5288
-
#556 micsoda kemény szavak :) mindegy -
#555 Ha szenny kell, akkor menny vissza a topikodhoz, barátom... -.- -
karajjj #554 valahol csak kell fikázni... amúgyis szombaton jön a következő rész... -
#553 "én már akkor is ide írogatnék, mert amúgy is van bőven szégyenkeznivalója a tv2-nek. - Minek irogatnál ide, ha a TV2-vel van bajod? Nyiss egy: "Utálom a TV2t" topikot, ha őket akarod szidni.
"A kígyós dolog ugye bizonyított," - Az hogy a hasadra csapsz és mondasz v.mit az még nem bizonyítás. ;) (Ennyi erővel én is "bebizonyítok" bármit.)
"a sok baki szintén bizonyított" - Azon mit kell bizonyítani?
"Uri Geller meglepett arcai, holott egy hónapja már átélte ugyanezeket." - Az ő korában már nem meglepő, ha nem emlékszik arra mi volt már egy hónapja. :P (Főleg, hogy az elméjével kell kanalakat hajlítgatnia. Tudod, eléggé megerőlteti az ember agyát. :P) -
#552 még mindig fut ennek a szennynek a topicja? -
#551 Nem tudom volt e már...Szép olvasmány
LINK -
#550 Tegyük fel, hogy nincs előre lebeszélve minden (le van), én már akkor is ide írogatnék, mert amúgy is van bőven szégyenkeznivalója a tv2-nek.
A kígyós dolog ugye bizonyított, a sok baki szintén bizonyított (azt is bizonyítja, hogy szó sincs para dolgokról) + ugye Uri Geller meglepett arcai, holott egy hónapja már átélte ugyanezeket. -
#549 ja aki nem hisz,az nem is fog,az az igazi képességre is azt mondja hogy kamu.:) -
#548 Persze, megeshet hogy csitelés az egész, de azért megpróbálok többet kinézni a TV2-ből... Azért Uri nem adná mindenhez a nevét.
#546: Ha az ember annyira akar, akkor arra is kitud találni egy teoriát, például hogy már előre le volt rajzolva az a "kutya". (Már ha annak lehet nevezni. :D) -
karajjj #547 vagy csak egyszerűen megmondták neki a vezérlőből a fülesen leresztül, hogy ki mit vett el... -
#546 :Ddd én hiszek benne.:D
a rajzra mit mondtasz?hogy ugyanazt rajzolta mint a Zita? -
ricsimaster #545 Előre el lett tervezve ki mint vesz el :D -
#544 ja azt magyarázza már meg vki azt mikor a srác hogyan találta ki,hogy kinél milyen tárgy van ?:))) az jo volt. -
#543 nem lehet hogy kamuzol,és a show-t akarod lealacsonyítani?(am mért árulnál el ilyen titkot?:))) -
#542 Lehet, mikor vizen járt, akkor is repült. -
#541 Vízensétálós trükk se rossz, de szintén Criss Angel-től a repülés pl jobb mutatvány (afféle advanced Copperfield):
Vagy akár ez:
-
Seten #540
Azért mert előtte és mellette is elúsztak az emberek!
-
#539 A rögzített plexi miért dőlne meg ha átúsznak alatta? -
#538 Meglehet csinálni egy üvegasztallal is. (Az sztem szilárdan állna, és alatta átúszhatnak, csak a 4 lábát kell kikerülni. :D)
De az is lehet, hogy számítógépes trükk, ha nem akartak sokat vesződni vele.
Persze, az is meglehet, hogy ő Uri Geller utódja. :P (Vagy csak Jézus jött el 2. a földre. :D) -
Seten #537
Igen gondoltam rá de a lebegő akármin ő is lebegne, itt meg mintha "szilárd" talajon menne. Vagy lehetne rögzített plexi lap de az is megdől mert körbeúszkáltak rajta, ez sem jó. :)
-
gettobuxa #536 uri tényleg nagy sztár volt régen, nem hinném h ilyenekkel kéne megkeresnie a tejbepapiját...
ott ül 3 ügyvéd, akik tanusítják h élő az adás looooolll
szerintem az a csávó jó volt, aki lerajzolta azt a kutyát amit a rita is, (bár egyértelmű hol a trükk)
a többi szóra sem érdemes.. na meg csányi bazmeg, filmcímet kell mondani, és nem a starwars-t mondja?!? hámá mitképzel?!
az egyik torrent oldalon van egy uri geller leleplezése című torrent, lessétek, hátha elterjed -
CitizenX #535 LOL! :DDDD -
#534 tegnap este vettem én is csak észre hogy még ott van XD -
karajjj #533 most voltam havernál, neki azóta is ottvan a tv tetején a kanál...
elfelejtette levenni -
#532 Nektek leesett a kanál?XDDXXXDXDXD és elindult az óra?:P -
#531 Speciális vízalatti lebegő akármik, hogy pontosan fejezzem ki magam. -
Seten #530
"A vizenjárást lazán megcsinálnám én is"
Na de az a kérdés: ő hogyan csinálta? :)
-
karajjj #529 nyissá david copperfield tápikot neki, úgy se nyitottál még eleget... -
CitizenX #528 Sajnos nem tudom semmivel bizonyítani az állításaimat, és csak ismételni tudom magam: Saját fülemmel hallottam a "mentalistát", ahogy erről beszélt.
Kábé egy világ omlott össze bennem - már csak ilyen kis naív vagyok -, mert habár a parajelenségek 80%-án csak röhögök,de azért Gellerben "hittem" egy kicsit. -
#527 14 alatt van szóval :) -
#526 Látom nem volt gyerekszobád... -.-
#511: A vizenjárást lazán megcsinálnám én is, bár én nem vagyok bűvész... (Sokkal inkább mentalista. ) -
#525 mer az is... -
#524 nos igen az oylasmi volt hogy amíg a lepel fenn volt kikapcsolták a fényeket és kicsit még a színpadot is elfordították, az nem tetszett, de a lebegős cuccai igen mikor pl betették egy üvegkockába, így a kötél nem tudom hol volt -
mkoteles #523 Az, hogy gagyi tiszta sor. De a Wikipédiára hamisítani egy dzsungelviperás bejegyzést...
http://mover.blog.hu/2008/03/31/wikipediat_hamisito_tv2
Kíváncsi vagyok a TV2 a következő műsorra alakít-e valamit, vagy továbbra is nyomja azt, hogy nincs itt semmi trükk, valódi energizálás történik stílust. -
#522 Ha ennyire tudjátok hogy csinálja akkor írjátok meg. Számító gépes trükk? Engem leginkább az érdekel hogy a ház fölött lebegős trükköt hogy csinálta?(Vingardium leviosa -
#521 Ja tudjuk, hogy csinálta.
Azt mondja meg valaki, hogy azt a karikás trükköt, hogy csinálják? -
Seten #520
Ó te, nem az a lényeg. Tisztában vagyok vele, hogy anno a szabiszobor sem tűnt el a helyéről (by Copperfield).
Hanem, hogyan csinálja a trükköt?! Te tudod? Tipp? Vmi?
-
#519 tudjuk a vizen jár,tudjuk a vizen,tudjuk a vizen jár!!!!!
[überlámának nézi mama2-t] -
#518 Ezt te még nem értheted... -
#517 Ez bassza meg ez repül ez repül. Kötél nélkül repül... Ez Jézus lelke van benne, Jézusom holly(Elájul).