5288
  • Klemice
    micsoda kemény szavak :) mindegy
  • Fresh Duke
    Ha szenny kell, akkor menny vissza a topikodhoz, barátom... -.-
  • karajjj
    valahol csak kell fikázni... amúgyis szombaton jön a következő rész...
  • Fresh Duke
    "én már akkor is ide írogatnék, mert amúgy is van bőven szégyenkeznivalója a tv2-nek. - Minek irogatnál ide, ha a TV2-vel van bajod? Nyiss egy: "Utálom a TV2t" topikot, ha őket akarod szidni.
    "A kígyós dolog ugye bizonyított," - Az hogy a hasadra csapsz és mondasz v.mit az még nem bizonyítás. ;) (Ennyi erővel én is "bebizonyítok" bármit.)
    "a sok baki szintén bizonyított" - Azon mit kell bizonyítani?
    "Uri Geller meglepett arcai, holott egy hónapja már átélte ugyanezeket." - Az ő korában már nem meglepő, ha nem emlékszik arra mi volt már egy hónapja. :P (Főleg, hogy az elméjével kell kanalakat hajlítgatnia. Tudod, eléggé megerőlteti az ember agyát. :P)
  • Klemice
    még mindig fut ennek a szennynek a topicja?
  • Just B
    Nem tudom volt e már...Szép olvasmány
    LINK
  • barnie1990
    Tegyük fel, hogy nincs előre lebeszélve minden (le van), én már akkor is ide írogatnék, mert amúgy is van bőven szégyenkeznivalója a tv2-nek.
    A kígyós dolog ugye bizonyított, a sok baki szintén bizonyított (azt is bizonyítja, hogy szó sincs para dolgokról) + ugye Uri Geller meglepett arcai, holott egy hónapja már átélte ugyanezeket.
  • II Rocky II
    ja aki nem hisz,az nem is fog,az az igazi képességre is azt mondja hogy kamu.:)
  • Fresh Duke
    Persze, megeshet hogy csitelés az egész, de azért megpróbálok többet kinézni a TV2-ből... Azért Uri nem adná mindenhez a nevét.

#546: Ha az ember annyira akar, akkor arra is kitud találni egy teoriát, például hogy már előre le volt rajzolva az a "kutya". (Már ha annak lehet nevezni. :D)
  • karajjj
    vagy csak egyszerűen megmondták neki a vezérlőből a fülesen leresztül, hogy ki mit vett el...
  • II Rocky II
    :Ddd én hiszek benne.:D
    a rajzra mit mondtasz?hogy ugyanazt rajzolta mint a Zita?
  • ricsimaster
    Előre el lett tervezve ki mint vesz el :D
  • II Rocky II
    ja azt magyarázza már meg vki azt mikor a srác hogyan találta ki,hogy kinél milyen tárgy van ?:))) az jo volt.
  • II Rocky II
    nem lehet hogy kamuzol,és a show-t akarod lealacsonyítani?(am mért árulnál el ilyen titkot?:)))
  • Fresh Duke
    Lehet, mikor vizen járt, akkor is repült.
  • edios
    Vízensétálós trükk se rossz, de szintén Criss Angel-től a repülés pl jobb mutatvány (afféle advanced Copperfield):

Vagy akár ez:

• Seten

Azért mert előtte és mellette is elúsztak az emberek!

• REALista
    A rögzített plexi miért dőlne meg ha átúsznak alatta?
  • Fresh Duke
    Meglehet csinálni egy üvegasztallal is. (Az sztem szilárdan állna, és alatta átúszhatnak, csak a 4 lábát kell kikerülni. :D)
    De az is lehet, hogy számítógépes trükk, ha nem akartak sokat vesződni vele.
    Persze, az is meglehet, hogy ő Uri Geller utódja. :P (Vagy csak Jézus jött el 2. a földre. :D)
  • Seten

