5288
-
#476 vajhhon kih lehhsz ahz uthódomh? -
karajjj #475 jövőhéten másik öt vagy hány darab ilyen műmágus lesz lesz...
látszik, hogy figyelsz -
#474 Azt észrevettétek, hogy a műsör végén, a műsörvezető azt mondta, hogy egy hét mulva, vissza jövünk(vagy valami ilyesmi volt), majd amikor, azt mutatták ki jutott tovább, állandóan azt hajtotta, két hét mulva, velük találkozhatnak. Akkor most egy hét, vagy kettő?:D -
#473 jajjj rakjátok már fel nekem valahova :D úgy megnézzném ... -
#472 én meg csak sport1/sport2/sportklub/cool tv,a többi szart sem ér... -
#471 aki majdnem lekapta Zituskát -
#470 aza rajzos ketseg asszem -
#469 Ez az egész egy nagy sz*r, akik meg ebben szerepet vállaltak azokat nem értem.
Kivéve a Primadonnát, mert mert neki kevés a nyögdíja!
Gyurcsók the Best!! -
#468 Danny Blue az melyik volt? -
#467 jah én is láttam hogy felvillant vmi de tökre *** hogy elindult a tesom agya :( (kedves) -
#466 Így jobban látják a többiek is...
-
DJ BP #465 kalap kaki volt az egész, épp ezért :) Nehézkes, unalmas, egy-két Csányi beszólástól, visszakérdezéstől még nem megyek falnak, hogy micsoda jó műsor...
Már ez a bűvészkedés is sztem kiment divatból, 90-es években volt ennek nagy keletje, pl. Copperfield műsorai. Ma már sztem az embereket ez nem mozgatja meg... -
#464 mi a rák ez?:D mikro vana TV-be (látom tv2 de mikor?:) -
GYILOKOLI #463 Ami egy pillanatra felvillant a százalékos értékelés: http://kepfeltolto.hu/i/?62833&t=img -
#462 Én csak híradót nézek, meg néha valami műsort, amit jó előre beharangoznak, hogy mekkora dolgok lesznek benne, aztán ottmarad a nagy semmi. -
savior #461 m1/tv2/rtl trio azon musorai, amiket megbirok nezni: tarsulat, kivalasztott, heti hetes. ezeken kivul az osszes tobbi annyira szar, hogy egyszeruen fajna neznem oket. fabry showdert nezem meg neha, de az is eleg bena lett az utobbi par evben -
#460 a majmokra is feltehetnék :P -
#459 Már bocs, de jónak én ezt a bakiktól eltekintve se tekintem jó műsörnak. -
karajjj #458 aszfalton fentvan -
#457 Ekkora hajat...
na jó, ez csak vicc... -
savior #456 a vicc az, hogy a mediasztarokkal teletomott csilivili musorok annyira szarok, hogy sorra buknak meg. itt meg senki nem vegezte profin a dolgat, aztan megis jol osszahoztak. a kamerasok sok lenyeges dologra nem tudtak megfeleloen razoomolni, a musorvezeto alig mondott valamit, uri geller neha magyarul neha angolul beszelt, a zsuri ertetlenkedett allandoan, a buveszek bakiztak, a mentosok is ertetlenkedtek. jol ravilagit arra, hogy egy musor marhara nem a profi dolgozoktol lesz jo, hanem valami egeszen mastol. -
#455 nincs valakinek egy torrentje ehez a tegnapi műsorhoz? vagy egy ftp szerverhez ahol fel van töltve... -
#454 ügyvédek? na ennyi volt, elején itt vannak jólvannak, látnak mindent? végén hányóravan? kábé ennyi volt a szerepük, a fizikusnak még ennyi sem. neki csak annyi volt hogy beköpte, hogy komplex szerkezetek az órák -
#453 Kanálhajlítgatás és egyéb finomság a régi TV2-s időkből...
