyen, hanem rohamkocsi. Kérem szépen, ilyen kurva sok rohamkocsi van az országban? Biztos, hogy nem kell sehol máshol?
Dragon64 a megmondhatója, hogy a kígyómaráshoz nemigen kell mentőautó. Elég, ha az embernél kéznél van a szérum. Ha nem tudja bebökni magának, elég lenne egy ápolónő is. Most azért állt egy rohamkocsi egész éjszaka, mert egy idiótának kígyót buzerálni volt kedve? Gratulálok."
(Tomcat - Bombagyár nyomán) -
cucmalajmc #398 Nem lehet róla képet csinálni! Feketeség lesz helyette, mint látjátok.
Danny BLue 61%
Breiner Tamás 19%
Lui 9%
Szentpéteri Attila 6%
William Rain 5% -
#397 Loller volt ez az egész műsor! A TV2 hihetetlen, h mennyire szerencsétlen... Ezeket még az ág is húzza!!
Karsai olyan szinten beégett ez alatt az élő műsor alatt, h azt öröm volt nézni. Ennyit bakizni már rég láttam vkit. Teljesen hiteltelenné tette az egész műsort. Persze ez nem csak az ő hibája, mert Ő nélküle is az volt. Ezek mentalisták?! LOL Még bűvésznek is gyengék voltak, nemhogy mentalistának.
A kígyós "jelenet" meg tényleg übergáz, a PRO7-es német kiválasztott műsorba ugyanez volt, annyi kivétellel, h ott a "jelölt" boxolt bele, de ő legalább tényleg beleboxolt a köcsögökbe!
Jah és azt öröm volt nézni ahogy Uri megdöbben a mutatványon, mintha nem látott volna még ilyet, pláne, h kb. 1 hónapja csinálta végig ugyanezt a PRO7en!Akkor, h van ez most?
Jaaa, mellesleg a 4.30as mutatványnál, az órán ha fél öt van akkor, h a fenébe tud pont a 4esen ill. a 6oson állni egyszerre a két mutató??
Ezüstmedálos mutatvány: Tisztán lehetett hallani mki számára, mikor Mádám Medveczky "elszólja" magát, h legyen nálama medál! Ezt még a büfébe is hallották kint, olyan hangosan mondta! Pff...
Gratulálok TV2! Köszönjük Karsai, nem kell kint megvárni!