Igen gondoltam rá de a lebegő akármin ő is lebegne, itt meg mintha "szilárd" talajon menne. Vagy lehetne rögzített plexi lap de az is megdől mert körbeúszkáltak rajta, ez sem jó. :)

• gettobuxa
    uri tényleg nagy sztár volt régen, nem hinném h ilyenekkel kéne megkeresnie a tejbepapiját...
    ott ül 3 ügyvéd, akik tanusítják h élő az adás looooolll
    szerintem az a csávó jó volt, aki lerajzolta azt a kutyát amit a rita is, (bár egyértelmű hol a trükk)
    a többi szóra sem érdemes.. na meg csányi bazmeg, filmcímet kell mondani, és nem a starwars-t mondja?!? hámá mitképzel?!

az egyik torrent oldalon van egy uri geller leleplezése című torrent, lessétek, hátha elterjed
  • CitizenX
    LOL! :DDDD
  • w77d
    tegnap este vettem én is csak észre hogy még ott van XD
  • karajjj
    most voltam havernál, neki azóta is ottvan a tv tetején a kanál...
    elfelejtette levenni
  • norbi56
    Nektek leesett a kanál?XDDXXXDXDXD és elindult az óra?:P
  • barnie1990
    Speciális vízalatti lebegő akármik, hogy pontosan fejezzem ki magam.
  • Seten

"A vizenjárást lazán megcsinálnám én is"

Na de az a kérdés: ő hogyan csinálta? :)

• karajjj
    nyissá david copperfield tápikot neki, úgy se nyitottál még eleget...
  • CitizenX
    Sajnos nem tudom semmivel bizonyítani az állításaimat, és csak ismételni tudom magam: Saját fülemmel hallottam a "mentalistát", ahogy erről beszélt.

Kábé egy világ omlott össze bennem - már csak ilyen kis naív vagyok -, mert habár a parajelenségek 80%-án csak röhögök,de azért Gellerben "hittem" egy kicsit.
  • Shep
    14 alatt van szóval :)
  • Fresh Duke
    Látom nem volt gyerekszobád... -.-

#511: A vizenjárást lazán megcsinálnám én is, bár én nem vagyok bűvész... (Sokkal inkább mentalista. )
  • stargatelost
    mer az is...
  • Palinko
    nos igen az oylasmi volt hogy amíg a lepel fenn volt kikapcsolták a fényeket és kicsit még a színpadot is elfordították, az nem tetszett, de a lebegős cuccai igen mikor pl betették egy üvegkockába, így a kötél nem tudom hol volt
  • mkoteles
    Az, hogy gagyi tiszta sor. De a Wikipédiára hamisítani egy dzsungelviperás bejegyzést...

http://mover.blog.hu/2008/03/31/wikipediat_hamisito_tv2

Kíváncsi vagyok a TV2 a következő műsorra alakít-e valamit, vagy továbbra is nyomja azt, hogy nincs itt semmi trükk, valódi energizálás történik stílust.
  • mama2
    Ha ennyire tudjátok hogy csinálja akkor írjátok meg. Számító gépes trükk? Engem leginkább az érdekel hogy a ház fölött lebegős trükköt hogy csinálta?(Vingardium leviosa
  • Shep
    Ja tudjuk, hogy csinálta.

Azt mondja meg valaki, hogy azt a karikás trükköt, hogy csinálják?
  • Seten

Ó te, nem az a lényeg. Tisztában vagyok vele, hogy anno a szabiszobor sem tűnt el a helyéről (by Copperfield).

Hanem, hogyan csinálja a trükköt?! Te tudod? Tipp? Vmi?

• fanka93
    tudjuk a vizen jár,tudjuk a vizen,tudjuk a vizen jár!!!!!
    [überlámának nézi mama2-t]
  • REALista
    Ezt te még nem értheted...
  • mama2
    Ez bassza meg ez repül ez repül. Kötél nélkül repül... Ez Jézus lelke van benne, Jézusom holly(Elájul).