Ráadásul pont ők csináltak erről anno műsort, h mekkora kamu ez a parafenomén/mentalista dolog, érdemes végignézni a videót! -
#452 David Blain pwned :D -
#451 Csak a végét láttam. Mi a lényege? Neo-kat láttam, dehogy mit tettek nem láttam. Csak hallottam, hogy a vendégek ill. szemtanúk ezt azt mondogatják. És körjegyző ill. ügyvéd jelenltével történt. Vmi nyeremény sorsolás volt? -
#450 tegnap lemaradtam erről a műsorról, honnan tudnám megszerezni? :D én is akarok nevetni .... PLS HELP ME :D -
#449 "...A kanalas, órás dolgokat elhiszem. Azt is elhiszem [ahogy Geller mondta] hogy ez nem mindenkinek és nem mindig sikerül. Tény, hogy ezt már 1-szer 2-szer megcsinálta más országokban, ha csak kamu lenne 100%, hogy már rég kiderült volna..."
A kanál a hangerő által keltett rezgéstől eshet le max.
Vagyis, nem véletlenül kérte a közönséget, h egyszerre kiabálja mki, h XY, hisz akkor méghangosabb lesz a hangerő a TV-n, ergo a műanyag borítás berezonál a hangszórótól, és ha még ráadásul lejt is a TV műanyag borítása akkor van esély arra, h a nagy hangrezgéstől leessen a kanál. Nem véletlenül nem azt mondta, h tegye mki a TV előtti kisasztalra a kanalat, mert az már full bukta lett volna! Szánalom, gagyi trükk, punding, max. az ovisok nyelik az ilyet be, bár ma már sztem ők se, cigivel a szájukba -
timantes #448 durva nagyon -
#447 majd lesz megint adás probáld meg még1szer =) -
#446 baszod az enyémnek nem XD -
#445 nemtom ti hogy vagytok vele de mikor a tesomat odaraktama tv elé elindult az agya :O -
#444 Hát ez beszarás, és az a nézés. :D -
karajjj #443 paszmek -
-
Cat 02 #441 ŐŐŐŐŐ az, ez egyértelmű :D -
#440 Ez akkro lett volna hiteles hogy ha látjuk az órát egy kamerával... de nem, mivel ez egy trükk... csak kár hogy elbaszta:) -
#439 Uh, hihetetlen, hogy Uri ezt a Lui-t vagy kit választott.
Annyira átlátszó volt a trükk, hogy még!
-Ilona, gondoljon egy időpontra! Írja fel egy lapra, majd hajtsa össze!
Na ez már gyanús volt: miért kellett a lapra felírnia?
Ezután elvette, és kettétépte, majd visszaadta a "művésznőnek".
Ez a jelenet miért kellett. Valószínű, hogy az eltépésnél olvasta le valahogy az időpontot.
Ezután ment Zitához, ekkor már szerintem tudta az időpontot.
Megmutatta az órát Zitácskának, hogy hogyan is lehez az időt állítani:
-Van itt egy kis pöcök, azt így ki kell húzni, majd tekergetni lehet, így!
Ekkor beállította a "megfelelő odőpontot".
Zitának már úgy adta oda az órát (megint csak szerintem) számlappal lefelé, hogy a kis pöcköt már visszanyomta. Így Zita hiába tekergette, már legfeljebb csak felhúzni tudta. De ezt ő nem láthatta, mert számlappal lefelé volt az óra.
Csak a kiválasztott a nagy izgalmában és a kamerák kereszttüzében valószínűleg elnézte a kismutatót, mikor tekergette az órát, így elnézte egy órával az időpontot.
Aztán meg Zitából csinál teljesen idiótát, miközben ügyesen áttekeri a megfelelő időpontra.
-És most mennyit mutat?
-Hát most (már) 4:30-at...
Szerintem így csinálta. -
#438 Mert erről szőlt a műsor, smsezz, szavazz, fizess. -
#437 Az "s"-t nem akartam odaírni...
Engem csak az zavart a műsor alatt, hogy folyton az a: "ha azt akarod ez maradjon bent, akkor írj smst... " szöveg ment. -.-
Sztem amúgy is elég sok lóvét kaptak a TV2-től a műsorért (mivel gondolom az ország nagy része ezt nézte, és nem az RTL-t), most miért kell még ezt is csinálniuk? (Mondjuk biztos nem Uri-nak kellett a pénz, mivel gazdagabb, mint az összes fórumozó együttvéve.)